Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
de ste bre ekipo, nema vas ,)))))

...

nego sirija rusija usa extremisti turska grcka nemacka francuska izrael iran terorizam fasizam...

discuss. vim da nema teme, ladno.

(za stariju ekipu - velki pozdrav :) da ne nabrajam .) ziv, zdrav, zadovoljan, sve kul .))))))))
Korisnikov avatar
By Mars
divan divan divan svejedno
Korisnikov avatar
By svejedno
otpozdravljam

!!

:salut: :geisha:

( :lol: ,))

..

nego, vidim i da je kunas otvorio temu o parizu, al ja bih sve to malo... sveobuhvatnije. with new shit taking place sa turskom/sirijum//usa-nato/rusijom and everything..

video, mars, da ti nes na tu temu .)

respect

..

ostali?

will there be war? end of life? bolji zivot? resenje? katarza?

Korisnikov avatar
By Blady
E, ja mislim da ima nekih tema....

welcome again svejedno :)
Korisnikov avatar
By Pauceti
Hej svejedno, dobrodosao nazad, long time no see :)
Korisnikov avatar
By Srklet
neće biti trećeg svjetskog rata. ne isplati se. kapitalizam nas ne želi odmah mrtve, nego nas želi eksploatirati dok polako ne crknemo.
Korisnikov avatar
By Tungi
Jebeš WWIII, kad si nam ti tu. Ponovo :)
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2736787#p2736787]Srklet napisao:[/url]neće biti trećeg svjetskog rata. ne isplati se. kapitalizam nas ne želi odmah mrtve, nego nas želi eksploatirati dok polako ne crknemo.
znaci ww3 se desava as we speak -lokalni sukobi- i kako se tu podele karte je ono sto ide posle, ali sve u korist kapitalizma svakako?

(jer karte se trenutno mesaju, sirom eu, manje amerike, sad rusija sela za sto, turska [nimalo zanemarljiva], ono sto nazivaju terorizam uslo u evropu on tv, migranti......prosto....operacija se siri)

no katarza, then

?

...

svima, pozdrav :)

ogroman.

ne planiram da ... blejim po forumu, i find it too distracting na dnevnom nivou, samo svratio da napravim mali poll medj vecim uzorkom .D

ali veliki pozdrav.
svima.

znate se :)

pS. banem tu i tamo, da vim pisete li nesto smisleno ,)
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2736787#p2736787]Srklet napisao:[/url]neće biti trećeg svjetskog rata. ne isplati se. kapitalizam nas ne želi odmah mrtve, nego nas želi eksploatirati dok polako ne crknemo.
:lol: veoma tacno

Ja sumnjam da ce ikada biti ww3 na skali prvog ili drugog. Mislim da ce to vise biti proxy ratovi na maloj skali oko resursa na "sivim zonama" a.k.a. bliski istok gde ce se velike svetske sile okrsavati i pokusavati da uzmu jos malo moci.

Najvise ce patiti taj narod gde se okrsaji desavaju. U ovom slucaju su to sirijci... jadna im majka je sve sto imam da kazem. Bilo da je to ISIS, americke, ruske, francuske, ili turske bombe im ja mislim i ne znaci toliko.

Moje misli na svu tu krizu i Siriji... povraca mi se od ljudskog roda i najradije bi da padne jedan meteor i lepo nas sve istrebi :awesome:
Korisnikov avatar
By Vel boy
kamo sreće da se Zapad i Rusija udruže barem kao u II-om protiv nacista sada u III-em protiv islamistonacista.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ne znam da li je bilo ijednog veceg ili manjeg rata da pre toga nisu svi bili u neverici da ce se uopste desiti. Onda shvatis da si u ratu tek kad se uveliko rasplamsa, tj. kad dodje do tvog praga..

Svaki rat ima neku ekonomsku pozadinu, zapravo to je uvek jedini razlog, cak i kada je oslobodilacki. Kada bi se beli muskarci ujedinili da razbucaju srce islamske drzave, to ne bi znacilo kraj teroristickim napadima, stavise, agonija bi se produzila, propaganda straha od terorizma bi se nastavila, sve dok je "ekonomske krize" (koja je btw. na zapadu, neke drzave u svetu su danas na vrhuncu svoje ekonomske razvijenosti).

