Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By heksagon123
:) legendica srpskog gay pokreta, znam da je ovdje na forumu naravno.
Mislim da bi svaka zemlja trebala imati nekog svog predstavnika u punom smislu koji će se zalagati za prava gay ljudi i skidati pomalo tabuu samim time što se usudi pojaviti se na TV-u i reći to pred cijelom svojom zemljom. Treba imati muda/pičku za to. Da.
Moram priznati, danas mi je you tube preporučio Operacija "Vazelin" - Dr Seselj, Miroljub Petrovic, Azdejkovic - Dobro jutro Srbijo - (05.06.2018) Jutarnji Program TV HAPPY.. E sad, stvarno u toj emisiji se moglo čuti toliko sranja da odma treba prebacit na dalje. Znam da je dobro da se gay osoba ili neko ko će se zauzimati za gay ljude prikazuje, ali ovo je meni više djelovalo kao lakrdija.
Molila bih vas ili baš gospodina Azdejkovića da objasni da li se isplati sudjelovati u emisijama čak i ako se vidi da je lakrdija čim pogledaš ko su gosti- čista komedija. Što se konačno dobiva sa time?
Nije mi to jasno, ovdje kod nas u Hrvatskoj nemamo nikoga ko bi se tako kao Predrag zalagao ili javno sučeljavao sa ne znam ludom Markićkom koju svi mrzimo, Thompsonom itd. Jednostavno nemamo, a možda bi bolje bilo da i imamo- zato predrag je legenda Balkana.

Samo ne razumijem zašto ići u emisije koje više liče na cirkuse i sa ljudima koji od svega toga žele raditi cirkuse.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Happy televizija jeste lakrdija... Ali mi kao aktivisti nikada ne možemo da stignemo do te ciljne grupe.
Taj svet promeni kanal kada vidi LGBT aktiviste, ali u ovom slučaju je ostao na kanalu zbog Šešelja.
Ono što je meni bilo važno jeste da Šešelj kaže da nikada nije bio za nasilje protiv te populacije i da je protiv diskriminacije... i da sedi pored jednog pedera. Za početak dosta.
Korisnikov avatar
By heksagon123
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2814051#p2814051]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Happy televizija jeste lakrdija... Ali mi kao aktivisti nikada ne možemo da stignemo do te ciljne grupe.
Taj svet promeni kanal kada vidi LGBT aktiviste, ali u ovom slučaju je ostao na kanalu zbog Šešelja.
Ono što je meni bilo važno jeste da Šešelj kaže da nikada nije bio za nasilje protiv te populacije i da je protiv diskriminacije... i da sedi pored jednog pedera. Za početak dosta.
Da, to svakako..iako je rekao da je to za njega bolest. :prst2:
Niko od tih političkih kurvi ne smije javno pozivati na nasilje ali suptilno te mrze nažalost.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Nije rekao bolest, već poremećaj.
Naučili su da ne smeju da koriste tu reč na b.
Korisnikov avatar
By heksagon123
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2814054#p2814054]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Nije rekao bolest, već poremećaj.
Naučili su da ne smeju da koriste tu reč na b.
Pa svaka im čast. Iako mi ni "poremećaj" ne zvuči lijepo. Ovdje se ne može čuti da neko govori bolest/ poremećaj tj. može ali rijetko samo ovdje se djelima radi protiv bez puno riječi. Oduzet će ti sva prava i pobrinut se da te stjeraju u mišju rupu svim silama. Ovdje niko ne misli da se homoseksualnost generalno može liječiti, ovdje svi toliko u dubini duši preziru gay ljude da bi i " izliječenog" geja odbacili jer je nekad bio gej.
Dakle, ovdje postoji čak i ogromna politička većina koja radi u tišini protiv. Mene više to muči a vas više da vas neko ne prebije na cesti čini mi se.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ja ne vidim razliku, ni problem.
Tri bitange okupljene na istom mestu.
Korisnikov avatar
By heksagon123
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2814072#p2814072]*deni* napisao:[/url]Pa ja ne vidim razliku, ni problem.
Tri bitange okupljene na istom mestu.
Pa ja se ne bih složila da je azdejković bitanga, on se trudi koliko može i ima hrabrost samo brate daj nedaj im da pedere poistovjećuju sa vazelinom i slične gluposti. Jednostavno nije takav pogled odma u startu zdrav. Izgleda kršenje ljudskog dostojanstva...

