Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By mirth
Hoces da kazes da sam ja zenski kit, to jest....?

Cccc... kakve gresne misli za nekog ko navodno posti.... :tange:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ja bar pokushavam a ti nikako da sidjes s te ljulje...
E da je to jedino shto ljulja... :dude:
Korisnikov avatar
By mirth
Joj hani, kad te vidim pa ti zatalasam mojim ljuljajucim momentima, ima istima da te opaucim tako da neces ni znati sta te je spucalo... ljuljaces se opijen godinama.... :astral2:

Ionako te bacam pomalo na ljuljasku svaki dan, zar ne? :P
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ljuljamo se ki samanta i onaj baja u Sexu i gradu :teg: :teg:

Talasaj me talasaj cico :sise: :dude: :lezkiss:
Korisnikov avatar
By mirth
:opacupa:

(Offtopic offtopicovog offtopica: Samanta.... mmmm.... :mljac: )
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
da,postim.ne na vodi, doduse, niti cu ikada. jednostavno sam smirena i zaljubljena, uzivam i hranim se onako kako valja i dolikuje, a uz to mi to nije problem.
Ali,ne praktikujem post inace, jednostavno sve ovo radim zbog pricesti i ispovesti (joj sto ce to da bude zanimljivo).
Korisnikov avatar
By Mars
Kad i ako docekam da mi u zivotu skoro svi problemi budu reseni, a ja zaboravim sta je stres, teretana i slicno - onda cu i da postim.

Prolcecnu detoksikaciju koju pominje Bambola sprovodim negde u to vreme, ali znatno krace. 10 dana.

:sunce: :snesko: :ledeni:
Korisnikov avatar
By colorado
necu postiti iz 4 razloga:

1. Zato sto to ne mogu da izdrzim psihicki. (garant mogu da ne mislim na sex)
2. Bezveze mi je sto za to postoji tacno odredjeno vreme, ali aj to jos Boze pomozi i razumem zbog simbolike...
3. Fizicki sam aktivan, i planiram da tu aktivnost jos povecam, tako da bas nije ni zdravo.
4. Nacin ishrane mi je svakako u velikoj meri zdrav.
Korisnikov avatar
By gari
Post je o?iš?enje tela i duha. Tela od otrova koji se nakupio zbog loše ishrane a duha od zlih pomisli. Ne vredi postiti samo tako što ?e se jesti posna hrana ako neko pri tome ima loše misli, onda je sve uzalud. Sam Hristos je dao primer poste?i 4o dana u pustinji dok je bio izložen iskušenjima. Nije post ni kada nekome stalno to "nabijaš na nos". Ja sam vernik eto vidiš kako se uzdržavam od mrsne hrane i pri tom patim. Post ne treba da bude ni patnja, ni mu?enje tela, ni duha. Trebalo bi da je ?in radosti a ko to ne može da izdrži zbog slabe telesne konstitucije ili zbog bolesti ima razrešenje da može postiti i skra?eno tj. nekoliko dana. Bitno je šta ko misli kada posti...
:palacinke:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!