Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2757830#p2757830]svejedno napisao:[/url]dok se narod plasi elite nema promene ,)

a sve manje se plasi. odlican clanak, zaista. sada, sa brexitom, i mozda ako tramp postane predsednik (sto ne verujem da ce se desiti, ali ne bih se kladio ni na brexit pa se desio) itd - to su i dalje benigni nacini da narod prosto izrazi glas i ljutnju trenutno... ali posredno.

....a polako, i mozda kada 'bernie people' izadju na ulice, i kada svi izadjemo na ulice, kao sto pocinje... doci ce i do neposrednog izrazavanja .)
a onda ce se elita uplasiti.

..

elita, sadasnja, post-meritokratska, (baby boomeri, sto kazes), je dovoljno glupa da se ne plasi naroda, da mu ne udovoljava i ne pruzi bar mrvice, dovoljno oblivious da uopste i shvati koliki bes i bunt stvaraju....
savrseno glupi, savrseno nesvesni, potpuno detached - idu djonom.

bite them in the ass, it will :yoda:

,)

.)))
By Sixto
Srbija... 2012.

Pozeri su popusili pred populistima. Pop mejnstrim politika sljokica, parola, sminke, drustvenih mreza, komedijaskih skeceva na tv je poduvala kurac neobrazovanim, krezavim, religioznim, preplasenim, izgubljenim, nezaposlenim desnicarima.

I na kraju opet nije Trampov glasac kriv vec Hilarin, jer je imala vise lajkova nego glasova, jer je tesko dici dupe, vec lakse promeniti cover photo na fb.

Ali i da se diglo dupe za koga bi se glasalo? Koliko je izbor u stvari i bio izbor. Hmmmm...
Tramp sa svime sto njegov lik i delo nosi... redneck Amerika u lakovanim cipelama. Sa druge strane Hilari sa prljavim vesom sklonjenim iza skupih kompleta. Sa armijom popaljenih pedera kao pratiocima na instagramu iako ih nije podnosila do pre koju godinu. Spodoba ciji clanovi kabineta posluju sa islamistima, a krupni kapital placa njena intervencionisticka trabunjanja po tribinama.

U prevodu nece svet crci zbog njega jer derzava nije jedan covek. Drzava je sistem administracije koji je postojao pre njega i postojace posle. Amerikanci nece crci, svet nece propasti jer poslednji put kad je covek bio drzava nosile su se perike i sralo u komodu u dnevnoj sobi.

Samo da drustvdne mreze prestanu biti sablaznute dusebriznicke strine, kao da su svi do sad ziveli u dosadnoj Svajcarskoj.
Korisnikov avatar
By Leonardo Summers
Trump može da posluži kao motivacija drugima.
Nema veze ako si islamofob,sudi ti se za silovanje,ne veruješ u globalno zagrevanje i iz tvojih usta su izašle rečenice poput ove: "If Ivanka weren’t my daughter, perhaps I’d be dating her".Ako dovoljno se trudiš...Sve je moguće.

Naravno ne kažem da Hilari nije prevrtljiva ljigava žena koja pokušava da bude hip ali valjda ljudi umeju da izaberu manje zlo.Jbgy.
Korisnikov avatar
By LeBolle
Pa, sudeci po nacinu na kojem li izbori u SAD inace funkcionisu (tj. da nije direktna demokratija) vec da funkcionise po principu elektorialnog koledza... stvari me nisu mnogo sta iznenadile sa ovakvim rezultatom.

(Bacio sam juce novic kako bi video ko ce pobediti, i na zalost pogodio sam.. :gatara: )
Korisnikov avatar
By svejedno
moram jos jedan svoj citat sa brexit teme, jbg:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2757827#p2757827]svejedno napisao:[/url
....i time jos vise boli sto su 'establishment, media etc' uspeli da sjebu bernija, a vise nego pustili i gurali trampa - a sve zbog hilari; jer ko je kao lud da glasa za trampa? ovako smatraju da su obezbedili put za hilari.
and that just might bite them in the ass - just as this did... cak se pomalo i nadam tome, as an agent of chaos ,)

...ali ovo je bilo za ocekivati. blind, blind people, the 'elites'.

..

