Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Kreten.

Kad njihove žene ne budu nosile burke po Europi i ostalom zapadnom svetu, onda bih i ja otišao tamo i obukao hidžab. Fuj.
Korisnikov avatar
By Srklet
mogla je lijepo da bude stajliš i nabaci šal na kosu, ali ne... stavila hidžab! :ninja:

zanimljiva je ta ogromna provincijalnost SNS-ova kadra, predvođenog vučićem. uvijek se ponašaju kao selje belje kad su negdje izvan srbije ili kad primaju nekoga koga percipiraju kao važnu facu. vučićevo žetoniranje pred merkel i putinom je neugodno za gledati.
By Kragi
A mozda je postala Alahova sledbenica? Inshallah!!!

Inace se vec par sati smejem, k'o lud na brasno, svaki put kad je vidim.
Korisnikov avatar
By Mars
Jel ovo neki Karić pored nje?
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2736220#p2736220]Srklet napisao:[/url]mogla je lijepo da bude stajliš i nabaci šal na kosu, ali ne... stavila hidžab! :ninja:

zanimljiva je ta ogromna provincijalnost SNS-ova kadra, predvođenog vučićem. uvijek se ponašaju kao selje belje kad su negdje izvan srbije ili kad primaju nekoga koga percipiraju kao važnu facu. vučićevo žetoniranje pred merkel i putinom je neugodno za gledati.
nesposobnost odredjivanja prave mere u bilo cemu ogleda se i u hidzabu predsednice maje gojkovic. ona i njena svita nisu ni svesni koliko je ovo, zapravo, potencijalno neprijatno i degutantno za irance.
Korisnikov avatar
By antibiotic
lol mozda joj se svidi pa nastavi da ga nosi i kad se vrati
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2736216#p2736216]Tungi napisao:[/url]
Kad njihove žene ne budu nosile burke po Europi i ostalom zapadnom svetu, onda bih i ja otišao tamo i obukao hidžab.
Zapravo ni jedna Iranka koju sam ja upoznao ovde u Svedskoj ne nosi burku niti pokriva lice na bilo koji nacin. Velika vecina to radi samo u Iranu i samo na javnim mestima zato sto je to u zakonu.

Skoro svi Iranci koje sam ja upoznao su zapravo veoma liberalni i nereligiozni. Problem je sto im je takvo drzavno uredjenje pa moraju da rade sta im vlada kaze... :(
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2736201#p2736201]svemirskimajmun napisao:[/url]Slika

(sa Biljaninog face-a)
Dakle ako sam dobro razumeo Biljanaah nije toliko problem sto je predsednica skupstine jedne suverene, deklarativno sekularne zemlje i gomila njenih prethodnica primorana pokriti se (dakle nametnuti tudja religijska pravila nekom ko je druge vere ili ateista) vec je problem u dizajnu datog pokrivala za glavu. Sta nije dovoljno providno, nije dovoljno cvetno, nije dovoljno leprsavo?

Izgleda kratak je put od emancipovane zene i glasa razuma do modne blogerke tj. kokosi.

Srbljanovickaah November favorites...
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ja stvarno ne znam odakle si to izvukao
Biljanin post glasi ovako:

