Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Kako bi trebale reagirati susjedne države?

Ne bi trebale uopće reagirati.
3
38%
Trebale bi tražiti od vlasti u Srbiji da se ogradi od Šešeljevih nastupa.
2
25%
Trebale bi tražiti od vlasti u Srbiji da zabrani Šešeljeve nastupe.
Nema glasova
0%
Trebale bi povući ambasadore i prekinuti diplomatske odnose.
Nema glasova
0%
Trebale bi organizirati antivelikosrpski zavez.
Nema glasova
0%
Trebale bi organizirati tajnu operaciju atentata na Šešelja.
1
13%
Trebale bi Srbiji navijestiti rat.
Nema glasova
0%
Trebale bi u Beogradu lansirati dronove sa svojim zastavama.
2
25%
Trebale bi poslušati Šešelja i mirno ući u veliku Srbiju.
Nema glasova
0%
Boli me kurac, njihov problem.
Nema glasova
0%
DakleM, u Begešu Šešelj umjesto da se liječi, svaki drugi dan drži mitinge o povratku velike Srbije i borbi za veliku Srbiju. Službena srpska vlast ne reagira nikako.
Što bi po vama trebale napraviti susjedne države čiji građani i teritoriji ulaze u projekt velike Srbije? Da li da reagiraju ili ne? Ako reagiraju kako da reagiraju?
Korisnikov avatar
By antibiotic
Tacno sam znao da je nesto nacionalisticko.

Vlast bi trebala da se ogradi (na neki nacin to i cine, ali ignorisanje nije dovoljno konkretno),
da se ja pitam ja bih zabranio, samo sto bi to seseljevce stavilo u povoljniji, a ne gori polozaj, i ko zna kakvo bi jos sranje ispalo.
Donekle me boli kurac, posto je cela ta prica o seseljevom "povrataku" obicna sprdacina u prazno,
sto bi rekli "tresla se gora, rodio se mis", a kako vidim nije vise toliko zanimljiv za zutu stampu "svako cudo za tri dana".

(ocekujem da ce ubrzo neko kaze "a vas Gotovina? i tako dalje )
nije nacionalističko... ovo je postnacionalističko... izgleda kao nacionalističko ali je metanarativ odavno razoren... nema više nacionalističkog... sada je to samo utilitarna stvar... ;)

za sve one koje imaju namjeru spominjati Gotovinu, zaludu vam... nije ni približno ista stvar... htjeli su ga zakraljiti i odmah proglasiti svetim i da je samo makao malim prstom postao bi doživotni predsjednik... daklem, puno opasniji od Šešelja... ali je odbio i ostao je potpuno apolitičan...
Korisnikov avatar
By antibiotic
heh, sa seseljem si barem nacisto sta o kome misli, sta zeli i na koji nacin, nema tu puno iznenadjenja i etickih nedoumica.
By Sixto
Covek je bez i jednog poslanika igde osim u skupstini Novog Sada.
Drzava bojim se da je osim pojedinacnih izjava i ogradjivanja funkcionera Vlade prilicno iskoristila arsenal alata koji moze da upotrebi protiv njega.