Islamska drzava je produkt savremenog "liberalnog kapitalizma" i to treba samo tako da se posmatra.
Neutralisanje se vrsi spolja, ali ne bombama, vec politikom i ekonomijom. Takodje je bitno uvuci Saudijsku Arabiju i ostale ekonomski razvijene zemlje bliskog istoka u resavanje ove situacije, posto jos uvek neobjasnjivo stoje po strani, a zapravo su alfa i omega krize u Siriji.

Cudo da u svetu nikad nije bilo vise politickih analiticara, eksperata i filozofa, sto profesionalnih sto laickih, a da od WWII nikad nije bila veca kriza nego sto je danas.
Korisnikov avatar
By Vel boy
u savezu Zapada i Rusije ne podrazumevam samo bele muškarce, tja i Amerika i Rusija su puni nebelih u Americi Afroameri, u zapadnoj Evropi ima belih muslimana uklj. Bošnjake kojih opet ima i u Americi, u Rusiji Tatari, Baškiri (ovi su metisi), Azeri (mediteranidi), Kazasi ugl. mongoloidi te ostali beli muslimani kao Čerkezi, Čečeni....
ništa rasno ni antimuslimansko ni isključivo hrišćansko/kršćansko već upravo se treba uključiti sve više muslimana koji su suprotni od isis isil monstruma da se priključe borbi. Turska bi bila dobar kandidat da erdoganov zli režim nije kakav jeste tj. proisisisilovski, ali treba uključiti sekularnu opoziciju erdoganu.
Saudija je lost case jer njom vladaju vehabije koji su proisisisilovski. više treba uključiti Egipat, Tunis, Jordan, Liban i opet umerene muslimane Evroazije tj. Rusije i zemalja bivšeg SSSRa poput Azerbejdžana, Kazahstana, Uzbekistana, Tadžikistana, Kirgistana.....a da je sreće i umerene i evropske Bošnjake BiH. dakle, što se više muslimana sveta uključi u borbu protiv isis isil monstruma to će se očajnička propaganda isis isil monstruma utanjiti i hermetički ugušiti a to dovodi do smrti isis isil monstruozne tvorevine. sigurno da pričam ne samo o bombama, već o presecanju dotoka isis isil zaposednute nafte u Tursku pa odatle dalje, dakle, presecanje i stopiranje tog šverca, stopiranje slanja oružja monstrumima tu se saudiju i zalivske zemlje treba naročito pritisnuti bez popuštanja, sprečavanje odlazaka očajnika po svetu koji bi se pridružili isis isil monstrumima,....puno toga ima raditi sem samo bombardovanja.

edit, isis isil monstruoznost je iznutra produkt qutbističkih (ko ne zna šta je qutbizam neka se informiše https://en.wikipedia.org/wiki/Qutbism" target="_blank tj. ekstremno džihadističko krilo muslim brotherhooda) vehabijskih ideja zla, a s vana izgleda da je produkt neoliberalnog kapitalizma zbog oružje prodavajuće, tako da kažem, i naftaške industrije Amerike koja u svom pohlepnom ludilu radi zle stvari. ali, američka javnost je svesna zla naftaškog i oružje prodavajućeg lobija i industrije i sve se zna da se to mora stopirati.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Da nije qutbism, bila bi neka treca moderna ideologija.
Slazem se da muslimani sveta trebaju prvi pokazati otpor ekstremistima ili barem da se jasno i glasno ograde, osude, ali ne verujem da u buducnosti resavanja konflikata treba previse racunati na tzv. reformisanu religiju kao ultimativni nacin neutralisanja estremizma, bilo islamskog ili evropskog, jer je to samo dalje komplikovanje jedne iste stvari i nije sustina u religiji uospte, religija je samo sredstvo. Doduse, mozda bi dalo neke trenutne rezultate, cisto da se izbegne veca katastrofa ako se islamisli domognu nuklearne bombe np. :ozbiljan:

Imam jak utisak da je ovaj toboze konflikt izmedju Rusije i Turske neko opasno zamajavanje javnosti pred necim sto ce se odvijati iza svetske pozornice, a mozda su, kako bi Gruco Marks rekao, zaista idioti kao sto se prikazuju da jesu.. ti bitni svetski likovi precesto pokazuju zapanjujucu neozbiljnost u svojim izjavama da covek ne moze a da ne pomisli da je u pitanju neka zavera.

