[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2751823#p2751823]antibiotic napisao:[/url]K...
U biti je bio samo jedan lajavi, polu-imbecil, bez trunke samokriticnosti...
Koliko se samo ova recenica moze primeniti na nju samu...
Enivej... Simpaticne su mi reakcije iz Cro koje se ne stisavaju i u fazonu su "zidaj zid prema srbiji, dizi tenkove, rv i pvo, opsadno stanje, zovi NATO..." dok je u Srbiji ako izuzmemo deo populacije koja mu je simpatizer reakcija prilicno indiferentna ili "o ne, opet ovaj" u najmanju ruku. Tako je to kada dvadeset godina imas na meniju indoktrinaciju o besprekornosti Oluje i Bljeska, ne odgovaraju ti ljudi za klanje staraca po selima i onda ti se desi fuckin' Seselj. U sustini hrvatska javnost je sad dozivela ono sto dozivljava mitomanski deo Srba kojima su Seselj i Karadzic heroji. Apsolutno identicna stvar. Do juce je Hag hvaljen, danas je sramotna institucija. Jbg, politika je kurva uvek bila.
Ovaj rad
http://ocdn.eu/images/pulscms/MWU7MDA_/ ... 69c0b.jpeg
Elem... Koje ce biti posledice? Jebace Tomu do iznemoglosti jer tu ima nadmoc, Vucica ne dira jer kooperacijom moze da ima vise benefita nego stete. Stranka ce biti treca po uspehu na izborima, odmah iza SPS, egal sa DS jer ce pokupiti Trecoj Srbiji, DSS, Dverima i ostalim monstrumima glasove. Sad se okrenuo prcanju hrvatske javnosti jer ga to urnebesno zabavlja. Ne bi me cudilo da objavi na tviteru fotku iz Zagreba sa panoramom grada iza ledja. To je njegov manir, otkrio je cari sprdacine na drustvenim mrezama.
Ovo se moze shvatiti jos na par nacina. Jedno je kao pokusaj da se disciplinuje Vucic, ali ja bih rekao pre Toma s obzirom na njegovu rusofiliju, ali to je prilicna teorija zavere. Druga izvesnija varijanta je da ce ovo na fantastican nacin Vucic iskoristiti u svoju korist predstavljajuci se "Ili cete mene umerenog evropejca ili ludog desnicara".
U svakom slucaju je vetar u ledja "nacionalnom ponosu" koji provejava u predizbornoj kampanji. Bice u svakom slucaju zabavnija jer ko ce bolje kopati prljav ves malih stranackih lidera koji uspese da skupe 10.000 za kandidaturu od njega. Zivkovic, Tadic, Jovanovic, Pajtic su ga PO PU SI LI...