Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By AeonS
"Hvala na pozivu - neću", rekao je Vučić u Solunu i poručio da ne želi da traži izgovore za odbijanje, a da
će tog dana svakako da radi nešto za šta misli da je korisno za Srbiju.

"Naše je kao države da obezbedimo da se svi prošetaju gde hoće i kako hoće, svima sve slobode i prava da garantujemo. Ko hoće od predstavnika vlasti, iz Vlade, slobodan je da ide gde hoće, ja neću", istakao je Vučić.

On je objasnio da nije neko ko je oduševljen takvom manifestacijom, ali mu je bila obaveza, koju je uspeo da ostvari, da pripadnicima te populacije "garantuje pravo da čine ono što je deo njihove slobode i prava".

"Zbog toga sam zadovoljan, a sam u tome da učestvujem, ne pada mi na pamet. I to je moje pravo - da odbijem, i da šetam gde hoću i kad hoću", zaključio je Vučić.

http://rs.n1info.com/a283145/Vesti/Vest ... onosa.html" target="_blank

Ovakvo ponašanje od preCednika nam nije ništa novo, ali eto ovom izjavom definitvno demaskira samog sebe što se tiče njegove "progresivnosti". Za njega nije dovoljno da kaže da se neće pojavi usled drugih obaveza već oseća potrebu da se dodatno ogradi i to grubim izrazom ne pada mi na pamet.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Da li će šetati Brnabić? To me više zanima. :D Bila je na prošlom. :D
Režimski Ponos Srbije nije zvao Vučića na čelo parade, a nerežimska Parada ponosa Beograd ga zove?!
Ništa mi tu nije jasno, ali se pitam da li će i SNS iz Vranja ponovo da potežu?
Korisnikov avatar
By Srklet
ekšli, nema puno primjera na svijetu da predsjednici i premijeri idu na prajd. vučić je u pravu da je dužnost države svakome omogućiti miran i sguran javni protest, što je njegova vlast učinila. to da je on osobno u mnogočemu homofoban, patrijarhalan i autoritaran tip nije nikakva novost.
tj. ne znam šta se on tu odjednom demaskirao. meni je ova njegova izjava potpuno u skladu sa svime što je dosad radio i govorio.

što se poziva koji su uputili organizatori te manifestacije tiče, smatram ga deplasiranim. na čelu prajda trebaju biti ljudi iz LGBT zajednice, a ne šef države. ta ideja mi je smiješna. zagreb pride nije nikad moljakao političare da dođu na povorku ponosa, nego su dobrodošli jednako kao i svi drugi građani koji je podržavaju. smatram da bi organizatorima bilo pametnije posvetiti se tome kako da na prajd dođe što više ljudi iz LGBT zajednice, a ne fakin aleksandar vučić.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
:up: as usual

Volim što je osoba koja na sajtu Gay-Serbia najbolje tumači srpsku politiku i srpsku LGBT zajednicu - Hrvat. :lol: :love:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Slazem se sa srkletom

Mnogo je bitnije da dodje 100 pedera nego jedan vucic
Korisnikov avatar
By Kiborg
Slažem se sa Srkletom, šta ima to đubre da radi među časnim i poštenim narodom. Ima samo da uprlja tu manifestaciju svojom negativnom energijom.
Nek smrdi u onoj svojoj predsedničkoj rezidenciji dok mu ne vidimo leđa.
Korisnikov avatar
By *deni*
Nećeš mu tako brzo videti leđa, a kad ih mu jednom konačno i vidiš, istog momenta ćeš videti i ozarenu njušku nekog njegovog naslednika - možda baš Neše Sline, kako ulazi u predsedničku palatu. :yes:
Elem, organizatore ovog septembarskog skupa treba da je sram, ne zato što su zvali Vučića, mada je to deplasirano, već zato što su nas, učesnike junskog Prajda ,nazvali učesnicima jednog nelegitimnog skupa. Mogli bi nešto da nauče od Azde, makar kako se sa osnovnim respektom ophodi prema članovima zajednice - da ih pozdraviš na toj Paradi, pitaš u par reči kako su, zadršiš se, kako se to kaže, u kraćem, srdačnom razgovoru, to je osnovni red, a ne ovako arogantno, kao Bobina ekipa, koja ljude na konkurentskoj Paradi naziva nelegitimnim i koja bi dupe prodala da na svojoj Paradi vidi krupne zverke, njima kad bi Vučić pristao da dođe, mislim da ih ne bi bilo briga ni kad se niko od članova zajednice ne bi pojavio. Takav je moj utisak.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!