Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By stardust81
Ja više stvarno ne znam kakvi smo mi to ljudi.
Evo jutos sam ustao iz kreveta. Neko je tokom noći ili rano jutros prošao ispred mog dvorišta i ladno otvorio i ostavio otvorenu kapiju. Moj pas je izašao iz dvorišta. Srećom, našao sam ga 200m od kuće.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ova baba brka mi bas izgleda ko neko ko bi tako nesto mogao da uradi, iako bi posle prednjacila u osudama i sama naglas takodje pitala kakvi smo to ljudi.
Korisnikov avatar
By *deni*
Sad me ovo podsetilo na scenu iz Tesne koze, kad Olivera Markovic nece da da zasticenoj podstanarki da se posluzi telefonom, ona je na to pita : " Pa kakva ste to zena ?! ", a Markovicka odgovara : " Kakva sam, da sam, ali imam telefon. "
Korisnikov avatar
By *deni*
Ljubomora narocito.
Zeno bozija, sto nocu drzis kapiju nezakljucanu?
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2796125#p2796125]*deni* napisao:[/url]Sad me ovo podsetilo na scenu iz Tesne koze, kad Olivera Markovic nece da da zasticenoj podstanarki da se posluzi telefonom, ona je na to pita : " Pa kakva ste to zena ?! ", a Markovicka odgovara : " Kakva sam, da sam, ali imam telefon. "
Olivera Marković?! :shok:
Pa Denika stvarno!

Edit: Jao jeste Olivera! :lol: :lol:
Izvinjajem se mnogo! :lol:
Zaboravio sam da je Olivera Rahelina sestra u jednoj epizodi. :facepalm:
Korisnikov avatar
By *deni*
Shorty, ponasaj se, sta si pobenavio? :spank:
Teta Dzeni zna sta prica i zna koja je glumica gde igrala.
Korisnikov avatar
By Markiza
Kakvi su to ljudi stvarno??
Naša mačka bukvalno operiše po svim stanovima na spratu, ulazi ljudima kroz prozore sa terase, spava često tamo, krade hranu i eto to radi već 4 godine ali joj niko nikad ništa nažao nije učinio mada ja tripujem da hoće. Često intervenišemo, tj. svi znaju da je naša i zvone nam na vrata da odemo po nju kada se nekad stvarno uvali i neće da izlazi. A šta ćemo - ne možemo je zaključavati uvek. Ne znam samo koliko smo se puta izvinjavale ljudima.
Inače da neko hoće, može da je zafrljači sa terase i da je više nikad ne vidimo.
By alexandermagic
Kapije se zakljucavaju. Poneki sprovode i struju i postavljaju video nadzor.

Pas koji se iz dvorista sam ne vrati u isto kad ga napusti je ili stene ili glup ili mu je mjesto iskljucivo u kuci i vodi se van samo da obavi fizioloske potrebe i da se istrci.
Korisnikov avatar
By heksagon123
jooj, zli ljudi imaju tendenciju da otruju mačku koja operira po svuda- nikad mi to nije bilo jasno..moje imaju maksimalnu slobodu, samo dolaze na ručak k meni ili večeru. Pobrinem se da se dobro nahrane, da ne bi slučajno drugdje tražile hranu pa svašta pojele. Kad me pitaju jesu to moje mačke, ja ne znam da li da kažem ne ili da. :lol:
Čula sam jednu bakicu koja kaže da su njene mačke, tako da izgleda k njoj idu na doručak ili sve ko i kod mene.
P:S - Znam pogled ove žene. :balon:
Korisnikov avatar
By Markiza
Heksagon123
SVAKA mačka=oportunista :lol:

Hranimo i mi našu, stalno ima granula u činiji i po rasporedu dobija i mačije obroke ALI to mora da ukrade tuđe nešto i dovuče u stan u 3 a.m makar bila kosketina neka raspala ili salama i da to vitla u vazduhu usred noći i igra se.Inače svakog petka i subote izlazi na tu terasu i nema je nema i onda se pojavi sva ili mirišljava ili se oseća na dim cigareta.
Inače, i dalje se bojim da će joj neko nauditi i počnem da paničim kad okasni.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ova tema je hit. Sad me naslov podseca na izlaganje deprimiranog nastavnika muzickog, koga zovu " Emanuela " u filmu " Majstori, majstori "...
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2796109#p2796109]*deni* napisao:[/url]Ova baba brka mi bas izgleda ko neko ko bi tako nesto mogao da uradi, iako bi posle prednjacila u osudama i sama naglas takodje pitala kakvi smo to ljudi.

