Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Sixto
DENIKA, SRCE NASE GASTARBAJTERSKO! :lol:

Moramo neko klub gastoza da ooformimo na forumu. Kokus forumasa u pecalbi napolju. Vel precjednik kluba da nam bude, da budemo progresivni!
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol:
Velu obavezno za preCednicu Kluba i Generalnu sekretarku. :lol:
By Sixto
Popaj da nam bude blagajnik. Svabice su dobre s parama... kao i aktivistkinje... :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Dobro, a ti ćeš, kao vispreni preduzetnik, biti zadužen za nabavljanje para, odnosno finansiranje.
Ja ću biti nadležna za ideološka pitanja u Klubu. :kosa:
Korisnikov avatar
By Stripi
a ja ću sve sindikalno da organizujem.
By Sixto
Ma teski smo forumski House of Cards
Korisnikov avatar
By Stripi
organizacija je pola obavljenog posla.
Nako toga, samo je nebo granica.
Korisnikov avatar
By *deni*
Tačno. A moramo voditi računa i o tome da nam organizacija počiva na principima najdugovečnijih, provereno efikasnih organizacija.
Korisnikov avatar
By Stripi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2782544#p2782544]*deni* napisao:[/url]Tačno. A moramo voditi računa i o tome da nam organizacija počiva na principima najdugovečnijih, provereno efikasnih organizacija.
Jasno.
Obzirom si ti pravnica, prioni izradi statuta ver. 1.0.
Pritom pripazi da nam progresivni pojedinci ne mogu zagorčavati mandate koji su pri kraju, da ništa ne bi radili preko kurca.
Korisnikov avatar
By *deni*
Vertikalna pokretljivost članova u organizaciji mora biti strogo precizirana i kontrolisana.
Korisnikov avatar
By Stripi
jasno, jer inače dolazi do sranja.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2782546#p2782546]Stripi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2782544#p2782544]*deni* napisao:[/url]Tačno. A moramo voditi računa i o tome da nam organizacija počiva na principima najdugovečnijih, provereno efikasnih organizacija.
...
Pritom pripazi da nam progresivni pojedinci ne mogu zagorčavati mandate koji su pri kraju, da ništa ne bi radili preko kurca.
Idi kvragu... zadavih se ovom kruskom... :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Vela, kao ta progresivna pojedinka, gastarbajterka iz Amerike, što je i Buša naterala da u mišijoj rupi dočeka kraj mandata, biće predsednica i generalna sekretarka daktilografkinja organizacije silom činjenice da od svih sedi u najjačoj sili na svetu i što voli mnogo da kucka na pisaćim mašinama i tastaturama. No, to ne znači da će zbog toga imati realno velike nadležnosti. Naprotiv, tretiraćemo je više kao englesku kraljicu lolitu velizabetu tomislavu nikolić vindzor prvu . :tos:
Korisnikov avatar
By Stripi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2782562#p2782562]*deni* napisao:[/url]Vela, kao ta progresivna pojedinka, gastarbajterka iz Amerike, što je i Buša naterala da u mišijoj rupi dočeka kraj mandata, biće predsednica i generalna sekretarka daktilografkinja organizacije silom činjenice da od svih sedi u najjačoj sili na svetu i što voli mnogo da kucka na pisaćim mašinama i tastaturama. No, to ne znači da će zbog toga imati realno velike nadležnosti. Naprotiv, tretiraćemo je više kao englesku kraljicu lolitu velizabetu tomislavu nikolić vindzor prvu . :tos:
Nije moje da se miješam, ali nemaju li glavni tajnici ekšli veliku moć?
Ne bih ja da strepim od Vele Annana.
Imaće ona, žena, moć, ali prema sebi potčinjenim službenicima u administraciji i članstvu. Ne i prema nama, koji ćemo u realnoj hijerarhiji biti njoj nadređeni i tretirati je kao daktilografkinju, lobistkinju preko bare i simboličnu figuru.
Korisnikov avatar
By Stripi
E to. Od koga strahuju i republikanski predsjednici, ali ne i mi.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam za čvrsti centralizam, ako mene pitate. Mogu da postoje sve institucije moderne demokracije, ako treba, nemam ništa protiv, eto da bi se ispunila forma, ali smatram da se efikasno politika može voditi isključivo tako što o svemu bitnom odlučuju svega dve do tri osobe. Naročito ako imamo posla sa balkanskim mentalitetom, a imamo.
Korisnikov avatar
By Stripi
slažem se u potpunosti.
Kako bi rekao Tito:
"Demokracija je super stvar, al nije brate za svakoga."
Korisnikov avatar
By *deni*
Ima jedan Afroamerikanac ovde što mi je posebno prirastao za srce, kao čigra je, a sviđaju mu se i pesme Vere Matović, pa bismo mogli da ga ubacimo u tim, Security da bude, na primer, a i politički bi takav gest bio visoko cenjen. :yes:
Korisnikov avatar
By Stripi
ako si ga ti detaljno provjerila, a vidim da ima nos za umjetnost, onda ja nemam nikakvih problema.
Čak dapače!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!