Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Koga je sramota u ovom trenutku? Mene je uzasno sramota ove drzave, i nije mi jasno kako narodu nije dovoljno to sto su ovu odluku podrzali Seselj, Draskovic, Antic i Velja Ilic, to je dovoljno da 100% znas da je pogresna.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
U ovom trenutku? Mene je užasno sramota ove države odavno.
Образлажући одлуку о укидању пресуде из 1946. године, судија Трешњев је рекао да је Суд одлучивао искључиво о томе да ли је Драгољуб Михаиловић имао фер и правично суђење, а не о чињеници да ли је био ратни злочинац.
Nije šija nego vrat.
Hahahahahhaaa To sto je bio ratni zlocinac uopste nije bitno,vec je bitno da li je imao fer sudjenje....o jbt bog!!!!
Nista sada svi da pevamo pesme o Drazi kukaca na celo i da slepo verujemo da on nije bio izdajnik...ah da obavezno pecemo jagnje i rokamo rakiju...
Korisnikov avatar
By Stripi
ali kad je Ivica Dačić glas razuma.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ništa, sad lepo formirati Odbor za ispitivanje i preispitivanje istorijske uloge Draže Mihajlovića u historiji i doneti objektivan sud o njemu i njegovom delu.
Historiju pišu pobednici, budite sigurni da bi i Draža Titu odrubio glavu, da je kojim slučajem njegova opcija pobedila u Drugom svetskom ratu. Tu dileme nema. Borba za vlast je nemilosrdna, uvek bila i biće.
By Sixto
Ajte molim vas, i on i Ante Pavelic su de fakto vec dvadeset godina rehabilitovani i spominju se sa ponosom medju narodom, sada je jedan od njih i de jure. Odradjena samo papirologija.

Fasisticki derneci i s ove i one strane vec 20 godine svake sezone se brizljivo neguju, a citave generacije dece odrasle sa uverenjem roditelja da je to u redu. Kurac dece, neki vec punoletni...
Kad je jedan ministar policije za divno cudo rekao da je nezadovoljan odlukom...

Btw, ne bi trebalo mozda ali ziveci ovde apaticno mogu samo da kazem, zabole me

Jel meni to licno nesto donosi? Ne. Samo ce jos gore da nas gledaju sa strane, ako i moze gore.
Korisnikov avatar
By Stripi
ja ću samo reći ono što je Stipe Mesić rekao za Bleiburg i za ono što se tamo događa, ispravno ga nazivajući - ustaški dernek:
"Niti jedna žrtva Jasenovca nije kriva za žrtve na Bleiburgu, ali žrtve Bleiburga jesu krive za žrtve Jasenovca."
To je jedino što je ispravno i točno.
Kakvo sad fer suđenje i kakvepičkematerine?
Kome je to Draža fer sudio?
Da, sud u Nurnbergu je radio godinam i da, to nije ništa umanjilo zločine koji su počinili nacisti i, na kraju je većina njih smaknuta.
Čime bi se to Draža obranio? Britanskim ordenom? Jedino ako je u obliku šurikena.
Korisnikov avatar
By 2kune
sad ne bi nitko trebao da se vrijeđa kad ga se nazove četnikom... :D
Korisnikov avatar
By Macan86
a u ku+rac više i s ovom zemljom i s ovim narodom,da skupim malo pare i palim za inostranostvo da se predstavljam kao rumun,bugarin...poslednji mohikanac,klingonac...sve jedno...
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2707952#p2707952]Stripi napisao:[/url]ja
Kakvo sad fer suđenje i kakvepičkematerine?
Kome je to Draža fer sudio?
Da, sud u Nurnbergu je radio godinam i da, to nije ništa umanjilo zločine koji su počinili nacisti i, na kraju je većina njih smaknuta.
Čime bi se to Draža obranio? Britanskim ordenom? Jedino ako je u obliku šurikena.
to iđe vako...
prvo se poništi suđenje... pa se onda pusti da prođe vrijeme... pa se onda pita zašto je Draža uopće zločinac? imate li vi kakove dokaze za to?
ondak srbožderi partizančine i kojekakve ustaše krenu navoditi dokaze... ondak se fino kaže: 'ti su vam dokazi za kurac jerbo ih je rabilo poništeno suđenje'... i tako fino dobiješ nepriznavanje povijesnih izvora jer su bili dokazni materijal u poništenom suđenju... i ondak napokon dobiješ potpuno revidiranu povijest... a nisi ništa ni trebao lagati... samo ne želiš čuti istinu...
Korisnikov avatar
By 2kune
jest, ali su u ustavu izričito upisani kao griješnici... a u zakonima se zabranjuju kao ideologija i simbolizam...
a četnici zakonski mogu slobodno dobivati penzije samo im trebaju 2 partizanska svjedoka da su bili antifašisti... :D
nego, zbog čega bi trebala Hrvatska biti uzor Srbiji? ne bi li malko univerzalne ljudskosti koristilo i jednima i drugima, ako nizašto a ono da se malko prošire granice... ovako djelujemo kao autistični idioti koji neprekidno zure u komšijinu tarabu... i gle, već ti prođe život...
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2708332#p2708332]2kune napisao:[/url]
nego, zbog čega bi trebala Hrvatska biti uzor Srbiji? ne bi li malko univerzalne ljudskosti koristilo i jednima i drugima, ako nizašto a ono da se malko prošire granice... ovako djelujemo kao autistični idioti koji neprekidno zure u komšijinu tarabu... i gle, već ti prođe život...
ovo, ali nisam znao kako to reći da ne zvuči tendenciozno.
pri tome, dolazi od nekoga ko je istinski zaljubljenik u hrvatsku kulturu, a mislim da nas nema mnogo.

no sartre was harmed in the making of this post.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2707902#p2707902]scout_finch napisao:[/url]Koga je sramota u ovom trenutku? Mene je uzasno sramota ove drzave, i nije mi jasno kako narodu nije dovoljno to sto su ovu odluku podrzali Seselj, Draskovic, Antic i Velja Ilic, to je dovoljno da 100% znas da je pogresna.
Nije me sramota, nisam ga ja rehabilitovao. Uostalom, rehabilitacija i nije neko iznenađenje, nisam siguran zašto bi neko i posumnjao da će se stvari odvijati drugačije. Politička klima za to postoji već desetak godina, još od onda kada su četnici izjednačeni sa partizanima.

I mislim da zaključak suda i nije tako skandalozan - sasvim je izvesno da nije imao fer suđenje; nije ga, uostalom, ni zaslužio.
Korisnikov avatar
By bern
meni su toliko gadne sve te istorijske "činjenice" i činjenice da se nikad nisam potrudio sa sam ispitam šta-kako-zašto. imam grozne uspomene na pomen četnika i ostalih da mi je teško svariti da je tu išta dobro...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!