Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

http://www.blic.rs/vesti/politika/sazna ... za/w0ccfqv" target="_blank

SAZNAJEMO Miša Vacić dobio otkaz u Kancelariji za KiM; Đurić: Državna uprava nije za njega
Kancelarija za Kosovo i Metohiju raskinula je ugovor o delu sa Mišom Vacićem, koji je u toj instituciji obavljao funkciju savetnika direktora.
Kako saznaje "Blic", to je učinjeno zato što je Vacić prekršio radnu disciplinu.

Povodom otkaza Vaciću, oglasio se direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić. On je u saopštenju priznao da je bivši portparol desničarske organizacije SNP 1389 angažovan u Kancelariji njegovom odlukom, po osnovu privremenog ugovora o delu.

- Vacić je bio angažovan na poslovima podrške u humanitarnim aktivnostima u pokrajini, a ne kao državni službenik ili savetnik, iako se tako predstavljao. Očigledno da se nije snašao u državnoj upravi, u kojoj, da bi bila efikasna, mora da vlada timski duh, ali i disciplina, stroga hijerarhijska ustrojenost i jasna podela posla - istakao je Đurić.
Direktor Kancelarije za KiM naveo je da je Vacić u periodu od dva meseca, "više puta bez njegove saglasnosti, koordinacije i ovlašćenja samovoljno koristio Kancelariju za ličnu promociju, čime je povredio i radnu disciplinu i naša interna pravila službe".

"Nedopustiva samovolja"

- Očigledno je i da Vacić ne razlikuje status i ovlašćenja državnog službenika ili poziciju savetnika, koja uzgred ne postoji sistematizacijom radnih mesta, od lica angažovanog po osnovu privremenog ugovora o delu za obavljanje određenog posla.

Poslovi kojima se Kancelarija bavi su dovoljno ozbiljni da bi se mogla tolerisati bilo kakva vrsta samovoljnih javnih istupa njenih službenika ili angažovanih lica - dodao je Đurić.

On je naveo da je u predstojećom periodu "smanjena potreba za daljim Vacićevim angažmanom na poverenim poslovima", pa mu je danas raskinut ugovor o delu, koji je važio do kraja ovog meseca.

- Verujem da u odbranu srpskih interesa na Kosovu treba da se uključe svi građani bez obzira na njihovo političko, ideološko, versko, nacionalno i svako drugo opredeljenje. Vaciću je zato, poput mnogih drugih, pružena šansa. Primljen je i kolegijalno dočekan, ali je pokazao nedovoljnu spremnost da postane timski igrač - rekao je Đurić.

Otkaz posle intervjua

Vacić, biviš desničar i portarol SNP 1389 o čijem angažovanju u Kancelariji za Kosovo i Metohuju digla velika prašina u javnosti, jutros je gostovao u emisiji "Novi dan" na N1, a na insistiranje novinarke da odgovori kako je uopšte dobio posao u Kancelariji za KiM, nije hteo da odgovori.

Kako se Vacić zaposlio u Đurićevoj kancelariji: Srbi sa KiM su mi rekli: "Nama treba Miša Vacić". Država im je to i priuštila
Prvo je rekao da je dobio ponudu iz pravne službe, pa da ne želi o tome da priča, a zatim je rekao: "Srbi sa KiM su me zvali da dođem u Kancelariju, rekli su: 'Nama treba Miša Vacić' i država im je odgovorila i priuštila Mišu Vacića na način u skladu sa zakonom".

:gotika:
Korisnikov avatar
By *deni*
Šta reći, ovo je valjda prvi slučaj u novijoj historiji da nezaposlena osoba dobije otkaz.
Korisnikov avatar
By Neutron
Njega treba zaposliti samo na jednoj poziciji. Radno mesto zatvorenika u Kazneno-popravnom domu, Padinska Skela. Na neodredjeno naravno. Cenim da bi tamo bio mnogo uspesniji nego na bivsoj poziciji.
Korisnikov avatar
By *deni*
Moguće da će ga sad ove stare kajle poslati malo na neki kurs, da nauči kako se laže, verujem da su se i sami iznenadili što tako loše laže. Ne znam da li ste gledali emisuju, ali bi čovek rekao da je za sve ove godine naučio kvalitetnije da laže. :njuska:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa vidiš, možemo iz te činjenice da je to opušteno moguće i mi da naučimo nešto, da se prilagodimo sistemu, koji takve pojave ceni i nagrađuje . :yes: ^^ )
A kaže službenica Miša : '' Pomažem narodu, to mi je kvalifikacija '', to kad neko od naših ovde izjavi, meni bi dovoljno bilo da ga oteram na robiju.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Miša se malo prehladio.