:smeh:

A inace, moja keva redovno svog psa pusta van dvorista. Doduse nocu, zbog manjeg prometa saobracaja i on tako zeva po kraju, zadovolji svoje socijalne i seksualne potrebe i ujutru uvek ceka u dvoristu ispred vrata mamuran i gladan. Tacno zna gde ima sta da jede i gde moze da se izlezava po ceo dan i uvek se vrati.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Citam naslov teme mislim aha da vidimo sta se to desilo? A ono...star ako je stene od osam meseci u kuci ga drzis...e ne mogu,ja ne mogu vise
Korisnikov avatar
By stardust81
Pa i drzao sam ga do pre par meseci u kuci. Sad kad je lepo vreme, njemu odgovara da jurca napolju. Nocu mi ne da da spavam. Svake noci nadje ježa u dvoristu i onda laje na njega po celu noc :) Znaci nije mu zabranjeno da bude u kući, ali on neće. Hoće covek napolje. E sad, jbg zivim u selu, u jednoj zavucenoj ulici. Nisam ocekivao da ce neko pokusati da ga ukrade. Kako god, ja vas ne razumem. Kritikujete mene sto drzim svog psa u svom dvoristu. Zasto da ga ne drzim napolju? Ne zivim u gradu, tako da nisam prisiljen da uskracujem nagone svog psa drzanjem istog u stanu i tajmiranjem odlazaka u setnju radi obavljanja nuzde. Sa druge strane, ne smeta vam sto je neko otvorio kapiju i pokusao da ga ukrade. Realno, nema sta. Svaka vam čast na vašoj logici. No comment.
Korisnikov avatar
By Markiza
Bez nervoze, vazno da je ponovo tu.
Cak i da covek zakljucava kapiju ako neko hoce da mu naudi naci ce nacina, tako da DA, stvarno kakvi smo mi to ljudi??
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2796385#p2796385]stardust81 napisao:[/url]Pa i drzao sam ga do pre par meseci u kuci. Sad kad je lepo vreme, njemu odgovara da jurca napolju. Nocu mi ne da da spavam. Svake noci nadje ježa u dvoristu i onda laje na njega po celu noc :) Znaci nije mu zabranjeno da bude u kući, ali on neće. Hoće covek napolje. E sad, jbg zivim u selu, u jednoj zavucenoj ulici. Nisam ocekivao da ce neko pokusati da ga ukrade. Kako god, ja vas ne razumem. Kritikujete mene sto drzim svog psa u svom dvoristu. Zasto da ga ne drzim napolju? Ne zivim u gradu, tako da nisam prisiljen da uskracujem nagone svog psa drzanjem istog u stanu i tajmiranjem odlazaka u setnju radi obavljanja nuzde. Sa druge strane, ne smeta vam sto je neko otvorio kapiju i pokusao da ga ukrade. Realno, nema sta. Svaka vam čast na vašoj logici. No comment.
Neko ej otvorio kapiju i pokusao da ga ukrade i nas krivis ya to? Covek nemamo mi nikakve veze sa tvojim psom,tj ima ali ta veza je da postavis ovde sliku i da ga neko kaze wauuu wowim ga supeeel,ne kontam ocekujes sada da se neko ovde na forumu streca sto je falilo da ga neko ukrade,izvini ali lazno strecanje za necije kuce koje nema nikakve veze sa mnom ne spada u moju kategoriju,uostalom bio si svestan da je sma u dovristu i bio si svestan da neko moze da ga odnese jer ti je kapija bila na izvolite...
Korisnikov avatar
By *deni*
Posle kraceg razmisljanja, shvatio sam da stardust81 nije zakljucao vrata na kapiji zbog toga sto nije ocekivao da ce ih bilo ko otvarati i upravo se zato i zapitao " Kakvi smo to ljudi ? " , kada se desilo da ih je neko ipak pod okriljem noci otvorio.
Razocarao se u ljude. Oni koji nemaju iluzija o ljudskom postenju, ne samo da zakljucavaju vrata, nego montiraju i sigurnosne kamere. I ne pitaju se posle " Kakvi smo to ljudi ? "
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!