Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
ne, ovo nije topic o crnjanskom.

enivej ^^

http://www.libela.org/sa-stavom/6594-ks ... ednog-sta/" target="_blank

Predstavnica stanara promijenila bravu zbog 'izvanrednog stanja izbjegličke krize', susjedima ne da ključ

ovo bi bio baš dobar skeč s milenom dravić u glavnoj ulozi <3 :lol:

enivej!

http://www.theguardian.com/world/live/2 ... CMP=twt_gu" target="_blank

The row between Croatia and Hungary over their respective handling of the migration crisis is deepening as Hungary’s foreign minister on Friday accused Croatia of pushing migrants to break the law by “illegally” breaching Hungarian borders.

Peter Szijjarto was speaking in Belgrade after talks with his Serbian counterpart Ivica Dacic and Serbian Interior Minister Nebojsa Stefanovic. He said:

Rather than respecting the laws in place in the EU, they (Croatia), are encouraging the masses to break the law, because illegally crossing a border is breaking the law.

At the moment, the Croatian government is transporting migrants - in contravention of the laws in force in the European Union - towards the Hungarian border instead of giving them a place to stay and looking after their needs.

danas je ekšli hrvatski premijer milanović održao dobru pressicu. :vatroslava:

nego, šta ćemo s izbjeglicama? :smirk:

ja mislim da ih treba primiti i preodgojiti u europljane. :sudija:
Korisnikov avatar
By Srklet
Leitkultur FTW ^^

hrvatska se danas opet donekle vratila razumu i organizaciji. nije još sve izgubljeno, a sigurno neće biti kao mađarska.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
@Izbeglice The more, the merrier.

Jedino oko čega se ja brinem povodom ove tematike jeste reakcija "domorodaca", da ne kažem pokazivanje svog pravog lica tokom budućih izbora, tj. konkretno u mom slučaju da će se Austrijanci pomađariti (a samo procenjenih 18.000 duša je trenutno ovde).

edit: U prevodu, jedino oko čega se ja brinem je moje dupe. :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
gledao sam baš jučer neku pressicu tog tipa. moji prdeži bolje i razgovjetnije govore srpsko-hrvatski od njega. seriously! ^^
By Speculum Columbae
basx je lepo što su svi sa izbeglicama u fazonu možda ode

Slika

a što se tiče Mađara u ovoj situaciji, a i generalno, takođe možda ode

Slika
Korisnikov avatar
By Srklet
orban se nadmašio sa svojim 'muslimani bolje jebu' argumentom :lol:

http://www.vecernji.hr/svijet/viktor-or ... na-1025432" target="_blank

"Riječ je o slobodama, seksualnim navikama. A tu su muslimani jači"

i onda komentar čitatelja :lol:

muslimani su superiorniji u svakom pogledu...njihov tradicionalizam podrazumjeva veliku obitelj po petoro djece grupiraju se po gradovima po vjeroispovjesti slusaju svoje vode djeluju coporativno...a mi...gay parada i eventualno jedno kilavo dijete nam je vrhunac civilizacije i ostavstina za buducnost pregazit ce nas a za dvadeset godina ili cemo zivjeti po serijatu ili nas nece biti...
By Sixto
Izjave poslanika hrvatskog Sabora su juce bile urnebesne. HDZ vodi kampanju... nivo argumentacije im je na "Vjerica Radeta" levelu. Milanovic svo vreme tako usiljeno odsecno odgovara u fazonu "vlada je prva u drzavi, ja sam prvi u vladi, dosta ste culi... kako ja odlucim"... Vucicizam nije ni njega zaobisao kanda.
Kolinda kao Kolinda, fikus u holu predsednicke palate koji nema ovlascenje osim da proizvodi kiseonik...

Al dobro. 17.000 izbeglica do sad... jos ste u plusu 234.000, izdrzacete! :up:
Korisnikov avatar
By Srklet
na twitteru se širi vijest da je mađarska uhapsila 40 hrvatskih policajaca. :pirat:
Korisnikov avatar
By Srklet
pa to je def istina. hrvatska jest kao članica EU i NATO u poziciji moći u odnosu na srbiju. bilo bi dobro da srbija to što prije shvati. ^^
naravno, obje su države irelevantne, ali hrvatska se malo bolje uguzila. :lol:
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2725909#p2725909]Srklet napisao:[/url]pa to je def istina. hrvatska jest kao članica EU i NATO u poziciji moći u odnosu na srbiju. bilo bi dobro da srbija to što prije shvati. ^^
Istina... kakva nepotrebna reč kada se govori o politici. :lol:

Znaš kako, o Srbiji nemam mnogo toga lepog da kažem, ali sam prijatno iznenađen načinom na koji se za sada ovde pomaže izbeglicama. Srpska vlada ne radi ništa (osim što Vučić po običaju izigrava mučenika), ali se ljudi spontano organizuju i pomažu imigrantima, i to je baš lepo videti (i tome doprineti).
Korisnikov avatar
By Srklet
slažem se, sve je napravljeno na jedan human način. srbija se pokazala ok.

evo slovenci upravo bacaju suzavac na izbjeglice.

21:37 Slovenska policija na izbjeglice bacila suzavac. Jedna žena se uslijed kaosa srušila u nesvijest.
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2725913#p2725913]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2725909#p2725909]Srklet napisao:[/url]pa to je def istina. hrvatska jest kao članica EU i NATO u poziciji moći u odnosu na srbiju. bilo bi dobro da srbija to što prije shvati. ^^
Istina... kakva nepotrebna reč kada se govori o politici. :lol:

Znaš kako, o Srbiji nemam mnogo toga lepog da kažem, ali sam prijatno iznenađen načinom na koji se za sada ovde pomaže izbeglicama. Srpska vlada ne radi ništa (osim što Vučić po običaju izigrava mučenika), ali se ljudi spontano organizuju i pomažu imigrantima, i to je baš lepo videti (i tome doprineti).
Pa prihvatni centri koji su organizovani, registrovanje lica i medicinska podrska ne bi rekao da su malo na ovu skupocu kume... :sveca:
By Ulix
^Prihvatni centri nemaju ni izbliza dovoljan kapacitet, registrovanje lica ne možeš ozbiljno ni da računaš kao pomoć, a medicinska podrška je nedovoljna. (I sve to tako bedno je i dalje bolje nego što je bilo koja druga zemlja u Evropi uradila, što je tragedija svoje vrste.) Nego, hteo sam da istaknem kako su se ljudi sami organizovali da im pomognu, u Bg-u nose odeću, hranu, volonteri se igraju sa decom, dobijaju psihološki pomoć, itd. I velika većina toga nije čak ni rad NVO-a, već najobičnije građansko samoorganizovanje, što mi se mnogo dopada.
By Sixto
Pa spram mogucnosti ove nam vukojebine od drzave i to je vise nego super.
Gradjani su za pohvalu, neki kupuju i donose, neki slikaju za fejsbuk... :lol:
Korisnikov avatar
By deran
Bilo je seoba i biće ih večno, kao i porođaja, koji će se nastaviti. Ima seoba. Smrti nema...

možda je tema baš o crnjanskom...

svakako su ljudi u strahu,o političarima šta reći,sem da orban govori u ime evrope sasvim otvoreno...žalosno,ali istinito...
Korisnikov avatar
By Vel boy
u vezi ove vesti http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1041061" target="_blank , poslao sam ovaj komentar

"znači, dačić i vulin se udružili s mađarskim fidesz jobbik baštinicima hortijeve ideologije, a protiv hrvatskog levičara. to je ukratko što se desilo. dačiću i vulinu na čast.
p.s. pre nego što neko počne, i Amerika prima i zbrinjava sirijske i iračke i druge izbeglice.
Podrška većini komentara ovde koji kritikuju ovo ne-netipično združivanje srpskih smiloševićevaca s mađarskim fidesz jobbikovcima!
srami se dačiću!!!"

dabome, nisu ga hteli objaviti.....

o režimu u Budimpešti bih mogao knjigu napisati koliko su zli. tipična republikansko-teapartyjaško-christian right, čitaj, wrong, ideologija zla. generalizuju sve muslimane bez izuzetka, a s vehabijama Saudije te turskim erdoganom koji sav terorizam potplaćuju i podržavaju, ortaci su. tipično. zajednička christianrightovska i islamistička tačka im je mržnja prema gejevima i progresivnoj politici.

a u Srbiji im se mahom dive i idolizuju kao putina. ma neka udaraju srpske novinare i ljude, neka nam blokiraju zemlju, neka bacaju suzavce na srpsku teritoriju, volimo hortijevsko orbanovo govno, ----eto kako većina Srba razmišlja.

opisah to u temi Psihopatologija nove stare srpske "nezavisne" misli .........
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!