'Brexit is Only the Latest Proof of the Insularity and Failure of Western Establishment Institutions.'

very nicely said.

trump je pokupio redneck glasove, idiote, rasiste itd... ali..... tu je i doooobar procenat anti-establishment glasova, DNC razocaranih, dobar deo berni ljudi koji ne mogu zaokruze klinton pa to ti je, a sve zarad slepila 'elita'. i mnogo demokrata kojima se klinton/establishment gadi pa ne izadju.
sve ono sto je mur pricao:

i meni to kul, sta. status quo vise ne igra nikome, nigde, nikako, u celom svetu. radije sam djavo nego jos istog ko do sada.

revolucija pocinje. dobro, lose.. nem pojma. znacemo za par godina.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pobeda trumpa je posledica medijskog ispiranja mozga preko rijalitija, sazivaljvanje sa rijaliti emisijama je kod njih doslo do tog nivoa da je moguce manipulisati ljude tako sto ces se predstavljati kao pobednik rijaliti emisije. jebote njima su izbori toliko medijski dogadjaj, kao da je deo entertainment industrije, naravno da ce pre da glasaju emotivno za nekog ko im je simpatican i drag nego logicno, na tome se baziraju rijaliti emisije.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2774542#p2774542]Anhedonie napisao:[/url]pobeda trumpa je posledica medijskog ispiranja mozga preko rijalitija, sazivaljvanje sa rijaliti emisijama je kod njih doslo do tog nivoa da je moguce manipulisati ljude tako sto ces se predstavljati kao pobednik rijaliti emisije. jebote njima su izbori toliko medijski dogadjaj, kao da je deo entertainment industrije, naravno da ce pre da glasaju emotivno za nekog ko im je simpatican i drag nego logicno, na tome se baziraju rijaliti emisije.
Kako to da osoba koja je imala americku medijsku masineriju iza sebe sa paletom humora koja se krece od sofisticiranog do prostackog nije u dovoljnoj meri uspela da ispere mozak birackom telu i pobedi na izborima?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nije delovala iskreno

trump je uzeo ludost i izveo je do kraja, iako je planirana

iza ove se videlo da je planirana i ljudi su izgubili na iluziji iskrenosti

bolje je sakrio manipulaciju
Korisnikov avatar
By Anhedonie
al cinjenica je da ne znas sta ce raditi kad dodju na funkciji ni jedan ni drugi, meni su oba kandidata ista, cak je i pitanje da li bi bilo ikakve razlike izmedju njih, ne bira se diktator vec demoktratski vodja, a u demokratiji vladar i cela vladajuca stranka ima jako malo slobode izbora jer njima upravlja kultura, mafija, okolina, ekonomija itd itd. zaista mislim da je nebitno ko je pobedio, zato mi se donekle i dopada koncept biranja politicara na osnovu toga koliki su komicari i klovnovi, jer samo to i mogu da budu u perfektnoj demokratiji.

al nije perfektna i bice iskoriscavanja.
Korisnikov avatar
By svejedno
pa nije trump nikome preterano 'mio & drag' na osnovu glume i rijalitija. mnogima je gadan.

samo nije, bar ne otvoreno, do lakata u politickoj eliti.

ovo je glas mrznje, ne 'simpatija'; ne ko im se vise svidja.
ovo je ko im se manje ne svidja. i da se razdrma sistem, jer trump tako glumi - on je gistro van sistema.
nesto ko mi sto smo se usrecili sa nikolicem kad je valjalo rusiti tadasnji status quo.

..

lm, meni se svidja drmanje sistema na bilo koji nacin. ja bih bernija, naravno, al klinton je samo sve isto. trump je bar komedija.

i uradice sve sto treba za dovoljno kesa i popularosti, jebeni egomanijak. mislim, nisu se usrecili ameri. al ne bi se usrecili ni sa klintonovom.

ali brexit, trump - sve ide van koloseka .)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
trump je brend, to je jasno, i to vrlo dobro osmisljen brend. a za brend nije bitno dal ga volis ili ne, brendu je bitno da ga kupis, dobar brend ce mrznju prema sebi pretvoriti nesto pozitivno i snagu protivnika u nesto negativno, u trumpovom slucaju, bice zabavan i opusten, nasuprot ozbiljnoj hilari koja deluje da je neiskreno ozbiljna i da nesto krije, skontali su da nece pobediti tako sto ce biti bolji politicari i onda su odlucili da postanu ono sto pruza olaksanje za probleme koje hilari nosi sa sobom (neiskrenost, skrivanje stvari, komunikacija sa fbi i slicno). taj ko je smislio koncept trumpa je genije u brendiranju. hilari je izgubila bitku brendova.

u poslednje vreme sam zaljubljenik u proces kreiranja brenda i sve oko njega, ovo mi je savrsena hrana za mozak <3
Korisnikov avatar
By Hys.
svasta se ima reci na ovu temu, al da izdvojimo onu smesnu--brate, znaci koji BLAM.

Jbt zivot, Toma NIkolic je gospodin covek za njega. Nisam verovala da cu ikada tu recenicu izgovoriti u bilo kom kontekstu.

