Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Dina

Radjeno je neko istrazivanje medju tinejdzerima gde je nadjeno da je procenat lgbt osoba koje razmisljaju o samoubistvu veci nego kod strejt osoba, ima neka tema o tome. A ne vidim sto ne bi ljudi pricali o samoubistvu, pricaju na foumu o ljubavi, kafi sta ti ja znam sta sve ne, pa se osete slobodnim da i ta razmisljanja podele. Sem toga mozda nesto pomogne onima koji eventualno ne pisu a razmisljaju i citaju.
slazem se da treba da se prica, ali ne u kategorijama u kojima se ovde prica u poslednje vreme - mislim, dina, da znas na koju temu mislim. nekako je opsti ton sasvim pogresan, to nekakvo monopoliziranje samoubistva. strasno je. najiskrenije i bez sarkazma.
By Speculum Columbae
Jeste malo uznemiravajuće, ali te ljude koji tako pričaju niko ne može da smiri, dok se sa njima ne popriča i to strpljivo.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by bas bleu

Radjeno je neko istrazivanje medju tinejdzerima gde je nadjeno da je procenat lgbt osoba koje razmisljaju o samoubistvu veci nego kod strejt osoba, ima neka tema o tome. A ne vidim sto ne bi ljudi pricali o samoubistvu, pricaju na foumu o ljubavi, kafi sta ti ja znam sta sve ne, pa se osete slobodnim da i ta razmisljanja podele. Sem toga mozda nesto pomogne onima koji eventualno ne pisu a razmisljaju i citaju.
slazem se da treba da se prica, ali ne u kategorijama u kojima se ovde prica u poslednje vreme - mislim, dina, da znas na koju temu mislim. nekako je opsti ton sasvim pogresan, to nekakvo monopoliziranje samoubistva. strasno je. najiskrenije i bez sarkazma.

potpuno se slazem. ali potpuno.
Korisnikov avatar
By _miki_

Ne razumem?TI bi da sprecavas i ogranicavas da ljudi pricaju o svojim osecanjima u vezi sa ovom ozbiljnom temom?
Da ih sputavas i time,mozda,i onemogucis prevenciju ili ozdravljenje?

Ako je to tacno onda je strasno ovo sto pricas i ove stavove koje iznosis.
Ovo je jedna ozbiljna tema i postoji dost aljudi kojima je potrebna pomoc.A medju gej populacijom jos vise.
Koliko ima samo telefona za razgovor o tome,psihologa u skolama,psihijatara...
A ti bi to zabranila ili ogranicila?
Korisnikov avatar
By bas bleu
znam da ne razumes. ti i ja se ne razumemo vec na nekoliko tema.

ne, ne bih
Originally posted by _miki_

...da sprecavam i ogranicavam da ljudi pricaju o svojim osecanjima u vezi sa ovom ozbiljnom temom.
...da ih sputavam i time, mozda, i onemogucim prevenciju ili ozdravljenje.
ono sto ja kazem je da ton u kome se prica o tome
Originally posted by _miki_
...sputava i time, mozda, i onemogucuje prevenciju ili ozdravljenje.
but don't worry, i tend to use big words (well look at that, i don't give a fuck again).
Korisnikov avatar
By _miki_

ono sto ja kazem je da ton u kome se prica o tome

A ton bi trebalo da dirigujes ti?
Ton na koji neki ljudi izrazavaju svoja osecanja povodom ovog problema?
Ne razumem na koji nacin i na koji ton ti mislis?
Korisnikov avatar
By svejedno
Pa upravo ti je rekla.

..

Misli na 'ton koji sputava i time, mozda, i onemogucuje prevenciju ili ozdravljenje'.

..

I nije mislila na tebe, verujem da i ja znam na koga je mislila. Bedak za decka, u sustini.
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by svejedno

Pa upravo ti je rekla.

..

Misli na 'ton koji sputava i time, mozda, i onemogucuje prevenciju ili ozdravljenje'.

..

I nije mislila na tebe, verujem da i ja znam na koga je mislila. Bedak za decka, u sustini.
Nisam u toku.Ne znam na sta ste mislili.
Sori.
Samo citam neke forume koji su posveceni depresiji i slicnim problemima i na njima ljudi otvoreno pricaju o svojim problemina,u detalje.I svako prica svojim stilom i ono sto smatra da je vazno.
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by smaug

^
Ja bas htela da napisem da za pismene pise sta je ko hteo da kaze. Al evo peretekao me moj partijski drug :wink:

I jos nesto _miki_ - mojne da lupas gluposti.
A ja te molim da se uzdrzis od vredjanja.
Ako si ti nevaspitana,ja te molim da postedis nas ostale forumase.
Niko nije duzan da trpi propuste tvojih roditelja.

edit : zahvaljujem!
Korisnikov avatar
By smaug
@_miki_ A ja bas izbrisala poruku zato sto si se lepo izvinio...

Al evo moram opet - dakle citaj sta pise pre nego sto zines.
Vrlo sam nevaspitana i nemam nameru da ni tebe ni druge forumase postedim icega.To prvo A drugo - pliz mojne ti da forumase branis od mene.
To sto si ti napisao povodom 'cakulanja' kao jednom o nacinu prevencije i lecenja samobuistva je budalastina velikih razmera i samo pokazuje da ti o tome (a slutim i o mnogo cemu drugom) nemas blage veze.

Al mozda bi materiji pomoglo kad bi kao sto sam vec rekla prvo malo (za pocetak malo, da ne boli) citao sta ko pise.

edit - sta zahvaljujes?
Korisnikov avatar
By _miki_

@_miki_ A ja bas izbrisala poruku zato sto si se lepo izvinio...
Jebi ga,nesporazum.

Al evo moram opet - dakle citaj sta pise pre nego sto zines.
Vrlo sam nevaspitana i nemam nameru da ni tebe ni druge forumase postedim icega.To prvo A drugo - pliz mojne ti da forumase branis od mene.
TO sto si nevaspitana i sto ne zelis da nas postedis toga,resice moderatori veoma lako.Ja cu svaki tvoj post u kojima vredjas druge forumase i ne postujes pravila postovanja da prijavim i tako da pomognem moderatorima u obavljanju njihovog posla.
Korisnikov avatar
By smaug
A ne...Moderatori ce samo da recikliraju ( to samo znaci da ce da se pojave u nekom drugom obliku :lol: ) moje postove. Resenje za moje nevaspitanje i netoleranciju ne-po-sto-ji. Al bi me strasno zabavilo da cujem i vidim resenje istog 'problema'. :lol:
Iako cenim da imamo malko razlicite standarde evo mogu da ti pomognem i uputim te na neke moje naaarooocito nevaspitane i netolerantne postove. Ja mnogo volim kad ljudi prate moja izlaganja. Masiras mi ego. Hvala.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!