Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Dr Andrej Fajgelj: Uče dečake da ljube drugare

Našeg osmogodišnjeg sina su u školi učili da se ljubi sa drugim dečacima, da se predstavlja kao devojčica i da može imati seksualne odnose sa istim polom

Slika

Saznali smo sasvim slučajno, tako što je dete kroz stidljivi kikot prijavilo "danas smo radili seksija". Kada se klupko razmotalo, svi smo bili podjednako zaprepašćeni: roditelji, učiteljice i direktor škole.

Lekcije nisu bile deo redovne nastave već programa "Promocija humanih vrednosti" koji sprovodi Crveni krst Srbije uz podršku Ministarstva zdravlja, a sa ciljem smanjenja vršnjačkog nasilja.

Umesto dobročinstva, vrednosti po kojoj ga svi poznajemo, Crveni krst je izabrao da promoviše "interkulturološke vrednosti". Ako nije dovoljno jasno, to su tolerancija, poštovanje različitosti, rodna ravnopravnost, dečja prava. I dalje nije jasno?

Evo ovako: kad vaši sinovi ljube drugare to je "tolerancija", kad glume devojčice to je "rodna ravnopravnost", kad se uče homoseksualizmu to su "dečja prava".

Nije sarkazam, deci su za te vrednosti zaista ponuđena ta objašnjenja.

Promocija homoseksualizma se po svoj prilici dogodila slučajno. Volonterka je govorila o seksualnom zlostavljanju, deca su se zasmejala, ona im je objasnila da niko ne sme da ih pipa dok ne napune 18, a da posle mogu imati seksualne odnose "sa suprotnim i sa istim polom".

Ups! Nehotice je pred decom ponovila politički korektni izraz kojim su je bombardovali na svim radionicama svih NVO i koji svi donatori vole da čuju.

Možemo li je kriviti?

Kriv je onaj ko bira vrednosti koje će se promovisati našoj deci. Da li promocija homoseksualizma spada u promociju humanih vrednosti?

Liberalna dogma koja preovlađuje u velikom delu najrazvijenijih zemalja, pogotovo u Evropskoj uniji i SAD, na ovo pitanje daje potvrdan odgovor. Ona uči da su seksualnost i rodni identitet stvar dečije slobode izbora: "kao čarolijom, dečak postaje devojčica, a devojčica postaje dečak" - piše u programu koji je podržalo Ministarstvo zdravlja Srbije.

Naša duboka uverenja da dečak treba da bude dečak, da maloj deci ne treba uopšte govoriti o seksu, a pogotovo ne sa istim polom, po liberalima nisu ništa drugo nego represija.

Udarna pesnica liberalizma u Srbiji je novi građanski zakonik. Njegovi zastupnici "uvode nove standarde ponašanja u porodici" kao da su naše porodice njihova dedovina. Cilj im je isti - smanjenje vršnjačkog nasilja - a glavna reforma je proglašavanje roditeljske ćuške za zlostavljanje.

U nekim školama deci već dele telefonski broj za denunciranje mama i tata - roditeljske osovine zla.

Ponovo će nastupiti doba da država otima decu od roditelja, nešto što Srbi nisu doživeli od turskog danka u krvi. Vaspitana protiv naše volje i okrenuta protiv nas, naša deca će postati liberalni janjičari.

Ovde sam izneo lično iskustvo u javnost, zbog čega dugujem izvinjenje ostatku razreda. Naša škola je među najboljima, što je dokazao i naš zajednički odgovor na ovu krizu. Ali sa istim problemom se suočavaju i drugi: znate li vi čemu uče vašu decu?

Dokle ćemo ćutati?

Ako od ovog ne napravimo javno pitanje nećemo moći da sprečimo daleko veće probleme koji prete svim porodicama u Srbiji.

Na nama roditeljima je da pošaljemo poruku da naše škole i porodice nisu probni poligon za radikalni liberalizam. O vaspitavanju naše dece, o standardima ponašanja u našim porodicama, odlučivaćemo mi, a ne nabeđeni ideolozi koji preziru stvarnost i nadmene birokrate koje nikom ne polažu račune.

Vršnjačko nasilje je naraslo kada su liberali umanjili autoritet učitelja. Njihovo "rešenje" da umanje i autoritet roditelja će samo doliti ulje na vatru. Potrebno je vratiti autoritet u škole. Vršnjačko nasilje se neće rešiti tako što će dečaci postati devojčice, već tako što će postati vitezovi. Potuci se, ali ne da bi maltretirao slabijeg, već da bi ga zaštitio.

Izdiktirajmo spisak svojih vrednosti, da nam ga ne bi diktirali drugi.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/dr ... be-drugare" target="_blank
Korisnikov avatar
By Macan86
pitam se da li se takvi ljudi namerno trude da takve stvari protumače pogrešnono il je to neki urođeni talenat?
Где сви Турци, ту и ћелави Мујо 25. februar 2015. 18:41 #3348395
У Шведској дечацима у вртићима облаче хаљинице, у Норвешкој масовно одузимају децу од родитеља и додељују хранитељским породицама, педофилима. Код њих је то нормално. На несрећу, све је по закону.
:puzzle:
Korisnikov avatar
By Mars
Ne zezajte da ne znate ko je Fajgelj?
Korisnikov avatar
By Mars
Direktor Kulturnog centra u NS. Proslavio se zabranom izložbe koja po njemu vređa osećanja vernika.

Doktorirao na Sorboni (greote), a u zabavnom delu programa svirao gusle-da oni tamo vide šta mi imamo.

