Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
očekivano... i, što je najgore, vjerojatno i pravedno u strogo pravnom smislu... kad već nisu uspjeli osuditi izvršioce i organizatore organiziranog zločinačkog pothvata teško da će moći osuditi puku maskotu istog... kako je tužiteljstvo radilo vjerojatno ga ni ja ne bih osudio...
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2751717#p2751717]Srklet napisao:[/url]očekivao sam takvu presudu, ekšli.
srbija je možda i najviše najebala, ostaje joj šešelj.
Da, ta optužnica je bila na tankom ledu i mislim da je bilo jasno da će biti oslobođen.

Tragedija je u tome što će sad opet biti prisutan u političkom životu Srbije, kao da već ima malo frikova i bez njega. :drama:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nisam očekivao oslobađanje, ali ekstra :D
Najdraže mi je kad vidim onu sneveselu Kandićkinu izdajničku facu :D
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Ali Hrvati su urnebesno smiješni i patetični kao i uvijek. :lol:
Mediji i političari se upljuvaše kritikujući sud u Hagu.
Ovo više nije ni ironija nego vrhunska burleska! :krezavi:
Korisnikov avatar
By 2kune
hrvati samo dokazuju zajedničkog pretka kad reagiraju ko da su iz Pančeva... :giggle:
Korisnikov avatar
By 2kune
ne, to je Matija Gubec a ne zajednički predak...
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ne bi me cudilo da se seselj sada okrene "evropskim integracijama", ocito da je bas sve moguce.

Ne mogu da dokurcim ovo opste radovanje zbog oslobadjanja. Najveca budala ispade najveci pobednik, a sad ce da udje i u parlament. To tajno simpatiziranje seselja me najvise nervira, kao da je u pitanju neka visa kosmicka pravda koja je veca od njegove licnosti, ratni huskaci i zlocinci su pobedili ne zbog oslodadjanja seselja, vec zbog tog kolektivnog nasedanja na njihovu propagandu da se u Hagu "sudi jednom narodu". To nam je od citave haske price najvise ostalo u svesti i podsvesti, a od toga ne da nemamo nikakvu korist, vec veliku stetu, posto se, biti nesto kao seselj, ocito isplati.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Kako je Seselj uopste postao Seselj? Na to je dala odgovor B.Srbljanovic u pescaniku.

On je poznat kao jedan od najvecih (ili najpoznatijih) disidenata protiv komunistickog rezima 80ih.
U biti je bio samo jedan lajavi, polu-imbecil, bez trunke samokriticnosti, koji je tom istom rezimu sluzio kao primer drugim, ozbiljnim disidentima sta moze da im se desi ako nastave sa disidentskim aktivnostima, pa je zato on zaglavio zatvor, a ne neko drugi koga su se komunisti zapravo plasili i cijim bi hapsenjima rizikovali vece talasanje u narodu. Tako je Seselj dobio "na ceni", proglasivsi sebe nekakvim herojem, pa je, kao i ostali hohstapleri, postao uticajno lice 90ih.
Korisnikov avatar
By Srklet
reakcija ljudi u srbiji na oslobađajuću presudu šešelju su tako depresivne za srbiju. 25 godina sustavnog samouništenja je dovelo do toga da ljudi u tome vide nekakvu pobjedu i zadovoljštinu. gladnima servirali govno a oni se raduju kao da je u pitanju specijalitet. još gore, oni ekšli misle da to govno JEST specijalitet.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2751823#p2751823]antibiotic napisao:[/url]K...
U biti je bio samo jedan lajavi, polu-imbecil, bez trunke samokriticnosti...
Koliko se samo ova recenica moze primeniti na nju samu... :vestica:

Enivej... Simpaticne su mi reakcije iz Cro koje se ne stisavaju i u fazonu su "zidaj zid prema srbiji, dizi tenkove, rv i pvo, opsadno stanje, zovi NATO..." dok je u Srbiji ako izuzmemo deo populacije koja mu je simpatizer reakcija prilicno indiferentna ili "o ne, opet ovaj" u najmanju ruku. Tako je to kada dvadeset godina imas na meniju indoktrinaciju o besprekornosti Oluje i Bljeska, ne odgovaraju ti ljudi za klanje staraca po selima i onda ti se desi fuckin' Seselj. U sustini hrvatska javnost je sad dozivela ono sto dozivljava mitomanski deo Srba kojima su Seselj i Karadzic heroji. Apsolutno identicna stvar. Do juce je Hag hvaljen, danas je sramotna institucija. Jbg, politika je kurva uvek bila.

Ovaj rad http://ocdn.eu/images/pulscms/MWU7MDA_/ ... 69c0b.jpeg

Elem... Koje ce biti posledice? Jebace Tomu do iznemoglosti jer tu ima nadmoc, Vucica ne dira jer kooperacijom moze da ima vise benefita nego stete. Stranka ce biti treca po uspehu na izborima, odmah iza SPS, egal sa DS jer ce pokupiti Trecoj Srbiji, DSS, Dverima i ostalim monstrumima glasove. Sad se okrenuo prcanju hrvatske javnosti jer ga to urnebesno zabavlja. Ne bi me cudilo da objavi na tviteru fotku iz Zagreba sa panoramom grada iza ledja. To je njegov manir, otkrio je cari sprdacine na drustvenim mrezama.
Ovo se moze shvatiti jos na par nacina. Jedno je kao pokusaj da se disciplinuje Vucic, ali ja bih rekao pre Toma s obzirom na njegovu rusofiliju, ali to je prilicna teorija zavere. Druga izvesnija varijanta je da ce ovo na fantastican nacin Vucic iskoristiti u svoju korist predstavljajuci se "Ili cete mene umerenog evropejca ili ludog desnicara".
U svakom slucaju je vetar u ledja "nacionalnom ponosu" koji provejava u predizbornoj kampanji. Bice u svakom slucaju zabavnija jer ko ce bolje kopati prljav ves malih stranackih lidera koji uspese da skupe 10.000 za kandidaturu od njega. Zivkovic, Tadic, Jovanovic, Pajtic su ga PO PU SI LI...
Korisnikov avatar
By Kiborg
U vezi jednog od gornjih antibiotikovih postova sa Biljanom Srbljanović

Ta ćurka za nekog, a pogotovo za Šešelja, da kaže da je imbecil. Pa tri njena IQa da se skupe, Šešelju nije ni do kolena. A to za lajavog krelca, može da se kaže da je i sebe opisala tom konstrukcijom.

Šešelj je vrlo inteligentan, a sad što je lud, pa je taj intelekt naopako usmeren je druga stvar.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Licno ne bih tvrdio ni da je inteligentan, a kamoli vrlo. Mozda imam previsoke kriterijume, sto se pameti tice.
Da je naopako usmeren jeste.
Korisnikov avatar
By *deni*
Da Seselj nije kriv ,tvrdila sam u svojim vizijama i prorocanstvima jos od 2004.,kad sam se registrovala na ovom forumu .Kategoricno sam odbacivala sve optuzbe na njegov racun ,tvrdeci da sam u pravu. I bila sam . :deni:l
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!