Jebote, kako i zašto ovakve ljige, gnjide od ljudi dospevaju na vlast, šunjaju se po kojekakvim kancelarijama i ministarstvima, primaju platu iz budžeta? Zar je moguće da se onaj najgori šljam zavukao u svaki ćošak svakog mogućeg državnog organa, da se ovakve moralne karikature od ljudi dočepavaju para, slave, moći?

(retorička pitanja)

Miša je samo posebno nesposoban da slaže u sekundi ili izvrši neku zamenu teza pa se obrukao, ali svi odreda su takvi. Jebem ti državu.
:seronjo:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2781319#p2781319]ZlatnaPtica napisao:[/url]
Miša je samo posebno nesposoban da slaže u sekundi ili izvrši neku zamenu teza pa se obrukao, ali svi odreda su takvi. Jebem ti državu.
:seronjo:
Biće da su ovi što su ga zaposlili hteli da to prođe u tišini, da se o tome mnogo ne talasa, ali je ovaj krenuo da se reklamira, da deli svoje vizit-karte i da se predstavlja kao savetnik, pa je offirao i ove što su ga zaposlili, koji su tvrdili da ga nisu zaposlili, pa se ispostavilo da i oni lažu. Sad se Vacić već žali preko B92 sajta kako su ga izdali. :gotika:
Korisnikov avatar
By gnossienne
Meni je zanimljivo gledati ga kako se ponaša kao loš učenik koji je na jedvite jade pokušava izvući dvojku. Kad se samo sjetim sa koliko je samopouzdanja istupao u raznim emisijama protiv LGBT populacije, ne bude mi toliko smiješno kad pomislim koliko je umislio da je bolji od drugih samo zato što je heteroseksualni Srbin pravoslavac, nacionalista.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2781374#p2781374]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2781312#p2781312]Vel boy napisao:[/url]tipična dveraško-snp 1389-naprDnjačka posla. rađeno slično za vreme zlobe. zato je KiM deo Srbije yeah right i zato su Srbi KiM-a tako dobro prošli ......
Jesi svestan da je sve ovo sto radi Djuric radio Borko Stefanovic za vakta DSa?
nisam svestan da je Borko bio zaposlio vacića. informiši me!
Korisnikov avatar
By 2kune
nažalost, ulaskom u EU i bivanjem u istoj određeno vrijeme, navikao sam da ekstremni desničari mnogo sexipilnije izgledaju... krajnje sam razočaran neopisivim balkanizmom ove teme... :drama:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Da još uvek ovako izgleda, ja bih mu ponudio već neku funkciju savetnika... Realnost kaže da mu je mesto na robiji.

Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
To je on ? :shok:
Nisam pratio njegov rad ranije. Pa što ne nastavi karijeru bazen olimpijskog plivača, nego se dade u visoku politiku, crno dete ? Da se od bazen olimpijskog plivača pretvoriš u ćelavu sestru Slavice Đukić Dejanović ?! Skandalozno ! Evo, posle ovog otkrića i ja glasam da se stavi u zatvor. :vezan:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Pratio sam ja Vacićev lik, ali delo ne mogu. U zatvor ga, nego kako, na slabiju 'ranu i na situacionu *seksualnost.

Da mu se dveri otvore 1390i put.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
[url=https://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2781319#p2781319]ZlatnaPtica napisao:[/url]

Jebote, kako i zašto ovakve ljige, gnjide od ljudi dospevaju na vlast, šunjaju se po kojekakvim kancelarijama i ministarstvima, primaju platu iz budžeta? Zar je moguće da se onaj najgori šljam zavukao u svaki ćošak svakog mogućeg državnog organa, da se ovakve moralne karikature od ljudi dočepavaju para, slave, moći?

(retorička pitanja)
oni su svi Miloseviceva govna koja je israo devedesetih i vuku se i smrde i dan danas u skupstini srbije
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ah, taj klip sa vrlo conveniently placed otkopčanim dugmetom :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!