Jbt covek koji ne zna de je levo politicki, ekonomski, geografski, kome je omiljeni grad Belgija ce da prica sa svetskim politicarima.

JEBENI TRAMP IM JE PREDSEDNIK ZNACI NEK ME NEKO PROBUDI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Hilari Klinton je osvojila oko 150 000 glasova više od Donalda Trampa.

Četvrti put u američkoj istoriji Kolegijum izbornika (the Electoral College) nije raspoređen proporcijalno glasovima naroda do te mere da je zapravo promenio ishod glasanja. U pravoj demokratiji, gde svaki glas jednako vredi, Hilari Klinton bila bi nova predsednica SAD-a.

Svakako, to je užasno mala razlika u odnosu na po 59 miliona glasova, te i nije preterano utešna informacija.
Korisnikov avatar
By Mage
Wow... what a show! :awesome:

Ne znam sta da kazem... nisam ovo ocekivao uopste. Sto kaze Hys Donald Trump je njihov predsednik lolololololololol!!!! :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Mage
Jedino sto mene tu brine je njegov pogled na klimatske promene i pariski dogovor. On je do sada poricao bilo kakve klimatske promene i vrlo je eksplicitno rekao da namerava da povuce sve finansije namenjene za to... A Amerika i Kina su dva svetska najveca zagadjivaca i cela stvar lezi uglavnom na njihovim ramenima. If they cannot see the light, then we are all fucked.

U svakom slucaju, nadam se da ce promeniti misljenje sada kada je izabran ili da mu makar se nece dozvoliti da to zaista i uradi. Jer ako Amerika odluci da ne uradi nista povodom toga, onda nas ceka veoma mracna i kataklizmicna buducnost.
By Speculum Columbae
zabrinut sam da budem iskren, zbog ovoga jer živim između srbije i amerike trenutno, a za koju godinu treba i za stalno; tramp je amoralna, filistejski nastrojena osoba, izvitoperene svesti od opijenosti vlašću i moću, operisana od kontakta sa stvarnošću - ali takvi su i prosečni amerikanci koje sam upoznao i među kojima se krećem (čak i u američkoj akademiji trenutno postoji malo istinskog smisla za humanističke discipline, i čuveni anglo-američki naučni pragmatizam i smelost se preobratio u anti-intelektualizam).
sa druge strane što kaže sisto, on nije jedan jedini čovek i nema svrhe katastrofizirati.

nisam začuđen, doduše, očekivao sam ovako; ne znam ko bi bio toliko naivan da poveruje da neko ko samostalno postane milijarder na najsurovijoj tržišnoj klanici na svetu, u SAD, može da bude a) šarlatan b) diletant c) glup i da neće ostvariti svoju nameru, koja god ona bila.

sačekajmo, toliko.
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2774570#p2774570]Srklet napisao:[/url]bernie would have won.
indeed.

i postoje, naravno, podaci da bernie did win unutar DNC aaaaali je unutar DNC bilo.. zajebancija, jel. svasta sto su izneli wikileaks i svasta jos. pobedio racunujuci i superdelegate i sve.

...

mislim, nem pojma. meni je ili berni ili tramp bilo. mislim, jebe se meni, ako nije berni, nema neke razlike sustinske, ali propagandno je jebena razlika.

klinton je sve po starom, no change, nista dobro, nastavak 'politickih dinastija' sto je najgore, i svima je muka toga.
trump, as the opportunist he is, ce da se povinuje pravim mocima i sve, al ce bar biti komedija i savrseno je miki maus (da ne kazem donald tramp .)) amerike :lol:
for all to see .)

znaci - sada republikanci drze belu kucu (barely, hah, drzi je trump .)) senat, house of representatives... i sad the donald bira supreme court.. sad je sve kod republikanaca.

i u zavisnosti od toga kako se Don Trump pokaze, ili demokrate dobijaju house i sve za 2 dine, ili ce Donald uraditi divne stavri za narod, ko pa to zna, pa republikanci ostanu. ali demokrate imaju odlicnu sansu za dve dine, pa za jos dve.

..

veoma me interesuju brojevi jill stein i onog drugog psihopate, sa ovim rasporedom snaga i najzad razotkrivene potpune suludosti americkog izbornog sistema ...

..

a mozda je Don tu samo da mrznja prema usa dobije ljudsku facu, pa da se skine za 4 godine 'spasiteljem'. .. mislim.. mene iskreno nista ne cudi i razne mi zajebancije padaju na pamet .D

i like this .) magnificent performance.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Nikad nisam amerikance smatrala previse inteligentnim narodom, ali sad su premasili sva moja ocekivanja xD bravo, pobedila je glupost i kic xD mozda se trgnu, pa ponove poduhvat iz '63-e :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!