Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
To me mnogo boli patka za to.
By Aven
Priča je potresna, a kao takva će dovesti do hrpetine logičkih pogrešaka kod mase i divljanja već ranije formiranih predrasuda. Prema homoseksualnosti, naravno. Sigurno ne prema ustrojstvu SPC i indiferentnoj policiji.

Jasna mi je Bojanova pozicija, ali me živcira novinarka koja bez ikakvog sustezanja i distinkcije stavlja u isti nazivnik homoseksualnost i pedofiliju. I tako non-stop tijekom razgovora. :/

Da su u pitanju žene i djevojčice, sigurno se ne bi izražavala sa "heteroseksualnost i pedofilija", već bi koristila termine "silovanje/pokušaj silovanja i pedofilija".
Korisnikov avatar
By deran
to nije novinarka,to je tanja vojtehovski...

a sve je već stara priča (ne znači da je manje bitna), spričana već nekoliko puta,ako se ne varam-kod marića ili već gde,pre par godina (pišem napamet,proguglajte)...i ništa...

a tanja je ranije nešto kao gejfrendli bila,pa sinoć nekoliko puta "homoseksualizam"...

i jeste ljigav format...
By Kragi
Jeste delimicno i atak na 'homoseksualizam' ali je lepo videti emisiju o tome na nacionalnoj televiziji. Sa druge strane, cini mi se, da je pismom premijeru koje je poslao patrijarh htela malo da skrene paznju na licemerstvo SPC.
Veceras je drugi deo. :D
By Sixto
Ja tako ne mogu njen pinkovski pristup, dramatizaciju, pauze, umnozavanje pitanja iste sadrzine samo izrecenih na drugaciji nacin... odjednom se setila prestati biti pinkusa i postati novinarka, a i dalje je Trenutak Istine.
Korisnikov avatar
By Srklet
ja sam ekšli jednom nakratko susreo kačavendu, ispred hrama svetog velikomučenika georgija. ^^
bio mi je odbojan, kao i skoro svaki klerik s kojim sam ikad došao u direktan kontakt. raja mu se naravno besramno ulizivala a on je uživao u tome što je obožavan od tih jadnika. sve u svemu, tipična crkvena scena. :egzorcist:
Korisnikov avatar
By Blady
E, nikako da pogledam.
Jedino sto mogu prokomentarisati za Vojtehovsku jeste, jbga ona je ugostila Merlinku i Sanelu jos 97 godine u emisiju Stavovi.
Za to joj skidam kapu, smatram da je mnogo vise uradila ovakvih emisija nego bilo koja glupava novinarka.
By Aven
Ne mora biti da ona svjesno koristi tu riječ "homoseksualizam" u negativnom kontekstu i veže s pedofilijom.

Mislim da bi se aktivisti trebali pozabaviti time i upozoravati na to kako se i u kojem kontekstu u javnom diskursu spominje homoseksualnost i svakako da se pazi na taj nesretni "-izam".

Novinari/voditelji su ipak medijatori između onih koji pričaju priču i onih koji ju slušaju/čitaju (publike) pa kao takvi imaju odgovornost prenijeti ju i moderirati na ispravan način.
Korisnikov avatar
By Mars
To samo mi ovde na forumu reagujemo na taj -izam.

Recimo Biljana Srbljanović koja 30 puta u nastupu kaže homoseksualizam i Boban Stojanović koji sedi pored nje kao koala-digne polako glavu i zaboravi zašto je to uradio, u najboljem slučaju.

OT: gade mi se svi.
Korisnikov avatar
By Tungi
Biljana Srbljanović je kreten. Žao mi što nisam ove godine bio na Prideu, da je sretnem.. Malo. :kletva:
Korisnikov avatar
By Stripi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2735372#p2735372]Sixto napisao:[/url]Ja tako ne mogu njen pinkovski pristup, dramatizaciju, pauze, umnozavanje pitanja iste sadrzine samo izrecenih na drugaciji nacin... odjednom se setila prestati biti pinkusa i postati novinarka, a i dalje je Trenutak Istine.
Al fakat.
Onaj dramatični dio sa "čekajte, pričamo o manastiru, a ne o Zemunskom klanu."
Da nije strašno, fakat bi bilo komično :)
Korisnikov avatar
By Macan86
evo sad baš gledam drugi deo...nekako nisam baš iznenađen ali sam šokuran sve jedno...

žalosno je što će ovo sve da se protumači kao dokaz da su pederi zli a ne da je pravoslavna crkva leglo pedofila i kriminalaca
Korisnikov avatar
By Blady
Gledam drugi deo, a sve vreme vec od kada je bila pizdarija sa kacavendom se pitam, zasto on nije u jebenom zatvoru??????
Korisnikov avatar
By Blady
^ bice da je to, cak su milioni u pitanju.

