[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2774570#p2774570]Srklet napisao:[/url]bernie would have won.
indeed.
i postoje, naravno, podaci da bernie did win unutar DNC aaaaali je unutar DNC bilo.. zajebancija, jel. svasta sto su izneli wikileaks i svasta jos. pobedio racunujuci i superdelegate i sve.
...
mislim, nem pojma. meni je ili berni ili tramp bilo. mislim, jebe se meni, ako nije berni, nema neke razlike sustinske, ali propagandno je jebena razlika.
klinton je sve po starom, no change, nista dobro, nastavak 'politickih dinastija' sto je najgore, i svima je muka toga.
trump, as the opportunist he is, ce da se povinuje pravim mocima i sve, al ce bar biti komedija i savrseno je miki maus (da ne kazem donald tramp .)) amerike
for all to see .)
znaci - sada republikanci drze belu kucu (barely, hah, drzi je trump .)) senat, house of representatives... i sad the donald bira supreme court.. sad je sve kod republikanaca.
i u zavisnosti od toga kako se Don Trump pokaze, ili demokrate dobijaju house i sve za 2 dine, ili ce Donald uraditi divne stavri za narod, ko pa to zna, pa republikanci ostanu. ali demokrate imaju odlicnu sansu za dve dine, pa za jos dve.
..
veoma me interesuju brojevi jill stein i onog drugog psihopate, sa ovim rasporedom snaga i najzad razotkrivene potpune suludosti americkog izbornog sistema ...
..
a mozda je Don tu samo da mrznja prema usa dobije ljudsku facu, pa da se skine za 4 godine 'spasiteljem'. .. mislim.. mene iskreno nista ne cudi i razne mi zajebancije padaju na pamet .D
i like this .) magnificent performance.