Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Hoće li papa Franjo iskorijeniti napokon babunjsko zlo među hercegovačkim franjevcima?

prije će oni iskorijeniti papu...
2
40%
Međugorje je srce Hercegovine!
Nema glasova
0%
samo će im uzeti onih 600 milijuna kuna godišnje zarade a oni će ostati istih korijena...
1
20%
oprostite, ja ovuda samo prolazim iz Prištine prema Frankfurtu na Majci...
2
40%
Korisnikov avatar
By 2kune
papa Franjo doveo je u pitanje Čudo Međugorsko... obrecnuo se na bespomočne vidjelice kao Titina milicija... po vasceloj lijepoj našoj popovi i njihovi poklisari ne znaju ni kud bi ni kamo... tumače kako papa zapravo nije reko ono što je reko, da je to reko za sve vidjelice a ne samo za one međugorske, te da bi sve bilo lakše kada 'ljudi ne bi lagali ni sebe ni druge a papa se molio za mudrost'... nakon mnogo mnoooogooo godina papa Franjo gledanje televizije opet je učinio zanimljivim... ako to nije čudo, što jest?

Kutić za katolike:

khm... eeeer... oooovaj... hm... :kopanos:
By Sixto
Kompenzirat ce vam to Pape svakako. Stepinceka ce vam beatificirati i kolektivna onanija moze pocet.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Unam sanctam ecclesiam catholicam et ipsam apostolicam...
By Sixto
O itekako svojima. Izbice vam iz dzepa jedan prihod, a drugi nabaciti. Ja tebi vojvodo, ti meni serdare.
Korisnikov avatar
By 2kune
to je već postignuto konkordatima... sad mogu samo još javne kuhinje i sirotišta... sve ostalo je odrađeno... na veću slavu božiju, naravno, bez tih poturčenih titulica... samo latinske, prosim fino...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!