Da li Maja Gojković razume kakvu poruku šalje, kada, kao zvanična predstavnica laičke države u kojoj su žene jednake, bira da odene jednu od najstriktnijih verzija hidžaba (al-amira) i ostatak garderobe veoma nalik na džilbab?
Inostrane političarke redovno posećuju Iran i oblače se tako da poštuju zakon domaćina, ali istovremeno ne pogaze ono odakle dolaze, time je gest Gojković besmisleniji.
Evo sam nabacala skroz rendom fotke žena i poseti Iranu, pogledajte kako su obučene Mogerini i Ešton kao ministarke EU, Džuli Bišop, australijska ministarka spoljnih poslova, pa onda jedna obična mlada Iranka (dole desno), a vala, brate mili - i ja.
Niko ne primorava žene da budu konzervativnije od imama, posebno ne kada su zvanične gošće. Kada Gojković to sama odabere, ona time vredja sve one Iranke koje se bore za svoja prava, kao i sve nas, koje svoje pravo na jednakost ne damo.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Kao prvo, ne vidim razlog da se sa takvim glibovima od zemalja kao što su arapske ili Iran uspostavljaju bilo kakvi srdačni odnosi.
A što se tiče Maje, ona je jedan gad neopevani, i trebalo je da pokrije i tu šoravu facu, da ostavi samo onaj prorez za đozluke i to sa čipkom preko. Na trenutak sam pomislio da islam ima nekog smisla barem zato što se ta grdoba pokrila, makar na kratko. No brzo me je prošlo.
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2736378#p2736378]Kiborg napisao:[/url]
A što se tiče Maje, ona je jedan gad neopevani, i trebalo je da pokrije i tu šoravu facu, da ostavi samo onaj prorez za đozluke i to sa čipkom preko. Na trenutak sam pomislio da islam ima nekog smisla barem zato što se ta grdoba pokrila, makar na kratko. No brzo me je prošlo.
lmao pa jedno je da vređaš njene etički nečasne postupke koje je sama birala i činila, drugo je da vređaš njen fizički izgled na koji ne može da utiče.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2736377#p2736377]svemirskimajmun napisao:[/url]ja stvarno ne znam odakle si to izvukao
Biljanin post glasi ovako:

Da li Maja Gojković razume kakvu poruku šalje, kada, kao zvanična predstavnica laičke države u kojoj su žene jednake, bira da odene jednu od najstriktnijih verzija hidžaba (al-amira) i ostatak garderobe veoma nalik na džilbab?
Inostrane političarke redovno posećuju Iran i oblače se tako da poštuju zakon domaćina, ali istovremeno ne pogaze ono odakle dolaze, time je gest Gojković besmisleniji.
Evo sam nabacala skroz rendom fotke žena i poseti Iranu, pogledajte kako su obučene Mogerini i Ešton kao ministarke EU, Džuli Bišop, australijska ministarka spoljnih poslova, pa onda jedna obična mlada Iranka (dole desno), a vala, brate mili - i ja.
Niko ne primorava žene da budu konzervativnije od imama, posebno ne kada su zvanične gošće. Kada Gojković to sama odabere, ona time vredja sve one Iranke koje se bore za svoja prava, kao i sve nas, koje svoje pravo na jednakost ne damo.
Mislim da je Kiborgov post odgovor na ovo... Iran je jedna od retkih zemalja koja je veca crna rupa od Srbije. Ne razumem uopste razlog njenog odlaska. Zena je problematicna u vise dimenzija, ali srati kako joj nije dovoljno sveden hidzab ili kako vec kenja, vec ekstremna varijanta... Alo jbt sama cinjenica da je naterana svaka od njih da se pokrije je dovoljna da se zavrsi diskusija na tu temu. Ali to je Biljana, jbg...
By Sixto
kod nas jebu samo decacice, ne prodaju ih, ne sakate ih genitalno devojcice niti ih prodaju za osamdesetogodisnjake :P
Korisnikov avatar
By Srklet
ps
a tko je maju gojković postavio da bude predsjednica parlamenta? vučić. a tko je glasao ua vučića i SNS? sixto i kiborg.
dakle, sve vaše postove u ovom topicu treba shvatiti kao najoštriju samokritiku. :krezavi:

MAJA GOJKOVIĆ - TO STE VI!
By Sixto
Previse se druzis s Veliborom :facepalm:
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2736389#p2736389]Srklet napisao:[/url]genitalno sakaćenje nije karakteristično za iran.
https://en.wikipedia.org/wiki/Female_genital_mutilation" target="_blank

izgleda da je problem više u dežurnim srbima foruma, glasačima vučića, i njihovoj neobaviještenosti, nego u iranu. :srba:
Prodaja devojcica je karakteristicna pak vise za Indiju... jbg kad krenes da seres onda se okenjaj do kraja, temeljno. Zajednicki imenitelj im je islam. Al tebe kad zasvrbi pocesao bi nos i laktom...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!