Aktivista tzv. Treće Srbije, i prvo što će da uradi kad dođe na vlast ima da nam svima instalira ćirilične tastature po uređajima i samo ćirilicom ima da pišemo.

Pustio bradu i lepo mu stoji.

Slika
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ajao taj kreten sto je nesto srao oko cirilice? al brada mu je divna, kako li je tako odrzava?
Korisnikov avatar
By Mars
Pa on tako što se moli bogu, a tebi i meni ne znam koje su tehnike na raspolaganju.

Non stop on sere oko ćirilice, ne prestaje.
Korisnikov avatar
By nsc
Ali covek je u pravu. Ako moze Grcka u Evropu sa svojim pismom, ako mogu Bugari i Rusi I jos neke bivse SSSR zemlje sa svojim pismima, zasto nama nasa cirilica smeta? Ni latinica nije ista u svim ZapadnoEvropskim zemljama, pa se niko od njih nije svog odrekao
Korisnikov avatar
By 2kune
zato što kirilica nije vaša već ruska a zapad više nikako ne vole rusiju... :merlinka:
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2693692#p2693692]2kune napisao:[/url]zato što kirilica nije vaša već ruska a zapad više nikako ne vole rusiju... :merlinka:
Ehm!!
За највероватније састављаче ћирилице узимају се Климент Охридски или Константин Преславски, али то питање до данас није коначно решено. Највећи број слова потиче из грчког писма, док неки знакови представљају мање или више упрошћене облике глагољских слова. Ћирилица је добила име по млађем од два брата, словенска просветитеља, Ћирилу, за кога се обично претпоставља да је саставио глагољицу.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Cudo kako se desilo da su to bas njegovom sinu predavali u razredu, a zapravo je samo uvod u dalju fasizoidnu - paranoidnu raspravu o "liberalnim dogmama".
Komenetare u novostima ne zelim ni da otvaram.

Ovog coveka treba nemilosrdno isvejavati, bas zato sto sebe uzima tako ozbiljno i sto je otvoreni fasista.
Korisnikov avatar
By Mars
Mene zanimaju detalji tog paklenog plana EU da nam zabrane upotrebu ćirilice.

Komunalna policija? Dronovi?
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2693694#p2693694]antibiotic napisao:[/url]Cudo kako se desilo da su to bas njegovom sinu predavali u razredu, a zapravo je samo uvod u dalju fasizoidnu - paranoidnu raspravu o "liberalnim dogmama".
Komenetare u novostima ne zelim ni da otvaram.

Ovog coveka treba nemilosrdno isvejavati, bas zato sto sebe uzima tako ozbiljno i sto je otvoreni fasista.
Program stvarno postoji
http://www.crvenikrst011.org.rs/promoci ... vrednosti/" target="_blank

Prema ovim opisanom ciljevima, poklapa se sa programom građanskog vaspitanja.

Slobodno pogledaj komentare u Novostima, podnošljivi su.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Zapadnjacka propaganda u cilju razaranja srpskog drustva i porodice, to su komentari u tom djubretu od novina, ne moram ni da otvaram.
I kako neko ko se preziva Fajgelj moze biti toliki srbin cirilicar?
Ne verujem cak ni da je iskren sa svim tim sto govori, njemu je ceo njegov pokret samo "projekat" kao kada neko ima umetnicki projekat, takav utisak imam. Moze mu se, jer je u Srbiji sve moguce.
Korisnikov avatar
By scout_finch
Ja ne znam ko kome brani koriscenje cirilice, ja pisem cirilicom sve i svuda, popunjavam uplatnice, formulare, podnosim zahteve sve na cirilici. Cak je i vecina formalnih dokumenata u drzavi na cirilici. Na kompu mi je navika da koristim latinicu, rukom pisem iskljucivo cirilicom, navika.

A lik je fasista, jos je i pickast momak s pederasticnom facom sto bi rekla kleopatra.
Korisnikov avatar
By spliff
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2693733#p2693733]scout_finch napisao:[/url]Ja ne znam ko kome brani koriscenje cirilice, ja pisem cirilicom sve i svuda, popunjavam uplatnice, formulare, podnosim zahteve sve na cirilici. Cak je i vecina formalnih dokumenata u drzavi na cirilici. Na kompu mi je navika da koristim latinicu, rukom pisem iskljucivo cirilicom, navika.

A lik je fasista, jos je i pickast momak s pederasticnom facom sto bi rekla kleopatra.

my sentiments
exactly
Korisnikov avatar
By Macan86
možda će vama da zvuči smešno ali meni se češće dešava da buljim u text napisan ćirilicom i da ne znam odakle da počnem da čitam nego kad je napisan latinicom(da me čuje neki nacionalista tačno bi me proglasilo za đavola)...tako da što se mene tiće nek rade s njom šta im je volja xD
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ ^
cirilica je generalno teza za citanje od latinice, samo sto ljudi bez disleksije to ne primecuju.
Korisnikov avatar
By Macan86
baš to sam i hteo da kažem,oblik slova kod ćirilice nije baš dyslexia friendly...
Korisnikov avatar
By Burak
Ovaj Fajgej umjesto što ovuda laprda gluposti mogao bi da napravi još koju sliku da okači na internet. Ako nije problem da napravi:

3 fotografije u policijskoj uniformi

3 lascivne fotografije u arapskoj nošnji

3 hot fotke obučen kao medicinski brat

Da bude od neke koristi, kad već ovako jebozovnu bradu ima. :opacupa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!