Meni je zanimljiviji taj psiholoski profil ljudi u islamskoj drzavi, onih koji su tamo i koji im dolaze, njihovi motivi i citav taj fenomen ljudske retrogradne prirode. Po sredi je, kao uopste kod ove vrste nasilja, jedna velika nemoc. Nemoc da se napravi bilo kakva diverzija svetskom liberalnom kapitalizmu, sem nasiljem. Uz to dolazi jedna (ne)skrivena ljubomora prema ljudima u "blagostanju", evropljanima, koji zive slobodnim stilom zivota itd. kao da se van evropske kupole nista lose ne desava.. Oni islam. verski fanatici koji vec zive na bogatom zapadu takodje osecaju nemoc, izolovanost i dikriminaciju, nebitno sto im je osnovna egzistencija osigurana.

Islamska drzava nema buducnost i bez vojnog uplitanja zapada sve dok su u ekonomskoj i psiholoskoj izolaciji. Propasce iz unutra zbog ciste nepodnosljivosti svakodnevnice i sicrpljenosti da se sistem odrzi kakav jeste, a ne zato sto ce umirati od gladi. Naravno, to moze dugo da se otegne i dok oni ne oslabe iz unutra moze svasta nesto uzasno da se desi, kao sto se desava. Kada bi ih svi priznali kao suverenu drzavu to bi im bila najgora kletva, toliko razlictih ljudi sa svih strana sveta se ne moze ujediniti samo pod kapom jedne religije, moraju imati zajednickog neprijatelja, a to je ono sto im nekako treba oduzeti. Evropski esktremni desnicari i evropske vodje su njihovi glavni evropski nemezisi, idealan odgovor na ono sto oni zele da postignu, da se i mi osecamo kao oni, nesigurno, u neprestanoj agoniji, strahu i panici, da mrzimo i da smo agresivni. Slidarnost koju jos uvek negde imamo je njihova najnezeljenija reakcija. A ko zna, gde ima mrznje ima i ljubavi, mozda nam oni drmaju kavez na okrutan nacin jer smo mi jedini koji mogu da ih promene na bolje.
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2737071#p2737071]antibiotic napisao:[/url]

Imam jak utisak da je ovaj toboze konflikt izmedju Rusije i Turske neko opasno zamajavanje javnosti pred necim sto ce se odvijati iza svetske pozornice, a mozda su, kako bi Gruco Marks rekao, zaista idioti kao sto se prikazuju da jesu.. ti bitni svetski likovi precesto pokazuju zapanjujucu neozbiljnost u svojim izjavama da covek ne moze a da ne pomisli da je u pitanju neka zavera.
^ovo. alan ford jebeni.

kao deca u pesku.
najodgovorniji/mocniji ljudi ovog veka.
makes no sense.
vredjanje inteligencije.

uzas zivi.

..

dogovorice se usa i rusija sto se turske tice, mozda. kraj price. sto se samo ovog sukoba tice. rusija turskoj sankcije, da izgleda.

ali turska, izmedju ostalog, i bas zato sto je 'najzapadnija' muslimanska zemlja moze biti mnogo bitniji faktor no sto cenimo... cenim ,)

..

na vecoj skali, 'terorizam', extremisti i sve vs official zemalja... ko zna.
ko zna ko koga i sta sve finansira, uzduz i popreko, bez onoga sto izlazi u medijima - svi svakoga; posebno svi koji su na bliskom istoku.
red button - have no clue.

..

ja imam neki osecaj da ce katarza, jbmga. kakva takva.
mozda fasisticka, ko zna. pa za 30-50 dina da se rusi to, ko ziv ko mrtav do tada a i tada.
mozda koja nuklearka, da preplasimo ljude.

ali masa kao masa (narod zemaljski) nema snage & strpljenja da non stop zivi u strahu, bez revolucija.
pa im ponovo, nakon revolucia, zamazi oci na sto duze mozes itd.
...as the name says - revolution. mora svako malo da se okrece. jbg. da bi postojala evolucija.

(duboko se nadam)

...

a kapitalizam kao sistem ili propada (kraj, kaput, 'revolucija' [postane 'zabranjen izraz' poput sada 'komunizma' kod powers that will be]) ili evoluira (jedna od mogucnosti je i u fasizam).

sa fasizam strane - nema savrsenijeg (orvelskijeg) neprijatelja od nevidljivog neprijatelja.

..zanimljiva vremena.

..

u sred smo digitalne revolucije (poput industrijske) - to nikako ne bi smelo da se ispusti iz vida. u sred smo menjanja istorijskog toka.
Korisnikov avatar
By Hys.
“But here's some advice, boy. Don't put your trust in revolutions. They always come around again. That's why they're called revolutions.”
― Terry Pratchett, Night Watch
Korisnikov avatar
By svejedno
indeed .)

