Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Komentari mačku o rep.
U ponedeljak snimamo emisiju za nacionalnu televiziju, nadam se da ćemo opet pomeriti granice. :yes:
By Sixto
Denika, a koja je tvoja kvalifikacija da budes pedagoski asistent? Nisi nastavnik predmetne nastave, nisi defektolog...? Uzela te je ovako jer se znate cisto pretpostavljam...
Korisnikov avatar
By *deni*
Nije donet pravilnik o pedagoškim asistentima, zato sam samo lični pratilac, vd pedagoškog asistenta.
Kvalifikovana sam da budem profesorka na predmetu Ustav i prava gradjana, kao takva sam automatski kvalifikovana i za pedagošku asistenticu u obrazovnom sistemu republike Srbije.
:yes:
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2772619#p2772619]*deni* napisao:[/url]Nije donet pravilnik o pedagoškim asistentima, zato sam samo lični pratilac, vd pedagoškog asistenta.
Kvalifikovana sam da budem profesorka na predmetu Ustav i prava gradjana, kao takva sam automatski kvalifikovana i za pedagošku asistenticu u obrazovnom sistemu republike Srbije.
:yes:
Pedagoskih asistenata ima, ali izuzetno malo. Za razliku od personalnih asistenata koje odobrava interresorna komisija, pedagoske odobrava skupstina grada.
Ne znam za ustav i prava gradjana da li uopste postoji, ali ajde, mogli bi te ucackati negde u neko grazdansko vospitanije...
Korisnikov avatar
By *deni*
Sixtela, vidim, barataš pojmovima, mora da si i sama okačena o socijalnu sisu.
:beba:
By Sixto
Sisala sam socijalnu sisu do aprila prosle godine kad sam presla u prosvetnu. Pre 7 dana sam presla na privatnicku sisu. ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
Super Deni, potrudicu se da vidim i emisiju.

Sixto, koliko ja znam ustav se predaje u srednjoj skoli//gimnaziji.

Nego Deni paz kad mi nije palo na pamet - stvarno diplomirani pravnici/ce mogu da predaju ustav? Mislim, realno, ne znam kako mi to ranije nije palo na pamet. Kapiram samo treba drzavni ispit da se polozi za predavanje u srednjoj skoli, znas mozda kako to ide, ako je neko zavrsio jos pre par godina?
Korisnikov avatar
By *deni*
Inkorporiraću vaša pitanja u svoj nastup na nacionalnoj televiziji, pa ćemo onako djuture doći do adekvatnih rešenja.
:deni:
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2772657#p2772657]Hys. napisao:[/url]Super Deni, potrudicu se da vidim i emisiju.

Nego Deni paz kad mi nije palo na pamet - stvarno diplomirani pravnici/ce mogu da predaju ustav? Mislim, realno, ne znam kako mi to ranije nije palo na pamet. Kapiram samo treba drzavni ispit da se polozi za predavanje u srednjoj skoli, znas mozda kako to ide, ako je neko zavrsio jos pre par godina?
Ja ga bar nisam imao... znam da deca sad imaju to gradjansko vaspitanje... a sad poseban predmet samo za ustav pored tog, malo mi bacanje vremena i casova.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2772738#p2772738]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2772657#p2772657]Hys. napisao:[/url]Super Deni, potrudicu se da vidim i emisiju.

Ja ga bar nisam imao... znam da deca sad imaju to gradjansko vaspitanje... a sad poseban predmet samo za ustav pored tog, malo mi bacanje vremena i casova.
Ima, ima, kao poseban predmet 'Ustav i pravo gradjana'.
Doduse, meni je predavao sociolog po profesiji.

Ont:
Samo napred Dzeni. :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2772650#p2772650]Srklet napisao:[/url]ono sto mi se cini najvaznijim u ovoj prici jest dijete kojem dzeni treba pomagati. ne znam hoce li biti u prilogu, no zanima me kako to funkcionira i je li tesko uspostaviti odnos s autisticnom djevojcicom?
Snimljen je prilog sa pojašnjenjem i ovog pitanja za emisiju 150min na TV Prva, a javljeno mi je da ćemo ići i u vestima B92 danas od 16 časova.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!