Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by unic0rnSta cik ne plati? Sta bi bilo? Bas me zanima sta bi bilo? Kada dodje moja mama ce mu dati 200din, pa da vidim da li ce smeti da se buni.
Pa nije to nista.
Posle samog dogadjanja kad ga ispacujes onda ti digne cenu za 50%. Pa chik ne plati.
by Marko:Tako činjaše i govoraše Isus dok još hodaše ovom dolinom suza... A danas, kako nam danas čini, govori i piše crkva po svojim hramovima?
On (Isus) uđe u Hram i stane izgoniti one koji su prodavali i kupovali u Hramu.
Mjenjačima isprevrta stolove i prodavačima golubova klupe. I ne dopusti da itko išta pronese kroz Hram.
Učio ih je i govorio: 'Nije li pisano: Dom će se moj zvati Dom molitve za sve narode? A vi od njega načiniste pećinu razbojničku!'
Originally posted by ZwezdicaAu, je...
Vencanje i sahrana su 7000din.
Kada odnesete kolac da se osvesta to je 1000din.
Da vam se sveti vodica u kuci je 1000din.
Osvestavanje kuce je 5000din. (moze ako ce da je osvestava sa krova)
Pomeni, dace itd. su 5000din.
Crkveni razvod je 15.000din...
Originally posted by Dzelajza RouzReči dede-Simpsona dobijaju svoj puni smisao kada se pogleda ovaj cenovnik:
Originally posted by ZwezdicaAu, je...
Da vam se sveti vodica u kuci je 1000din.
A je l' ima neki popust na porodične tragedije?
Originally posted by MarsInače ima razlike.
Bezobrazluk. Totalni totalni totalni bezobrazluk.
U suštini nema razlike između ovoga i Miškovićevih i Bekovih monopola, Telecom monopola i sl...al je ovaj slučaj dodatno začinjen ironijom koja iritira...
Zamialo bi me da mi objasne i raščlane pojedine brojke, obrazlože ZAŠTO koliko nešto košta - ali se sećam da smisleni odgovor svojevremeno nisu umeli da mi kažu ni oni koji formiraju cene školarina na pravnom fakultetu...tako da...Sve nenormalno...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!