On je proslost kojoj samo jos "vi" pridajete znacaja...
Korisnikov avatar
By nsc
:odlican:
ja sam popizdeo danas kad sam morao 2 x proci Trg republike (za cistunce i gramaticare - namerno je upotrebljeno malo slovo) i prvo slusao muziku od koje su se i zgrade u okolini tresle, a zatim njegovo blebetanje, da ne pricamo o totalno blokiranom saobracaju u centru i par hiljada pandura pod punom opremom - slemovi i stitovi, vise nego ih je bilo za paradu
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2667127#p2667127]Sixto napisao:[/url]
On je proslost kojoj samo jos "vi" pridajete znacaja...
'mi' i 'vi' su u ovom slučaju suverene države s diplomacijama i vanjskom politikom i dužne su nekako reagirati...
ako se pak 'vi' odnosi na one hrvate koji žive u prošlosti, jamačno se 'mi' ne može odnositi na one srbe koji su na pojavljivanje jednog drona odreagirali kao da je upravo počeo WWIII... ipak Šešy nosi malko više težine...
By Sixto
Vi kao drzava, sa onima iz proslosti i onima u EU... kad se mi ne uzbudzavamo zasto bi ste vi...
Imate dosta stroke po coskovima svog dvorista... zaista ne razumem kako stignete gledati preko plota u komsijsko dvoriste, ja bi od posla/prosvjeda poludio...
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2667154#p2667154]Sixto napisao:[/url]Vi kao drzava, sa onima iz proslosti i onima u EU... kad se mi ne uzbudzavamo zasto bi ste vi...
Imate dosta stroke po coskovima svog dvorista... zaista ne razumem kako stignete gledati preko plota u komsijsko dvoriste, ja bi od posla/prosvjeda poludio...
ako država postoji kao 'vi' drago mi je čuti da te politika koju upražnjava Vučić može u potpunosti definirati... meni je država 'ona' i nema nikakve veze sa mnom niti s nama...
netko tako duboko u 'mi' i 'vi' priči, netko kome je država 'on' a ne 'ona' a nije čak niti Luj a nekmoli 14. nije sposoban suvislo razmišljati o ovoj temi... no, kako bih ti pobliže približio problematiku i spustio je najbliže nivou na kojem operiraš izreći ću sljedeću prispodobu... :isus:
bio jednom jedan komšija s kojim si dijelio plot... i on se odjednom počeo derati kako će pomaknuti plot preko tvog dvorišta, zapasati ti vrt, istjerati te iz kuće i sve tvoje uzeti sebi... s obzirom da si mu već sijaset puta zvao policiju jer je preglasno puštao Cecu siguran sam da ćeš i sada nekako reagirati i nećeš negledati preko plota u komšijsko dvorište...
Korisnikov avatar
By 2kune
nemoj tako... dron te demantirao... :giggle:
By Sixto
Josipovicevo pismo Meronu je urnebesno! :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
iskreno rečeno, da nije predizborne kampanje nitko ne bi ni reagirao na sve to... Kolinda je prva počela... pa je onda krenula lavina... realnost je Pusićkina reakcija... šteta što realnost ponovno neće biti ispoštovana...
By Sixto
Nisam upucen u trenutne rejtinge, ali me interesuje da li su toliko niski rejtinzi strankama u vlasti kad zaokrecu u desno svojim izjavama i pokusavaju biti milozvucniji delu birackog tela koje je nacionalno orijentisano?
Korisnikov avatar
By 2kune
i niži... jedini koji izlaze još na izbore su upravo desni glasači... to je nekih 30% biračkog tijela... situacija je takva da se sve vlade ponašaju potpuno jednako neoliberalno a vrbuju samo taj dio glasača koji je preostao... kra-de-zeu to još i pristaje... ali sdp je postao karikatura karikature...
By Sixto
Dakle Pusicka izjavama o Seselju piri u guzicu desnicarima da je zaokruze na listicu?
Korisnikov avatar
By 2kune
e jebiga sad... tolika neobavještenost graniči sa pukim neznanjem... dakle, sad bi ti od mene časove i repeticije... e jebiga, nema džabe ni u stare babe! :deda:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2667453#p2667453]Torry napisao:[/url]hihi

gori ste od nas, posto se toliko opterecujete prosloscu
ne misle svi u Srbiji tako...

Staša Zajović, koordinatorica udruge Žene u crnom, za Al Jazeeru je rekla kako taj skup pokazuje da se malo naučilo iz prošlosti, a odluku Haaškog suda o puštanju Šešelja na slobodu nazvala je sramotnom.
"Šešeljeve poruke i ono čime se on hvali trebalo bi da bude nešto nad čime bi se dobar dio ljudi u Srbiji trebao zamisliti", kaže Zajović, te dodaje da će, osim sudjelovanja u obilježavanju obljetnice pada Vukovara, u središtu Beograda udruga obilježiti taj dan akcijom pod nazivom Nikad nećemo zaboraviti zločine u Vukovaru.
By Sixto
S obzirom da ga ne jebu 5% ni Rusi cak, javi nam kad se sta desi sa Sekijem, ako pandrkne ili predje cenzus... vrlo moguce da vecina nas ce to ukaciti tek uvece kad sedne pred treci Dnevnik ili za komp.
Korisnikov avatar
By 2kune
možda... mada mislim da to baš i nije tako... nekako mi se čini da na njegove mitinge dolaze isti oni ljudi koji dolaze razbijati prajdove... interesantno je da je to zabrinjavajuče kad si srbin i peder a nije kad si samo srbin...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!