Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By stardust81
Jutros mi je tako diiiiivno poceo dan. Naime, za one koji ne znaju, u Češkoj sam, poceo sam da radim ovde preko jedne agencije.
Posle dva meseca provedena ovde sa kolegom, susreo sam se sa jakom homofobijom s njegove strane. Malo sam zacudjen, jer ovde gde sam, biti gay je sasvim normalna stvar.
Evo sta se desilo.
Prica mi kako je objavljen video, gde Palma nece u Becu da predje ulicu na semaforu, jer na slici pesaka stoje dva muskarca kako se drze za ruke, pa je trazio sporednu ulicu bez semafora, kako bi stigao gde god da je vec krenuo... nebitno.
Dodatno je izjavio da u Jagodini nema pedera... Na sta sam ja vec morao sarkasticno da odgovorim, da naravno, samo nek sanja. Odjednom sam od kolege dobio odgovor: "Ajde mi sad reci da si peder, pa cu da te slomim ovde ko picku..."
Samo sam se nasmejao na taj komentar...
Znači, trenutno sam na sve spreman... pri tom jako je se zajebao, ako misli da je jaci. Naravno ne bih da pravim bespotrebna sranja, jer jurim vizu na 2 godine...
Sta mi je pametno uciniti?
Korisnikov avatar
By gossip
Iskuliraj dok ne dobijes vizu a onda je*i sve po spisku ^.^
Gledaj da izbegnes fizicko nasilje though,mada ja sam budala i verovatno bih se potukao sa takvim idiotom.
By Sixto
On ima problem.

Ali ga imas i ti. Biti u poziciji rizikovati pravni status i ostanak u zemlji zbog homofoba koji brani Palmu. Ispravljanje krivih Drina je apsolutno nepotrebno. Treba znati kada stati i to kontam se uci vremenom. Sa starenjem se gubi ta impulsivnost i racionalno razmisljanje dobija na znacaju.
Prebices ga i sta ces dobiti time? Nece on posle rascopane njonje biti u prvom redu na prajdu pored Azdejkovica, ne boj se.
Korisnikov avatar
By gossip
Ja bih posto mi deluje kao kompletna "budala" (u pozitivnom smislu te reci)
a ja takve ljude obozavam. :D
Nekako mi kad citam sve to napisano, tvoja reakcija zvuci napuhana, bez potrebe. Cisto sumnjam da ti je to prvi put da si cujes nesto slicno, pa me zacudi reakcija da bi ga nadjacao ili pretukao. Po tome, ti ne bi imao drugog posla, nego tuci ljude koji su skepticni prema tebi/nama. Da je tako vjerojatno bi danas uzivao mirovinu kao svjetski prvak u boxu, a ne bi ganjao vizu. Dole bi svi nesto, a vecina samo čuti i nasmije se kad treba stati ispred toga što jesu.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Sve nas na prvu loptu iznerviraju ti homofobni retardi. Da sam u toj situaciji, zajebavao bih se na račun Palme i stao na našu stranu :D A ako autovanje može da napravi problem, onda bolje ne. Ja sam za to da ljudi treba da se autuju onda kad se osećaju bezbedno i kad procene da to ima neke svrhe, ovako neka budaletina može samo da ti upropasti dobijanje vize i ko zna šta još, pa makar ga ti polomio ko zvečku.
Ako možeš, izbegavaj govno, ali tako da mu bude jasno da smrdi na kilometar.
Korisnikov avatar
By stardust81
@kiborg Upravo to i radim ;) A cak mi je sad i smesan!!! Cudno mu sto ne pricam sa njim ceo dan...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!