Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Predrag Azdejković, objavio je prošle nedelje na sajtu UNS-a, čiji je član, klevete i laži o meni

Udruženje novinara Srbije nikad nije doživelo takvu sramotu da jedan trećerazredni novinar bez obrazovanja i talenta zloupotrebi članstvo u toj organizaciji i na njenom sajtu objavljuje svoje pamflete sa gnusnim lažima i klevetama

http://www.uns.org.rs/desk/vesti-iz-med ... imist.html

Ovo je moj odgovor na taj pamflet :

Nalazim se u Beču, gde se kao diplomirani pravnik i dvojni državljanin i Srbije i EU, aktivno bavim politikom u interesu svih građana Srbije.
Predraga Azdejkovića sam pitao kada će da položi račune građanima Srbije o utrošku sredstava koje iz fondova EU i budžeta Srbije već godinama prima za unapređenje položaja LGBT populacije u Srbiji.
Daniel Pinter, diplomirani pravnik

https://nadlanu.com/amp/554733/pinter-n ... dejkovicu/
Против Пинтера је 11. јануара 2016. године подигнута оптужница да је каменом разбио стакло на улазу у зграду РТВ, где је некада радио као спикер и начинио материјалну штету у износу од 20 хиљада динара. Пинтер касније напушта земљу и од тада је боравио у Холандији, Мађарској и сада у Аустрији где се бави секс радом као трансвестит.
————————————————————
Ako si ti osobno kao gay napisao ovo,
po meni si ti dno dna Predrage
ili Predraze. Ovo je nivo jednog homofoba
i za ovakvo sto napisano, objavljeno , nikada
ne bi moga prici bilo kakvoj drzavnoj ili neoovisnoj lgbt organizaciji u EU. Sto vise, odvovarao bi krivicno za isto. Ne znam oko
ceka se svadjate, ali ocito novci udare svima u glavu.
Urbana_Seljanka napisao: 17 Avg 2020, 15:30 Против Пинтера је 11. јануара 2016. године подигнута оптужница да је каменом разбио стакло на улазу у зграду РТВ, где је некада радио као спикер и начинио материјалну штету у износу од 20 хиљада динара. Пинтер касније напушта земљу и од тада је боравио у Холандији, Мађарској и сада у Аустрији где се бави секс радом као трансвестит.
————————————————————
Ako si ti osobno kao gay napisao ovo,
po meni si ti dno dna Predrage
ili Predraze. Ovo je nivo jednog homofoba
i za ovakvo sto napisano, objavljeno , nikada
ne bi moga prici bilo kakvoj drzavnoj ili neoovisnoj lgbt organizaciji u EU. Sto vise, odvovarao bi krivicno za isto. Ne znam oko
ceka se svadjate, ali ocito novci udare svima u glavu.
Ma, on je jedna lopuža i lažov, parazit obični na leđima građana Srbije. Bavi se izradom fotomontaža u svoje slobodno vreme, jer slobodnog vremena ima na pretek. Parazit.
Više od toga o njemu nije vredno reći.
Vidim da nekim nenovinarima i tzv. aktivistima bez obrazovanja i kredibiliteta iz Srbije polako presušuju izvori iz EU sa kojih su godinama sisali sisu i napajali svoja halapljiva usta i dupeta, umesto da rade u interesu populacije za čije su se zaštitnike izdavali.
Sestro, drži se ti svojih fotomontaža sa likom Palme i pijuckaj čaj sa neradnicima iz sestrinske organizacije. Dajete psihološke savete preko telefona, piskarate o glupostima i žderete nenamenski donacije.
Zar ste mislili da ćete to moći doveka?
Salonski paraziti.
Kakvi aktivisti, kakvi bakrači? Kakve ste stanove iznajmljivali od donacija za vaše perverzije? Nemate svoje kuće?
Koje škole imate?
Moja se diploma može proveriti u knjizi generacija Pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, državnog, naravno.
Bagro jedna.
AbortiraniTerorista napisao: 17 Avg 2020, 19:32 Vidim da nekim seks radnicama ovde loše ide posao čim imaju vremena da prete iz Beča da bi im objavili intervju u Srbiji... Toliko je postala nebitna!
O tome koliko sam postala nebitna, najbolje ilustruje podatak da si prošle nedelje na svom pišljivom sajtu za 12 sati objavila dva pamfleta o meni, pa si još u prvom pamfletu stavila neku moju fotku iz zimskog perioda, sa sve zimskom kapom na mojoj glavi u snežnom ambijentu, sad avgusta meseca. Toliko o tvom novinarskom kredibilitetu. Sama sediš u jednočlanoj redakciji, sama pišeš pamflete, sama sebe pitaš za izjavu i sama sebi odgovaraš.
O tome kako se gajbiš kod matorih pedera, naših iseljenika u Berlinu i šta tamo sve radiš, tako čedna, naivna i nevina, nekom drugom prilikom. Sram te bilo!
Sa iste email adrese preti, sa iste email adrese šalje demant da nije pretila... Jel to šizofrenija?

