Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
ovo je tema u kojoj pišemo kako nas osobno kao male pojedince i obične građane jebe država... od onih svakodnevnih do visokopolitičkih stvari... ne kao da se potužite što vam se ne sviđa u nekoj državi ili politici već više prave sudbine i konkretni primjeri kako vas osobno jebe država u kojoj živite...
npr, mene trenutno država jebe preko gradskog vodovoda (državni monopol državnog komunalca) šaljući mi krive račune za 600 kn mjesečno umjesto 200 kn mjesečno... i to baš sad kada je voda nepitka... čovjek bi očekivao da cijena pada proporcionalno gubitku kvalitete vode koja više nije za piće... ali ne, ne u ovoj državi...
Korisnikov avatar
By bothways
Privatno me ne jebe previše, jer joj ne dajem povoda, a i imam sreće izgleda. Poslovno me jebe i te kako, pre svega zbog uvođenja nacionalnih projekata sa minimalnim dedlajnovima (jer tu su izbori i sl, pa se stvari moraju uraditi), što uvodi stres, paniku i moralno nezadovoljstvo (nije da nema pozitivnih efekata, ali ovde se fokusiramo na negativne).
Korisnikov avatar
By 2kune
i pozitivno iskustvo može biti negativno u državama poput ovih naših... jer se uglavnom uspjeh ne vrednuje kako bi to bilo u nekom normalnijem svijetu... jgb, rekapitulacijom prošle godine u jednom prijateljskom društvancu ostali me podsjetili da sam imao značajane profesionalne uspjehe, nagrade, itd. a ja se uopće nisam ni sjetio... ne što mi posao nije bitan, no što nije bilo nikakvih posljedica... pa sam eto, jednostavno zaboravio...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!