Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li je prećutkivanje - laž ?

Da.
4
17%
Ne.
6
26%
Zavisi od situacije.
13
57%
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
situacija br. 1

super drugarica i njen muz, brak, dvoje dece, sve sjajno
u jednom momentu on u nekom naletu iskrenosti/ludila/cega god meni isprica kako ima vezu sa nekom klinkom

i sta sad?
da cutim - ne ide, da kazem - glupo je, znam da u takvim situacijama ispadne kriv onaj sto je rekao

ja nasla kompromis - rekla njemu da mora on da joj kaze i da ima rok (mislim da sam mu dala 10-ak dana, ne secam se) i ako joj ne kaze on, da cu joj ja reci

pa joj je rekao on sam

situacijja br. 2
on i ona se zabavljaju, ali on malo malo pa bez objasnjenja raskine
ona luda za njim, ne razume to njegovo raskidanje

u nekoj opustenoj situaciji ja njega vise iz zezanja pitam sta mu je kad tako bukvalno pobegne od nje
i on mi kaze - ma, los je sex strasno, pa popizdim, ne mogu da izdrzim
krajnje iskreno

oh, fuck... sta sad - reci joj ili ne?

i ponovi se to njegovo uklanjanje samog sebe iz njenog zivota, bez objasnjenja
ona kuka, ja nabacim kao usput - pa, mozda mu je los sex, pa zato
saceka me traktat o tome kako je njima u krevetu divno, i kako uopste mogu da dodjem do tog zakljucka, kad je njima sex odlican

kazem joj ja - to je tvoje vidjenje, on ne misli tako
pita otkud znam
pa, rekao je
kaze ona meni - "Znas li ti sta si ti meni sada rekla?"
to je valjda bilo retoricko pitanje...

zakljucih iz svega nekoliko stvari:
1. ne valja kada previse znas, ili bar neko zna da ti znas
(jer se onda ocekuje od tebe, jedni da kazes drugi da ne, a ja ne volim da se nesto od mene ocekuje)
2. ne valja kad kazes, ne valja kad ne kazes
3. i dalje je kriv onaj ko je rekao, a ne onaj ko je nesto uradio
4. ja volim moje stakleno zvono
(svoje probleme resavajte sami, i to nemojte raditi u mom mikrokosmosu)
Korisnikov avatar
By Alexis92
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2416537#p2416537]4NY K3Y napisao:[/url]

zakljucih iz svega nekoliko stvari:
1. ne valja kada previse znas, ili bar neko zna da ti znas
(jer se onda ocekuje od tebe, jedni da kazes drugi da ne, a ja ne volim da se nesto od mene ocekuje)
2. ne valja kad kazes, ne valja kad ne kazes
3. i dalje je kriv onaj ko je rekao, a ne onaj ko je nesto uradio
4. ja volim moje stakleno zvono
(svoje probleme resavajte sami, i to nemojte raditi u mom mikrokosmosu)
:klap:
I know the feelin' .

Moja situacija.
Moj dečko i njegov najbolji drug koji vara svoju curu koja se druži sa mojoj najboljom drugaricom i išla je sa mnom u razred, znači znamo se dobro.
Ja za tu prevaru saznam preko svog dečka i sad sam mogla da biram da joj kažem i da posvadjam mog dečka sa najboljim drugom ( jer sam od njega čula) ili da ćutim. Ćutala sam ali je ona nekako saznala sve a uz to da sam i ja znala. I tu sam ja naravno ispala najgora što nisam rekla, tako da je zaključak da je najbolje kad ništa ne znaš. :peva:
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2415804#p2415804]MDNA napisao:[/url]kakvi odgovori :lol:
Laž je laž, dakle izgovorena neistina, prećutkivanje je neizgovorena istina. Oba su obmana. Dakle, dodje mu na isto.
Ovo.

Ne podnosim kad me netko patronizira i u moje ime ili za "moje dobro" :roll: odlučuje što bih trebala znati, a što ne. Fuj mi je takvo superiorno rezoniranje. Želim znati i imati mogućnost sama donositi odluke i nositi se svim što mi naleti. Na isti način se nastojim ponašati prema drugima. Eventualno priznajem prolongirano govorenje istine, a to pak isto ovisi o čemu se točno radi.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nah, mrzi me ipak da filozofišem pa ovako ukratko

nemam ja vremena ni živaca za to. ako ne postoji nikakav nazovimo dogovor koji sam prekršila nemam potrebu da se pravdam nekome niti to smatram prećutkivanjem.
što se drugih tiče, ako mi neko I ispriča nešto o nekome II pa me taj neko II pita nešto o tome kažem idi pričaj sa nekim I, nisam posrednik, ne zanima me, rešite to međusobno. to u slučaju da uopšte neko I uspe da mi ispriča nešto što me ne zanima, jer uglavnom i nekog I prekinem kad krene da mi priča nešto o nekome II i kažem ne budi slepac iza leđa, idi pričaj o tome sa nekim II.
bilo da mi je to prijateljica brat ma sve i žena isto bih odreagovala, nije moja stvar, dakle i'm out.

i ubrzo, ljudi prestanu da ti pričaju i da te pitaju takve stvari jer znaju koji će odgovor dobiti ^^
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!