- 04 Okt 2017, 22:38
Krenućemo od bombardovanja zato što su mnogi korisnici jako mladi i ne sećaju se nekih turbolentnih događaja koji su obeležili raspad SFRJ.
Naše društvo je stvarno moralo da se suoči sa raznim događajima koji su uticali na životni put, stanje duha i na kraju krajeva kvalitet života velike većine građana.
Te događaje nije bilo moguće ignorisati. Čak iako su ljudi pokušavali da u poremećenim uslovima fingiraju normalan život, razna previranja su ostavila bar nekakav trag koji nije bilo moguće posmatrati bez emocija i jasnog stava i ta previranja su uticala na našu sliku o svetu u kom živimo.
Navešću neke događaje:
Bombardovanje SRJ
5. oktobar
Prvi Prajd u Beogradu
Ubistvo Đinđića
Izlazak Crne Gore iz državne zajednice
Otcepljenje Kosova
Hapšenje Radovana Karadžića
Prajd 2010. godine
Hapšenje Ratka Mladića
etc
Slobodno dodajte neke događaje koje sam ja možda (nenamerno) izostavio i pišite koliko god hoćete.
Naše društvo je stvarno moralo da se suoči sa raznim događajima koji su uticali na životni put, stanje duha i na kraju krajeva kvalitet života velike većine građana.
Te događaje nije bilo moguće ignorisati. Čak iako su ljudi pokušavali da u poremećenim uslovima fingiraju normalan život, razna previranja su ostavila bar nekakav trag koji nije bilo moguće posmatrati bez emocija i jasnog stava i ta previranja su uticala na našu sliku o svetu u kom živimo.
Navešću neke događaje:
Bombardovanje SRJ
5. oktobar
Prvi Prajd u Beogradu
Ubistvo Đinđića
Izlazak Crne Gore iz državne zajednice
Otcepljenje Kosova
Hapšenje Radovana Karadžića
Prajd 2010. godine
Hapšenje Ratka Mladića
etc
Slobodno dodajte neke događaje koje sam ja možda (nenamerno) izostavio i pišite koliko god hoćete.