.*

..

al nema drugacijeg nacina za evoluciju... na ovom nivou svesti (cini mi se)... round and round and round...

Slika

a mozda bude shift.

ko zna ,)
Korisnikov avatar
By Vel boy
antibiotic, većinom se slažem što si napisao,
samo par stvari
nije qutbizam baš moderna ideologija po onome iz čega vuče korene a vuče ih od onog psihopate zlog hanbela https://en.wikipedia.org/wiki/Hanbali" target="_blank, taymiyye, abdulwahhaba.... počinje hanbali to još u Abbasidskom kalifatu kojeg su smatrali liberalnim pa stalno napadali taj kalifat, pa onda ona druga dvojica psihopatski zlih kasnije... svi su oni smatrali da treba iskoreniti svaki dodir islama s bilo kojom drugom verom i filozofijom i da je ceo svet uklj. sve muslimane koji nisu mislili kao oni, u uroti protiv islama. psihopatski zli sayyed qutb je to samo obnovio unutar muslim brotherhooda u 20om veku.

u konfliktu Rusije i Turske, objektivna osoba treba biti na strani Rusije jer je erdoganov režim, kao simpatizerski muslim brotherhooda, u Turskoj najgrublje prekršio dogovor NATOa i Rusije da neće biti ometanja još manje obaranja aviona između dve strane u Siriji. erdoganov režim je, čim se obelodanilo njegovo praktično šurovanje s isis isil monstrumima, oborio ruski avion i to na teritoriji Sirije, tipično za erdogana....

psihološki profil isis isil monstruma je najgore psihopatsko zlo, kao kada bi sve masovne ubice i ostali krupni kriminalci sveta osnovali svoju državu, pomešano s oportunizmom. pridružuju im se ili najneobrazovaniji ili najkriminalniji od muslimana.

ja mislim da je jedini lek da se muslimani probude protiv tog zla, da odbace teorije zavere, porade na sebi itd.... to su takođe i "tradicionalne" vrline u islamu koje neguju sufije, umerene hanefije i ostale nevehabijske škole ili mezhebi. i da vide u koaliciji Zapada i Rusije i celog iole civilizovanog sveta uklj. i samih njih spas za sebe od onih što bi da im generalno ocrne islam za vjeke vjekov.

p.s. desničari Evrope su nažalost ne nemezis isis isil monstrumima već njihov indirektni saveznik ali to oni ne kontaju, zapravo, neće da priznaju...
Korisnikov avatar
By antibiotic
Moderni liberalni kapitalizam (ako se tako jos uvek zove) je osujetio pojam revolucije do kraja.
Ne znamo da li je uopste moguca neka nova francurska ili oktobarska revolucija, u tim razmerama, koje su, i ako svoju decu jele, ipak bitno uzdrmale svet, posle cega nista vise nije bilo isto.

Revolucija je kao tamni vilajet, sa njom je lose, bez nje jos gore. U danasnjem vremenu znacajnija je u pogledu kreiranja neke - pa bilo kakve - diverzije, s vremena na vreme, budjenju iz ucmalosti svakodnevnice itd. nego sto je znacajna po bitnoj promeni toka civilizacije. Usudio bih se da kazem (mada nisam o tome citao) da je sve to usko povezano sa odredjenim ljudskim bioloskim mehanizmima (adikcije?) koje se samo za nijansu razlikuje od np. nase potrebe da se s vremena na vreme super ispraznimo na partiju.

Ono sto je bitnije je the day(s) after, najkonkretnije: ono sto se bitno promenilo u nasem svakodnevnom zivotu, to se moze nazvati jedinom pravom revolucijom, to premoscavanje, i to samo na bolje, ne na bilo sta!
Korisnikov avatar
By antibiotic
Vel, moderna ideologija u smislu izdanka islama u danasnjoj interprtaciji. Oni koji su bili sekularni pa naprsno novotkrili religiju se ne mogu bas nazvati nekim autenticnim tradicionalistima, vec samo savremenim interpretatorima (pod uticajem raznih nus efekata koje proizvode naselje), sto je jedna sasvim nova ideologija. Isto vazi i za Evropu, pogotovu Istocnu i Balkan. Danasnja desnica je mutant fasizma, rasizma, kapitalizma, staljinizma i ko zna cega jos. Nov koncept.
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2737196#p2737196]antibiotic napisao:[/url]Moderni liberalni kapitalizam (ako se tako jos uvek zove) je osujetio pojam revolucije do kraja.
Ne znamo da li je uopste moguca neka nova francurska ili oktobarska revolucija, u tim razmerama, koje su, i ako svoju decu jele, ipak bitno uzdrmale svet, posle cega nista vise nije bilo isto.

