Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Ne znam šta zna?o sikter i ne?u da znam-to je varvarizam a moj zadatak je da sa?uvam "?istotu" serbskoga jezika. Znam "u ime oca" ali ne znam šta si ti time htela da kažeš? Vo imja oca...pa dalje? Ina?e, tema je: "Godišnjica careubistva" a ne ja, pa o temi mogu samo da uzviknem kao ono u Francuskoj kad bi umro neki tamo kralj: "Kralj je mrtav-živeo kralj!" Baš smešni ti Francuzi, kralj im umro a oni vi?u "živeo". Slovenska /francuska/ antiteza. Šta ti kažeš-DRAGA Angro?
:gric:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Kažem da ne bi trebalo više da propuštaš terapiju.
Korisnikov avatar
By gari
Aha, terapija je obavezna za sve. Ovde se "Bendžiji" sipaju iz aviona u prahu tako da su svi mirni, osim tebe i 2 ribe. Vi izgleda ne dišete? Doduše 2 ribe diše na škrge pa ne može da udahne "dozu" ali na šta ti dišeš-na nos, usta ili nešto tre?e?
:rambo:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ne delimo svi iste snove (o avionu koji sipa Bensedin u prahu, blagi bože).

Eto recimo ja sanjam da te se kurtališem* na ovom forumu.

Pusti snovi...

Eto, kao neka "naobrazovana" dama a sve koristi neke turcizme- te sikter more, te kurtalisati se...Šta Angra Manija sanja i šta joj swe dogaða. Po sanovniku sanjati ku?e zna?i imati sre?e u prahu tj u braku. Ku?e zna?i vernost pa ?e ti dragi 2 ribe biti veran bar dva sata a možda i duže, s obzirom da je ve? u godinama kad libido spada i opada. Uzgred, kako tvoj libido-ne sanjaš valjda neki ODNOS sa psi?ima malim i finim? To ve? miriše na zoo-vrt...
:ribica:
Korisnikov avatar
By 2kune
:smeh: :smeh: :smeh:
Gdje je Apis kad ga trebaš? Jebiga, kad zlatni retriveri obi?no imaju pedigre... :smeh:
Dugogodišnji uzgoj i križanje u bliskom srodstvu... :giggle:
Korisnikov avatar
By gari
Nema Apiš! To jest nema Apisa, streljao ga Blaženopo?ivši Viteški Kralj Aleksandar I Ujedinitelj. To mu je zahvalio što ga je doveo na presto. Eto, kakvi su kraljevi i carevi nezahvalni i zato bivaju ubijeni od strane Vlada u senki /orahovoj/. A šta mi da radimo kada više nemamo ni careva ni kraljeva za ubijanje /to i nije ubistvo nego atentat, jer ne sme da se kaže da je car ubijen nego atentiran/. Ja IMAM pedigre CAC, CACIB...
:novinar:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!