Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
Jeste, ko da barni objavljuje odlazak jer su svi protiv njega. :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno

...nekako mi se uklapa u temu.

edit - but i am known for strange associations.
Korisnikov avatar
By *deni*
A zašto vi ne možete da prihvatite da postoje i konzervativni pederi i pederi koji vole da otvaraju, kako Sunce reče, istraživačke teme... Zašto ? Ne treba prema njima biti tolerantan, zato što tolerancija podrazumeva trpljenje nečega što je neprijatno, nedopustivo, što može da smeta itd. Nego, treba ih tretirati ravnopravno, jer oni jesu ravnopravni na Forumu, dok poštuju Pravilnik. Zna se šta se toleriše. Tolerišu se nečiji bezobrazluci, tolerantan si na penicilin, ali na čoveka drugačije seksualnosti, ili drugačije boje kože nemaš šta da budeš tolerantan i da to još ističeš kao neku svoju prednost, a što ljudi često rade.
Tako su ravnopravni i konzervativni, kao i pederi koji vole da otvaraju istraživačke teme.
Mars i svejedno su dali doprinos ovoj istraživačkoj temi, verovatno su još neki korisnici dali doprinos, ali sad ne mogu da se vraćam i to proveravam, ali za ovu dvojicu sam siguran da jesu.
Korisnikov avatar
By svejedno
tako je

!!!

mislim, zaista, tako je, lol. interesuje coveka nesto, mozemo i da mu odgovorimo.

(a tek sto sam ja [a i mars, jel] konstruktivan.... to nema potrebe ni naglasavati)

pS. i popaj/srklet
Korisnikov avatar
By KiWi
Molim moderatora zaduženog za ova deo foruma da zaključa temu jer je izgubila smisao.

Takodje vidim da se odustalo od revnostog manuelnog filtriranja offtopica na temama. Zanimljivo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!