Marke, ne pravi se naivan, cičav, a još manje ne pokušavaj mene zbuniti u vezi tebe.
ne znam da li si u međuvremenu sazrio i popravio se, ali se točno znaju tvoje izjave opet o Grčkoj prije jedno deset godina na ovom forumu, a ja imam dobru memoriju. u međuvremenu ovaj forum je doživio svoje prepravke i izmjene pa ja ne znam da li mogu iznaći tvoje postove u kojima si Grčku, Srbiju, Bugarsku, Rumunjsku (koliko god da su sve ove zemlje zasebne priče za sebe, ti si ih po nekom "neeuropskom, pravoslavnom" automatizmu stavljao u isti koš) nazivao generalno neeuropskim i što one tako inferiorne imaju tražiti u EU.
ja ću pokušati izvršiti pretragu tvojih postova momentalno da vidim da li mogu retrieve-ati one tvoje postove pa da ti ih kopi-pejstam i podsjetim te što si bio pisao.
zapravo, objašnjavati što se po hrvatskim glasilima i medijima priča ili ne priča o Grčkoj radi jednom drugom forumašu koji je ranije u ovoj temi nešto rekao u tom kontekstu, na što se ja nisam čudio jer mi prijašnje iskustvo s glasilima i medijima u Hrvatskoj to potvrđuje pa to nisam komentirao, ali sam upotrijebio tebi kao činjenicu. možda nekim slučajem nije činjenica, ukoliko nije kamo sreće i ispričavam se, ali nažalost sumnjam da sam u krivu.....
glede Index.hr-a, izvoli linkati ili kopipejstati što to Index.hr negativno piše o Grčkoj
u svemu ovome, doista najmanje bitna je tvoja osobna politička orijentacija kao i ti sam...
edit: pretragu sam izvršio,i, da, ovaj forum je zaista u svojim fazama koje su trajale deceniju doživio brojne izmjene, sijeckanja, izbacivanja, smanjivanja sadržaja, pa nisam uspio pronaći tvoje postove koje sam htio pronaći, ali ja NE lažem nikada, nikada ne bih izmislio ono u vezi tebe čega se sjećam da si bio govorio jer neke stvari jednostavno ostanu u sjećanju. kao i da si govorio da ne želiš ulaziti u DiP potforum, ali kad uđeš, da se zgroziš, jer "vam je kretenski, velikosrpski", iako ovde su zapravo većina sasvim nenacionalističkih i antišovinističkih Srba kakav sam i sam te anacionalnih i ateističkih. no, ti si bio slijep i za to. uostalom, ne bi te zmeu, jedan sada više neaktivni hrvatski pošteni forumaš, bio okarakterizirao kako te je okarakterizirao da nisi davao svog hrvatsko nacionalističko šovinističkog materijala, a to se već može iznaći u temi Balkan Gay Prideu u Zagrebu 2006-e, da ne idem kopi pejstati sad to.......
u nadi da si se popravio i sazrio, Markiša, međutim, nemam ništa osobno protiv tebe.
a, u vezi teme, pa, ja sam jasno još već jučer-prekjučer bio napisao da sam na temu bio rekao šta sam imao još od pobjede Sirize u Grčkoj i teme o tome. te nadodao danas-jučer šta sam imao još nadodati. moj osvrt na tvoj post je pak ponukan tvojom sličnošću s prethodno pomenutim tj. denny a.k.a. mythe, albion forumašima iz Hrvatske. u nadi, da ipak nisi baš takav, pružam ti šansu da si bolji od njih.