Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By zemun1998
Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović podlegao je povredama posle upucavanja u Kosovskoj Mitrovici. Napadači najverovatnije koristili vatreno oružje sa prigušivačem.
:rida:
Sta mislite o ovom uzasu sto je zatekla naseg heroja?
By zemun1998
Izvinite, pogresio sam u naslovu, treba da pise Oliver Ivanovic
Korisnikov avatar
By *deni*
" Izvinite, zaglavila sam se.. "

Sta mislim?
Neka se pokolju medjusobno, lopurde, sljam i olos.
By Sixto
Nemam sta da dodam, cekam samo 2Kune i Popaj da se izbalegaju pa da uzivamo u uradku...
Korisnikov avatar
By Darth Paul
Da nema neke dobre ,dokone, duse da napise kratku istoriju o svemu tome? Mrzi me da googlam, a vidim da je tema popularna
:bouncy:
Korisnikov avatar
By 2kune
sixto, zašto mrziš nas jadne hrvate? :placko:

OT: ubio ga onaj koji se najviše dere da valja naći krivce... :giggle:
uobičajena balkanska demokratija... :yes:
Korisnikov avatar
By gossip
Iskreno nisam cuo za coveka do danas
Procitao na wikipediji o njemu,seemed like a nice guy
Dopada mi se sto je bio instruktor karate-a. R.I.P.
By zemun1998
Ukratko, covek se borio za prava nasih ljudi na Kosovu i Metohiji, covek je u zatvoru bio tri godine, nakon sto je ubijen od strane nepoznatog coveka. Evo upravo gledam arhivu iz emisije ,,Zivot i prica" na Prvoj gde gostuju brat i sestra od pokojnog Olivera. Strasno...nemam reci, sta smo mi Bogu zgresili da nas pljuju, mrze i ubijaju sa svih strana?!?!
Korisnikov avatar
By *deni*
A nije istovremeno bio i hohstapler, lopuza i kriminalac ?
Samo je " pomagao " nasim " ljudima " na Kosovu?
Ljubi ga majka tako humanitarnog.
Korisnikov avatar
By gnossienne
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807959#p2807959]ZlatnaPtica napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2807920#p2807920]Anhedonie napisao:[/url]nemam dovoljno informacija za stav
+1
Jao, nije valjda da se desilo i to cudo da vas dvojica nemate stav o necemu? :sweet:

Znaci ne postoji jadnija frakcija lgbt populacije od one na ovom forumu.

Da je ubijen neki kosovski lider u Presevu bas me zanima da li bi i u tom slucaju isto bilo. Sad kad kazu da bi i krenu u kilometarske postove obrazlaganja zasto nemaju stav. :drama:

Covjek upucan na sred ulice, ubijen i nemaju dovoljno informacija za njihov cijenjeni stav iako na sve zivo sto je na ovom forumu bilo godinama , makar i u naznakama se najavljivalo, imaju stav, pa potrce da poklope sve i svakoga.
Korisnikov avatar
By sallys
ovo je vrlo zanimljiv slučaj, logično je nemati stav dok se ne dozna više...
Korisnikov avatar
By gnossienne
E super bi bilo da ostanete takvi za sve, imajuci u vidu sta vam je logicno.
Korisnikov avatar
By sallys
jbg, nekad čovek reaguje emotivno na stvari koje ga dotiču.
ubistvo nekog čoveka na Kosovu ne mora nužno sve stanovnike Srbije (ili da kažem ostatka Srbije?) da emotivno podjednako dotiče.
Ali biće zanimljivo videti kuda vodi rasplet toga... ako naravno ikad saznamo za to
Korisnikov avatar
By gnossienne
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2808033#p2808033]sallys napisao:[/url]jbg, nekad čovek reaguje emotivno na stvari koje ga dotiču.
ubistvo nekog čoveka na Kosovu ne mora nužno sve stanovnike Srbije (ili da kažem ostatka Srbije?) da emotivno podjednako dotiče.
Ali biće zanimljivo videti kuda vodi rasplet toga... ako naravno ikad saznamo za to
Nema to veze sa emotivnim reakcijama toliko koliko činjenicom da je čovjek ubijen na ulici, da je neko dao sebi za prvo da nasilno oduzme nečiji život protiv svakog zakona. I ljudi koji za svaku forumsku besmislenu raspravu imaju njegovo veličanstvo zvano 'moj stav' najednom nemaju stav, osim potrebe da to kažu. A da nekog pedercica samo mrsko pogleda neko na ulici oh tu bi ga svakako imali i furali pricu o borbi protiv nasilja. Ili da je neki kosovski lider ubijen u Presevu, opet ga ne bi imali? Da li bi to bilo pitanje bezbjednosti i nasilja u društvu?
Korisnikov avatar
By gnossienne
Jedino što mi je drago što vam ovaj forum crkava pa nemate gdje da glumite svoju flegmatičnost i morate se vratiti u realan svijet gdje koliko vas pamtim ste obični mali pedercici za koje je iznenađujuće koliko nesigurno djelujete u odnosu na forumski nastup.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Politicko ubistvo u nizu tradicionalnih srpskih ubistava politicara. Nismo odavno imali (Djindjic bio poslednji, ako se ne varam).
Korisnikov avatar
By gnossienne
IMPACT, prvo sam naučila latinicu, pa ćirilicu. Ćirilicu tek u drugom osnovne, a latinicu i prije polaska u školu. Rukopis i potpis su mi latinični. U Srbiji pisem ćirilicom samo na zvaničnim dokumentima.
Korisnikov avatar
By IMPACT
Твој бунт и потиштеност имају родољубиви карактер али си у томе била недоследна.

