Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Ctatyc
koliko cesto sanjate?
da li verujete u snove?
jel vam se nekada nesto od snova obistinilo?

Meni se cest odesava da sanjem nesto i da isti takav prizor sutradan vidim....

ne tumacim snove, ne verujem u sanovnike...

:puzzle:
Korisnikov avatar
By bambola
Ja sanjam cesto i ti snovi su vrlo stvarni...Uglavnom sanjam ono sto se desavalo tog ili prethodnog dana,dakle ono sto me jako dojmilo.
Ne verujem u snove,mada sam kao mladja citala sanovnik ali vise iz zezanja,da sa drugaricama ubijem vreme.Moja keva je imala fazon da kad sanja nekog s njenog posla,taj uskoro umre...Mislim da ih je petoro sanjala,ali opet ne verujem u te stvari.Kazu da ima ljudi koji imaju jaci senzibilitet pa je to mozda to.
Korisnikov avatar
By mrle
Ne volim snove. Mesecario sam, imao redovne, uzasne kosmare. Moji nisu znali sta ce sa mnom :D

Sanjam budam i dopada mi se :D
Korisnikov avatar
By bambola
E da,i ja sma kao dete mesecarila,pa me jednom mama nasla ujutru da spavam u kadi a drugi put sklupcana oko ocuhovih nogu...A jednom me videla da izlazim na terasu(a ziveli smo na 25 spratu) i zaustavila pitanjem-gde si krenula? na sta sam ja odgovorila-Moram da pozurim u rezervat??? Stvarno se ne secam sta sam sanjala?!
Korisnikov avatar
By gari
Ja sam sanjao ribe, a vidim 2 kune je sanjao MORSKOG PSA koji je lajao a dobio je u stvarnosti zlatnog retrivera koji ne samo što laje nego i ujeda. To je dokaz da se snovi obistinjuju. Kao i meni...
:ribica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!