Slučaj je svakako prijavljen tužioci pa će on dalje da vidi šta će i kako će... U svakom slučaju, jedva čekam da se vratiš u Srbiju pa da se družimo na sudu, gde ćeš pokazati svoje pravničke sposobnosti!
AbortiraniTerorista napisao: 17 Avg 2020, 18:02 A šta tu nije istina?
Sto je istina?
Ti ili ja smo mjerodavni da o netkome
pricamo kako zaradi za kruh da prezivi
uz ogromnu dozu omalovazavanja osobe koju spominjes. Sto
je tvoj posao? Gdje si konkretno radio, ali
mislim zbilja radio nesto produktivno sto
donosi novce i tebi i drzvavi kao porezni obveznik. Mislin da ti je nivo nizak kad
na ovaj nacin misleci da su to argumeni,
omalovazavas drugu osobu. To nije njena
sramota, nego tvoja. I da. Postoje dvije vrste prostitutki. Ona druga je kad si duhovna prostitutka. Taj sram ni jedna voda nece oprati.
Urbana_Seljanka napisao: 18 Avg 2020, 00:29
AbortiraniTerorista napisao: 17 Avg 2020, 18:02 A šta tu nije istina?
Sto je istina?
Ti ili ja smo mjerodavni da o netkome
pricamo kako zaradi za kruh da prezivi
uz ogromnu dozu omalovazavanja osobe koju spominjes. Sto
je tvoj posao? Gdje si konkretno radio, ali
mislim zbilja radio nesto produktivno sto
donosi novce i tebi i drzvavi kao porezni obveznik. Mislin da ti je nivo nizak kad
na ovaj nacin misleci da su to argumeni,
omalovazavas drugu osobu. To nije njena
sramota, nego tvoja. I da. Postoje dvije vrste prostitutki. Ona druga je kad si duhovna prostitutka. Taj sram ni jedna voda nece oprati.
Pusti govnara da smrdi u svom brlogu, raskrinkan je, a za svoje prevare i krađe će i odgovarati.

Evo još jedno saopštenje :

https://vm.tiktok.com/ZMJrPHeVR/
Realno,ne volim da se mesam u tujde zivote a da nemam licnog kontakta sa tim osobama,u ovom slucaju sa vama,te ce moj komentari biti ovde vezan sa vasim postovima, Predraze iskreno sigurno je bolje to sto se Deni bavi prosittucijom (ako je tro uopste istina) nego da zivi kao parazit, a ako su istinite tvrdnje danijela da si pedofil....Blago cu reci da sam besan....Veoma Besan
Zvonki napisao: 01 Sep 2020, 09:20 Realno,ne volim da se mesam u tujde zivote a da nemam licnog kontakta sa tim osobama,u ovom slucaju sa vama,te ce moj komentari biti ovde vezan sa vasim postovima, Predraze iskreno sigurno je bolje to sto se Deni bavi prosittucijom (ako je tro uopste istina) nego da zivi kao parazit, a ako su istinite tvrdnje danijela da si pedofil....Blago cu reci da sam besan....Veoma Besan
Neće mu biti baš prijatno u zatvoru. Ne, ne....
Zbog pretnji koje konstantno primam od Daniela Pintera reagovalo je Udruženje novinara Srbije, Evropska federacija novinara, Stalna radna grupa za bezbednost novinara, tužilaštvo kao i specijalno tužilaštvo za visokotehnološki kriminal!
Pinter može da se krije iza svog mađarskog pasoša po Beču koliko hoće, ali će kad tad odgovarati za ovo pred srpskim sudom, kako zbog pretnji, tako i zbog klevete.
Tako da će novac koji je zaradio kao gastarbajter morati da daje na sudske troškove i odštete!
AbortiraniTerorista napisao: 01 Sep 2020, 19:48 Zbog pretnji koje konstantno primam od Daniela Pintera reagovalo je Udruženje novinara Srbije, Evropska federacija novinara, Stalna radna grupa za bezbednost novinara, tužilaštvo kao i specijalno tužilaštvo za visokotehnološki kriminal!
Evo, upravo zasijeda i misna zajednica Donja Vrbača po tom pitanju. Poslali su upute i info za Gornju Vrbaču pa ce shodno s tim napisati zajednicku objavu za tisak i elektronske medije.
Urbana_Seljanka napisao: 04 Sep 2020, 14:29
AbortiraniTerorista napisao: 01 Sep 2020, 19:48 Zbog pretnji koje konstantno primam od Daniela Pintera reagovalo je Udruženje novinara Srbije, Evropska federacija novinara, Stalna radna grupa za bezbednost novinara, tužilaštvo kao i specijalno tužilaštvo za visokotehnološki kriminal!
Evo, upravo zasijeda i misna zajednica Donja Vrbača po tom pitanju. Poslali su upute i info za Gornju Vrbaču pa ce shodno s tim napisati zajednicku objavu za tisak i elektronske medije.
:rotflmao: :smeh: :lol:
:rotflmao: tipičan pinTerkin freak-show koji kulminira jer decenijama to stvorenje zapravo nije primilo odgovarajuću ni terapiju ni kaznu, a ovaj forum je i zamro jer je odavno od strane admina, modova i-ili koga li već pretvoren u njegovu-njenu duševnu bolnicu, sad već forenzičnog tipa :regan: nimalo ne uzimam stranu Azdejkovića, ali mi je posebno :sweet: pinTerkino spočitavanje navodnog neposedovanja Azdejkovićevih diploma ili čega već, citiram pinTerku "Moja se diploma može proveriti u knjizi generacija Pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, državnog, naravno." (citati zatvoreni) pa, ta se ista pinTerka diči zlobomiloševićevim rts diplomama, ha ha ha ha ...... forenzična duševna bolnica je od ovog foruma data da bude pinTerki, davno sam ja to primetio, a sada je sve jasno......
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!