Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
Meni se ovo dopada. Hrane mu ego do kraja vasione i nazad, kao da mu podmuklo rade o glavi, i to osobi koja pokazuje ocite simptome poremecaja licnosti.
Prednost toga sto srpski politicari nikad nisu umeli da uce iz istorije je ta sto zbog toga nikad nisu umeli da predvide svoj pad, odnosnoputeve koji vode do toga.
By Sixto
Meni samo nije jasno kako je sad toliko javnost sokirana a do pre 2 godine smo citali u Blicu tekstove kako Tadic radni dan u Predsednistvu pocinje tostom i kivijem. Kako je to idolopoklonstvo sad mnogo sokantnije nego ranije... ne kontam...
Korisnikov avatar
By antibiotic
koja je slicnost izmedju tost kivija i ovog klipa?
By Sixto
Upisavanje od srece zbog samog postojanja voljenog nam Vodje. Iskazivanje perverzne "ljubavi" samo na dva razlicita nacina.
Korisnikov avatar
By Mars
Naša propast je živopisna.

Pre neku nedelju me oduševio predsednik jedne niške opštine koji je u štampano glasilo stavio 743 svoje fotografije. SNS naravno.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
i predsednik koji je kao mali tomica mastao o tome da bude predsednik. i to je otprilike jedini razlog zasto je on hteo da bude predsednik. citava ova garnitura je jedan veliki ego trip. "vidite svi - uspeo sam u zivotu"
Korisnikov avatar
By 2kune
eeerrrr.... a zašto mu toliko aplaudiraju? oprostite, ja nijesam odavde... ja sam s pujanki... :kosa:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ovakvi snimci su kao hladan tuš, suočavanje sa realnošću ma koliko neverovatna ona bila
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2663563#p2663563]Srklet napisao:[/url]u tom aplauzu ima nešto duboko nedemokratski.
Ne bi bilo nedemokratksi da je u pitanju premijer ili neko drugi iz parlamenta koji je nekim gestom nesto doprineo demokratiji ili standardu gradjana, ali posto je u pitanju Vucic onda moze samo da nas uhvati blaga jeza i osecaj zloslutnosti dok gledamo ovaj prizor.
bezrazložni aplauz je uvijek nedemokratski jer podrazumijeva kult ličnosti... kad je kakva ceca jeca u pitanju i nije neki problem... kad je premijer u pitanju ondak jest problem... osim ako se nema neki poseban razlog... sjećam se jednog mladog kaplara kad je postao kancelar pa su mu isto tako aplaudirali... pa sam mu reko: "slušaj Dolfy, ja sam previše star da se bavim politikom, ali nemoj dopustiti da ti SA tako aplaudira, to ti je loše za demokraciju..." i bogme, tako je i bilo... :deda:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!