Revolucija je kao tamni vilajet, sa njom je lose, bez nje jos gore. U danasnjem vremenu znacajnija je u pogledu kreiranja neke - pa bilo kakve - diverzije, s vremena na vreme, budjenju iz ucmalosti svakodnevnice itd. nego sto je znacajna po bitnoj promeni toka civilizacije. Usudio bih se da kazem (mada nisam o tome citao) da je sve to usko povezano sa odredjenim ljudskim bioloskim mehanizmima (adikcije?) koje se samo za nijansu razlikuje od np. nase potrebe da se s vremena na vreme super ispraznimo na partiju.

pa upravo je digitalna revolucija (real-time HD globalizacija) osujetila pojam revolucije as we knew it do sada .)

sa druge strane, sta ce sve sve izroditi iz toga za 'prave' (next generation) revolucije, nismo sposobni ni da pojmimo.

tek smo na pocetku nove ere. jos ne znamo ni sta wi-fi radi pticama & pcelama, nije prosla jos nijedna digitalna generacija - nemamo pojma dje udaramo.

ali sto se tice revolucija as such - to je to. to imamo. to zivimo. digitalnu, kao nekad industrijsku. menja se lice planete, mejna se nacin zivota, sve se menja.

menja se, u oba smera, i moc individue na globalnom planu.

..

lm, fasizam se uvek uvodio -koliko se moze (nebitno je izabrano ime - feudalizam, monarhija, demokratija, komunizam, kapitalizam, blahovi - sve je to fasizam) - pa 'narod' pukne u odredjenom trenutku, kaze 'dosta bre vise' - pa idemo ponovo dok ne uvedemo feudalizam opet.

ono sto jeste zabrinjavajuce je sto ovog puta, bez nekih velikih izgleda za 'revoluciju' (prosto jer je potrebna diljem sveta) mozda sve to ode skroz do kraja - mozda zaista zivimo u kamerama propracenom zatvorskom kampu za 10-20 godina, u strahu od monstruma zvanog terorizam.

a mozda su stvarno idioti kao sto se pokazuju, sto rece gruco.

a mozda smislimo nesto skroz novo. novu vrstu revolucije ,)

..

za extremiste itd - nem pojma sta da mislim. odn nem pojma sta da kazem, znam sta mislim.
nem pojma ko sve to finansira (imam par ideja, jasta ,)) nem pojma koja je agenda glavnih ljudi u isisu i sl - agenda koja ne ukljucuje finansijere - potpuno mi je irelevantna filozofija/religija kojom se koriste... prosto - koriste je/iskriscavaju.
mogli bi da da uzmu i dnevnik ane frank ako hoce. vako je mnogo lakse, though.

malo mi je prejednostavno da to gledamo kao rat izmedju forces of good & evil - extremista i official zemalja.

uz sve karte koje se mesaju medju samim zemljama trenutno, iz uz svu finansijsku podrsku na sve strane.

Ono sto je bitnije je the day(s) after, najkonkretnije: ono sto se bitno promenilo u nasem svakodnevnom zivotu, to se moze nazvati jedinom pravom revolucijom, to premoscavanje, i to samo na bolje, ne na bilo sta!
yes.

ali revolucija poput francuske ne igra nikakvu ulogu sada - one country down, 200 to go - a cak je nasilna globalna revolucija ono sto navodno pokusavaju 'teroristi'. znaci, u startu fail. al sluzi za bacanje straha medju pucanstvom diljem sveta. i malo cemu vise.

...

