Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Irci su bolji ljudi od Srba?

nisu
Nema glasova
0%
jesu
8
53%
to samo ustaša može pomisliti
7
47%
Korisnikov avatar
By Srklet
s obzirom na rezultate referenduma o braku u irskoj, postavlja se neizbježno pitanje - jesu li irci bolji ljudi od srba? :zastava:

http://thinkprogress.org/lgbt/2015/05/2 ... y-ireland/" target="_blank

Last week, famously Catholic Ireland voted overwhelmingly to legalize same-sex marriage in a national referendum, making it the first nation in the world to enact marriage equality through a popular vote. Within hours of the results, several journalists and pundits painted it as a victory for secularism and a telltale sign of Ireland’s willingness to abandon the Catholic Church, which staunchly condemns same-sex marriage and whose leaders urged their congregants to vote against LGBT equality. The Church’s longstanding influence on Irish life, they concluded, was ending.

But while the narrative of a dying church is tidy, it fails to account for a religious and distinctly Catholic movement for LGBT equality quietly triumphing in Ireland and elsewhere. To be sure, recent census results show a marked growth in Irish who don’t affiliate with any religious tradition, and a notable drop in the number who attend mass each week. This is largely due to the dark specter of the child sex abuse scandal, which was particularly horrific in Ireland, as well a younger generation fed up with conservative views of homosexuality. But for all this talk of a vanishing Catholic Church, Ireland remains a deeply Catholic nation: although more than 62 percent of Irish who voted in the referendum supported same-sex marriage, a full 83.2 percent of the population still claims to be Catholic.

:srba:

ps
da su irci bolji ljudi od hrvata je odavno jasno, o tome nema rasprave. ^^
By Ulix
Definiši šta znači biti dobar čovek. :)
By Ulix
U nedostatku adekvatnijeg smajlija: :katemoss:
Korisnikov avatar
By 2kune
irci su poznati kao veliki katolici a srbi kao veliki pravoslavci... siguran sam da će ta činjenica predstavljati kvalitativan doprinos raspravi... :opatica:
Korisnikov avatar
By 2kune
eto vidiš... to ti se zove dodatna kvaliteta... :hvala:
Korisnikov avatar
By bern
emancipovaniji i osvješćeniji, da, jesu.
sve je to mutno u nama, draga beatrice... tj. ovaj referendum u irskoj je bio prebizaran ivent... liberalni ameri su iskeširali najmanje 25 milijuna dolara da irce uvjere kak je brak za pedere i evo sad je ta arhikonzervativna institucija počela asimiliranje homoseksualnosti u sebe.

ne znam što mi je gore od dvije strane istog novčića - buržujsko pederoporodičarenje po suburbiji ili od metha razvaljeni idioti po circuit partyjima. to su ta dva modusa pederluka koja su prihvaćena u heteromejnstrimu - ili si aseksualni superroditelj ili glupava zdroxana kurva za party. FUJ.
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2711619#p2711619]Kiborg napisao:[/url]

neeee
to je ravnotežni faktor
po verskom pitanju i jedni i drugi su podjednaki idioti
ja mislim da je BDP presudan za to što su Irci bolji ljudi
ne znam baš... imali su agresivnu crkvu koja se nametala državi... imadu je i srbi... imali su crkvu prepunu afera, poglavito pedofilsko-seksualnih, ali i drugih... imadu i srbi... oni sad imaju velik odmak prema toj i takvoj crkvi iako su ostali vjernici... srbi baš i ne...
ali da, slažem se da je ekonomija glavna poluga...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2711701#p2711701]Srklet napisao:[/url]
ne znam što mi je gore od dvije strane istog novčića - buržujsko pederoporodičarenje po suburbiji ili od metha razvaljeni idioti po circuit partyjima. to su ta dva modusa pederluka koja su prihvaćena u heteromejnstrimu - ili si aseksualni superroditelj ili glupava zdroxana kurva za party. FUJ.
jebga ženo... ili si kurva ili svetica... :alexis:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2711701#p2711701]Srklet napisao:[/url]

+1
Korisnikov avatar
By 2kune
prazna slama služi krmivu... u EU se ništa ne baca... :eu:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!