Svidja mi se kako je ona jedna Kristina, ne mogu se sjetiti prezimena lezz cura nastupila u saboru i rekla- pa i mi smo nečije dijete/ sestra/ prijatelj. Svidja mi se to, nastup u takvom stilu.
Korisnikov avatar
By *deni*
Kad kazem bitange, mislim u onom benigno - mangupskom smislu.
Korisnikov avatar
By heksagon123
:lol:...

Sad sam čula na hr-u da je onaj pjevač Gavrilović sa još nekim čijega se prezimena ne mogu sjetiti napravio pjesmu imena "hej, hej ja sam gay." :lol:
Ponavlja se stalno hey hey ja Sam gay, hey hey ja Sam gay...ja živim za gay paraduuu, volim face istog polaaa i to je sav tekst... Koda ga je radio na WC-u u 10 min. Uglavnom za nasmijati se dobro. Ali ajde ima i tu nekih dobrih stvari što neko pjeva o gay ljudima samo što je plitkooo jebemu miša.Koda mi žvimo samo za gay paradu. Neobična rečenica.Đizuus
Korisnikov avatar
By *deni*
Hoce Ivan da dozivi opet makar deo popularnosti iz vremena 200na sat.
Ali, sta Hasan hoce?
By Kragi
Sretnem ga danas u Kragujevcu.
Mahnuo mi je na moje zaprepascenje "Ju Azdejkovic!"
Kaze "Doso malo u KG"
Kao i svaki provincijalac, bio sam malo iznenadjen sto sam video zvezdu pa sam autogram zaboravio da trazim.

:sigh:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ljudi, meni je ovo predragovo botovanje za SNS i Vucica postalo predosadno, vise mi nije nimalo zanimljivo da citam njegove statuse po mrezama, a bili su povremeno duhoviti.
Korisnikov avatar
By Srklet
Ako se dobro sjećam, tako je prije GSA agitirala za DS i Đilasa.
To je legitiman izbor, biti ružičasti prirepak nekoj stranci, ali to nikad nije bio aktivizam kojeg bih podržavao niti bih u njemu sudjelovao.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2816403#p2816403]Srklet napisao:[/url]Ako se dobro sjećam, tako je prije GSA agitirala za DS i Đilasa.
To je legitiman izbor, biti ružičasti prirepak nekoj stranci, ali to nikad nije bio aktivizam kojeg bih podržavao niti bih u njemu sudjelovao.
Mozda je legitiman (mada...), ali da li je slobodan izbor to sto se prilepis svakoj sledecoj stranci na vlasti? Pa mislim da nije, prvenstveno zbog toga sto nije iskren, jer kada si bot stranke na vlasti ne mozes stvarno da verujes u ono sto pises, vec smo pises.

Mozda je strategijski, na nekom duzem stapu, dobro ako se prilepis stranci koja je postavila lezbejku za premijerku, a ne nekoj opoz. koja ima fasiste u koaliciji, ali je to nikad ne bi mogao da radim, vak i kada bi mi egzistencija od toga zavisila.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Ne sećam se da sam bio prilepljen SPS-u, DS-u... mada nisam prilepljen ni SNS-u.

Odlika botova je da hvale Vučića i SNS po ceo dan... ja to ne radim. Mene samo neverovatno nervira srpska opozicija koja od te SNS vlasti treba da nas spasi.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ja bih pre rekao da je Peđin glavni manir na društvenim mrežama isticanje licemerja i pozicije i opozicije. On otvoreno proziva i Anu Brnabić i druge kreature iz SNS-a, ali to nekako prolazi nezapaženo i vi se lepite i triggerujete samo kad proziva opoziciju.

A opozicija nam objektivno jeste jadna, tek marginalno manje prljava i korumpirana od pozicije, i vrlo vrlo licemerna (pogotovo po pitanju LGBT prava).