(meni je veoma zanimljivo sve to, i veoma je pajtonovski kako (na zapadu, uglavnom) ljudi prihvataju sve manje slobode sa zakonodavne strane, kako se prilagodjavaju digitalnoj revoluciji/trenutno- digitalnom fasizmu/, kako daju npr fb-u jbnom licne karte i te gluposti....
npr - u svedskoj razmatraju da izbace iz upotrebe papirne novcanice i koriste samo kartice - sigurnije je tako, ko zna ko ce da pljacka, kupuje drogu, oruzje, pozajmi bratu novac za svadbu, koristi novac na nacin koji omogucuje privatnost individue.... ovako se sve to vidi & prati by drzava, a banka lepo uzme kes na svaku transakciju)

...

security & freedom, dva vazdasnja neprijatelja.

nem pojma. slow katarza, then? ulazimo u fasizam? al lagano, da se ne primeti? pa kako se podele karte za moc medju drzavama u lokalnim sukobima?

...u osnovi, ono sto je rekao srki - no katarza?
Korisnikov avatar
By Vel boy
Antibiotic, da, sasvim se slažem s naknadnim objašnjenjem. tamo u islamskom svetu je mutant antikolonijalizma gone reverse kolonijalizam, antirasizma gone reverse rasizam i ono ranije u temi što si dobro opisao. finansira ih naftaški lobi i zaista nezajažljiva pohlepa bezobzirnog "neoliberalnog" kapitalizma kao i market oružja tj. arms lobi, a i ono mnogo oružja i opreme što su Ameri dali iračkoj vojsci iz koje su mnogi defektirali pridruživši se insurgentsima još pre skoro deset godina, onda, što su Ameri pri povlačenju dali iračkoj vojsci pa ovi nisu sprečili da dopadne u kandže isis isil terorista u nastanku, što su Ameri dali sirijskoj opoziciji koja se većinom pokazala džihadistička, onda šverc oružja i opreme na svetskom nivou..... ma, fuj.
vanjskopolitički "sistem" u Americi je odigrao užasno lošu i idiotsku ulogu počev od bushove invazije na Irak, pa kasnije u arapskom "proleću", kontraproduktivnu najblaže rečeno. američka spoljna politika na bliskom istoku se ponašala i izgleda još uvek ponaša kao slon u staklarskoj radnji. jako sam ogorčen zbog toga kao i svi iskreno progresivni Amerikanci što smo ogorčeni. Obama, koji je ionako samo figura predsednika, se nije snašao u vodama punih pirana i ajkula američke doktrine spoljne politike...
Korisnikov avatar
By antibiotic
Digitalna revolucije je donela gledanje na stvari u svojim krajnostima, mozda je problem sto nije u startu kontrolisana na pravi nacin, vec se naprotiv razvijala po zakonima dzungle, mislim na medije pre svega. Kontrolu i slobodu ne vidim kao nesto sto iskljucuje jedno drugo u svakom slucaju, mozda je ta "sloboda" na internetu donela i "slobodu" da se identifikujemo kao zadrti nacionalisti ili vernici, (dok u biti svesno ili ne svesno propagiramo fasizam, sto niko nikad nece da prizna ) itd.. Sve se u zivotu uci, pa i to sta znaci sloboda.
S druge strane, mozda zvuci kao da je sloboda stvar privilegovanih, mozda cak i jeste, ali u istoriji je uvek bila u pitanju neka vrlo jednostavna stvar za shvatiti... sem ako sebi ne utuvis u glavu da si samo ti u pravu, i ko nije tvog misljenja taj je protiv tebe tj. nije u pravu, e to nam je donela digitalna revolucija. Da se banallnije izrazim, jer nam je i digitalizacija donela banalizaciju - mozgovi su nam samo na like ili na dislike dugmicima.
Korisnikov avatar
By svejedno
mozda ja malo preterujem sa digitalnom revolucijom .) (a mozda i ne ,))

...

lm - ww3?

will there be one? (third, lol)

situacija se komplikuje izmedju usa i rusije
Korisnikov avatar
By svejedno
i jos da uzmemo extremiste kao posebnu, trecu stranu - sa svojom agendom.... tricky
Korisnikov avatar
By antibiotic
Kad god neko kaze da se desila revolucija na polju razvitka tehnologije, pomislim kako smo, zapravo, u praistorijskom dobu onoga sto tek sledi, da je svaki korak tek pocetak neceg iz cega ce se raviti nesto jos vece i kompleksnije.

Vel, naravno da SAD imaju bitnu ulogu u svemu tome, ali nisu jedini, Francuska i Nemacka su takodje profitirale od rata u Siriji. Posto su SAD "dezurni policajci" onda budu i dezurni krivci za sve, ali nikad nisu sami u tome.
Korisnikov avatar
By svejedno
...jel vam nije smesno sve ovo?

mediji?

i sva.... propaganda.

...

bar malo?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!