U, ova zavrsna je bila dobra, jako dobra.
Ovde se konacno povlaci crta izmedju pedofilije i homoseksualizma.

edit- namerno izam.
edit 2
Ali kacavendino orgijanje na sahrani patrijarha pavla...
By Kragi
Evo u zavrsnoj reci se Tanja jasno ogradila, napravila razliku izmedju pedofilije i homosexualnosti. Uz to, ovaj drugi deo mi se mnogo vise dopao. Dotakli su se malo vise SPC kao institucije koja obmanjuje i pljacka narod.

Srce mi puno i sad cu mesecima da serem nekim ljudima. :D
Korisnikov avatar
By Blady
Ali bas,
jedva cejkam pride.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
upravo gledam 2. deo. nikada mi se nije sviđalo kako Vojtehovska vodi emisije, iako je evidentno da se pripremi za emisiju (sa velikim propustom "-izam").

"Ako mi budeš dirao ženu ili ćerku to je u redu, ali ako mi diraš sina ubiću te kao svinju nasred sela"

:barf:

btw, da li je iko skontao onaj deo sa plaćenim ubicom? :nerd: sedeli su u kafiću, otac Serafim i njegov navodni ubica, i onda se niotkuda stvorila policija; otac Serafim iako je prozreo da mu je sagovornik plaćeni ubica (nije nam dao ni nagoveštaj kako je to skontao), je rekao policajcima da je sve u redu, i onda se plaćeni ubica zahvalio ocu Serafimu jer mu je spasio život :nerd:
By Kragi
^
On je znao sa kim se sastaje jer je imao info da je to covek koji je angazovan da ga ubije. Policiju je zvao njegov advokat sa kojim je pricao o susretu a zivot mu je spasao ne odavsi ga.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2735435#p2735435]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2735429#p2735429]Kragi napisao:[/url]...

Srce mi puno i sad cu mesecima da serem nekim ljudima. :D
Pa krvi cu im se napiti! :D

Daaaaa. Ja ne propustam priliku da pljujem po SPC a ovo je tako dobar povod. Nacinalna TV i najozbiljnija prica do sad. Jedino sto mi fale ljudi za tako nesto (posto su ovi kojima sam okruzen koliko toliko razumni) pa sam mahon okrenut na net i drustvene mreze. Zabavni su mi vernici koji mi jebu sve po spisku :smeh:

Slag na torti mi je Pavle GSP na koga su narocito osetljivi i hvala ovom Serafimu sto je i njega pomenuo.

:eevil:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2735445#p2735445]Kragi napisao:[/url]^
On je znao sa kim se sastaje jer je imao info da je to covek koji je angazovan da ga ubije. Policiju je zvao njegov advokat sa kojim je pricao o susretu a zivot mu je spasao ne odavsi ga.
:nerd: Kragi, pa zar ti to ne zvuči kao deo nekog loše osmišljenog scenarija? ukoliko su imali ikakve dokaze da je zaista unajmljen da ubije, onda ga policajci ni u kom slučaju nisu smeli pustiti. u suprotnom, od čega ga je otac Serafim spasao - od razgovora u policiji? je li taj plaćeni ubica ili komarac na zidu :wtf:
Da li je spc trenutno zločinačka polu-mafijaška organizacija koja koristi tupav i bandoglav narod - da. lmao, kad nije bila - srpska ili bilo koja druga.
Da li je KačaVendy izopačeni devijant i zločinac koji zaslužuje da odgovata za svoja dela - da.
Da li je ova emisija estradizovana i skriptovana i čini u prospektivi više štete nego koristi - da.
Korisnikov avatar
By Blady
Samo da dodam,
Serafim ne bi bio u emisiju da nema jaku zaledjinu....
To odmah da se razumemo.

Bez obzira na to, drago mi je sto je ta prica izasla iz usta ove osobe,
mada ce to biti opet udar po homoseksualIZMU,
a bogami i SPC
Korisnikov avatar
By Srklet
ok, i dalje nisam odgledao, ali ^^

ako sam dobro shvatio, činjenica da je taj serafim ekšli pomogao plaćenom ubici da se izvuče je dno dna.
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2735428#p2735428]Blady napisao:[/url]
Ovde se konacno povlaci crta izmedju pedofilije i homoseksualizma.
Možda za nekog tko već ima jasno podvučenu crtu.

Sumnjam da su tu crtu, u tih 10 sekundi koliko je trajalo podvlačenje, vidjeli oni sa formiranim predrasudama, koji su sat i nešto slušali u emisiji uzastopno ponavljanje i uparivanje "homoseksualizma i pedofilije" u SPC. Razliku između šund senzacionalističkog i kvalitetnog medija/kadra upravo čini ta edukativna nota.

No da, ako je alternativa ovome šutnja o svemu, onda ova psihotriler.za.siromašne emisija ima svoju vrijednost. Da znate...

Off:
Čini mi se da skromni i ponizni otac Serafim ne podnosi dobro vlastitu tjelavost. :D

Slika

Slika

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!