To što koketira sa pro-SNS medijima vidim više kao dobru aktivističku/političku strategiju, jer to i jesu najgledaniji i najčitaniji mediji. Ali ni u jednom od tih njegovih pojavljivanja nisam primetio da se on uvlači u dupe SNS-u. On dođe tu kao rezervni LGBT aktivista i priča svoju pro-LGBT priču, neki rezervni desničar je tu da ga podjebava i priča svoju anti-LGBT priču, uglavnom jedni druge iskuliraju, voditelj se trudi da bude neutralan, tolerantan i da smanji tenziju, tralala, kraj emisije.

I na kraju, sve drugo na stranu, samo zbog Merlinke, Optimista i letnjeg prajda Peđin rad je objektivno najučinkovitiji i najznačajniji za LGBT zajednicu. A i GayEcho portal, koliko god da je treš, takođe je dragocen izvor informacija i LGBT-related vesti. Ovaj Gay-Serbia portal je odavno propo, a ne znam ima li još neki.

Summa summarum, nisam primetio da je Peđa SNS bot i ne znam što vam toliko bode oči, kad čovek zaista vredno radi. Koliko god da njegova pojava i javni nastupi umeju da budu politički provokativni za opozicionare, dela su značajnija od reči, a dela su velika.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Zlatna ptico, nisam bas primetio da prica protiv Brnabic i SNS ikad ista, pratim ga na fejsu, tviteru i ne izvlacim zaklucke samo iz njegovih izjava koje privlace "siru" paznju, nego iz svih. I nije stvar pro pozicije - protiv opozicije ili obrnuto, vec u sto objektivnijem kritickom stavu.

Inace, licno ne verujem u takve "strategije" - pridruzi se fasisti da bu nesto ucinio za gay community, nisam bas ubedjen.

Na kraju krajeva Pedja sve je tvoja licna odluka, samo sto je postalo dosadno, jer je isforsirano, fejk, pa samim tim neduhovito.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2816420#p2816420]antibiotic napisao:[/url]Zlatna ptico, nisam bas primetio da prica protiv Brnabic i SNS ikad ista
Evo ovako, ukucaš 'Ana' u search na fejsu, i izabereš posts by 'Predrag Azdejković'

"Ana Brnabić da dokaže da nije fikus"
http://rs.n1info.com/a415456/Vesti/Azde ... 31ijf_nWxk" target="_blank

"Za manje od godinu dana, Ana Brnabić je uspela da izneveri LGBT zajednicu"
https://www.facebook.com/optimist.rs/po ... &__tn__=-R" target="_blank

"Koji je razuman rok čekanja da Ana Brnabić nešto uradi za LGBT zajednicu u Srbiji, pre nego što krenemo da vrištimo?"
https://www.facebook.com/azdejkovic.pre ... 3350647537" target="_blank

"Da li možete da razumete licemerje da glavni zahtev ovogodišnje Parade ponosa bude #ReciDa istopolnim zajednicama, a da se na njoj pojavi Ana Brnabić koja kaže da od toga nema ništa i onda šeta s nama? #ReciNe političarima i diplomatama na Prajdu!"
https://www.facebook.com/predrag.azdejk ... 4465889731" target="_blank

"Premijerka je u intervjuu za Ponos poslala poruku da za LGBT populaciju neće ništa da uradi, jer u državi ima prečih problema!"
https://www.facebook.com/predrag.azdejk ... 8952663949" target="_blank

i ovo je samo prvih nekoliko sa velike gomile

Q.E.D.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2816419#p2816419]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Zlatna ptico, dođi na sendvič :cvetduga:
:kiss:

P.S. I da ne ispadnem ja ovde neki drveni advokat za Peđu, ko god da prati njegov fejs zna da ja njemu vrlo često protivrečim i umem žustro da se raspravljam s njim kad objavi nešto s čime se ne slažem (a često sam ga 'napadao' i na forumu). Ali sad stvarno niste fer, i potenciranje na to da je SNS bot je totalni bullshit.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!