Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Oćel bit koja nova o Šešelju?

Oće
1
33%
Neće
1
33%
trt mrt - život ili smrt!
1
33%
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ma koga već zanima Šešelj, on je sad interesantan samo hrvatskom političkom vrhu i nekolicini budala iz njegove stranke.
No, mene je iznenadila činjenica koliko je njegov sin mršav. Još onako žut i providan...Ko kostur, maltene.
Korisnikov avatar
By 2kune
mene najviše zanima birokratski aspekt čitave priče... zar Haag nije u stanju izdati uredan dokument? kako Haag ne zna ono što mi svi balkanci već odavno znamo? uz svaki nalog mora se donjeti i izvod iz matčne knjige rođenih ne stariji od 6 mjeseci i fotokopija lične karte + znanje napamet JMBG-a tu na licu mjesta, na šalteru...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Haag-ov "raison d'etre" je da osudi sve viđenije Srbe iz tog perioda, uz maksimalnu aboliciju Hrvata i muslimanskih Srba i Hrvata (ono što kolektivno nazivaju Bošnjaci)
Birokratija je krajnje nebitna kategorija tu u celoj priči.
Da znaju za neki elementarni red, suđenje Šešelju bi trajalo kraće od jedne decenije (barem 1 dan kraće).
Korisnikov avatar
By 2kune
zanemarit ćemo tvoj besprizorni komentar jerbo nisi naučio napamet svoj JMBG... sjedi, 1...
Korisnikov avatar
By 2kune
...u neku ruku revolving kartica... ;)
By Sixto
Najbolji izvozni proizvod Hrvatske, Vojislav Seselj! :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
sve ima veze s gotovinom... ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!