Не можеш ти бити лења и радити оно што је теби навика, оно што ти је брже и лакше и што не захтева никакав напор пишући писмом које није писмо нације којој припадаш све обраћајући се својим сународницима и све бранећи, парадоксално, нешто на бази родољубља а тим другима, које ни не познајеш, пребацивати много озбиљније ствари.

Друго, вређајући искључиво мушке чланове форума, ти геј популацију у Србији делиш на лезбејке и педерчиће а то значи да ти ЛЕЗБЕЈКА, нас педере као и сви остали у Србији сматраш нижим бићима од себе, ти сестро, која си исто што и ми.

Што ниси распалила по женским члановима форума који нису реаговали?

И то само зато што се нисмо згражавали над и жалили смрт једног човека која је тебе ЛИЧНО погодила и онога ко је ову тему започео.

Ти дозвољаваш себи да вређаш мушке чланове форума, ти која си део нас, истим оним речником и на основу истих уврежених предрасуда о педерима као и они који нас и иначе мрзе и презиру, сматрајући нормалним да нас називаш ''ПЕДЕРЧИЋИМА'' јер пошто нисмо реаговали на смрт тог човека,

ИЗОСТАНАК НАШЕ РЕАКЦИЈЕ НЕ СМАТРАШ СТАВОМ ВЕЋ НЕДОСТАТКОМ СТАВА

а који, по теби и не чуди јер само показује да оправдавамо и да јесмо оно што сви о нама мисле бескичмењаци, кукавице, лажови и не-патриоте. И наравно све си нас ставила у исти кош.

Што се самог догађаја тиче:

Толико је тамо доле на Косову политички све ружно, мутно и прљаво да иако је тај човек убијен са леђа, знајући шта се све тамо дешавало мислим зато што немам све елементе а и кад сазнам истину бићу њоме још више утучен, да је боље да ништа не коментаришем.

Неко тргује мојим патриотским осећањима и од тога има дебеле користи. Зато ћутим.

Почни сестро ти да пишеш ћирилицом. Врати се суштини културе којој припадаш и тиме ћеш израсти лепша и боља и у својим очима а мање ћеш бити огорчена на друге. Почисти прво пред својим вратима.

Кенеди је једном негде рекао, парафразирам: ''Не питајте се шта Америка може да уради за вас већ се питајте шта ви можете да урадите за Америку''.

Воли те твој брат!
IMPACT Tvoj stav prema njoj, te nacin kako ona tretira pedere, je jako dvolican. Ti osobno selektivno dizes ili spustas osobe. Heksagon je napisala najgadnije stvari koje san ikada procitala o ”pederima i trans osobama” i to na gay sajtu, a ti istu tu dizes i darujes simpatije. Sama ta cinjenica mi govori da ti nisi niti malo bolji. Tj. Da nimas kicmu, te da ova osoba za razliku od tebe i drugi....ima stav. Podrzite te ljude, ne gazite ih. Sve ih je manje medju vama.

Sto se teme tice- tuzno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!