Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
ljudi sta se to sinoc desilo na utakmici? meni je pao mrak na oci.
Korisnikov avatar
By antibiotic
polizi mi djon

vidim da si i ti uznemiren zbog ovog incidenta
By Speculum Columbae
"Šalu" na stranu, baš me briga šta se desilo na fudbalskoj utakmici, što bih bio skandalizovan ponašanjem tih troglodita, sigurno da nisam očekivao da izvade Platona i diskutuju sumerske zakonike.
Korisnikov avatar
By Torry
oni su uradili sta su uradili i bice kaznjeni

mi smo uradili sta smo uradili i bicemo kaznjeni
Korisnikov avatar
By antibiotic
da, ali ipak su srpski 'navijaci' nasilnicki reagovali na provokaciju - bas ono sto su provokatori zeleli da postignu...ili otprilike. a ovi jedva docekali.
provokatori bi ispali posrani da su ovi samo iskulirali tj. da nisu reagovali na provokaciju s nebesa.. ali to je nemoguce!

meni je ovaj dogadjaj traumatican jer potseca na onu davno poznatu vecitu pricu - albanci potpale, srbi buknu i onda se vatra prosiri sve do alpskih visoravni.
By Kragi
Meni je neverovatno da iza ovakvog dogadjaja stoji jedan covek za koga bih pretpostavio da je ako nista drugo bar malo ozbiljniji i odgovorniji. Brat albanskog premijera. :doh:

Uz par napomena:

- UEFA ni pod tackom razno nije smela da dozvoli da se Srbija i Albanija nadju u istoj kvalifikacionoj grupi. Kad su Rusija i Gruzija mogle da biraju da li to zele ili ne mislim da su pravo istog izbora morale da dobiju i Srbija i Albanija. Narocito ako se u obzir uzme cinjenica da Je gotovo pola Albanskih reprezentativaca rodjeno na Kosovu.

- meni je reakcija nase policije bila zadovoljavajuca. Nalet navijaca koji su hteli da udju u teren je 10000 puta veci od onih koji su usli. Ne mogu da zamislim sta bi bilo da je masa upala na teren. No ok, to im je posao pa ih ne treba puno hvaliti.

- Ozbiljan propust Srbije je Ivan Bogdanov. Covek koji je osudjen za incidente u Italiji pre koju godinu na utakmici reprezentacije se nasao na tribinama u Bg-u na utakmici visokog rizika :isus:
Korisnikov avatar
By hippo...
pihh.. ja sam se navikla da se uvek desavaju neka sranja pa se nisam puno iznenadila :whatever:
Korisnikov avatar
By Torry
slazem se za Bogdanova...eto dokaza (kao da to nismo znali) da kriminalci vladaju ovom zemljom, kao i huligani i da im niko nista ne moze

nesto razmisljam, jeste ovo planski izvedeno od strane Albanaca, mozda i da se prekine utakmica jer su mislili da ce izgubiti...ovako kao, srpski navijaci provocirani napravili sranje pa prekid utakmice pa moooozda UEFA odluci nesto na stetu Srba...

Ja sam samo htela da gledam dobar fudbal :(
By Kragi
Ja sam hteo da mi prodje tiket. X-1 :smeh:
Nisam ocekivao da napunimo albansku mrezu a ni dobar fudbal na ovakvoj utakmici dve osrednje evropske reprezentacije.
Ocekujem kaznu za oba fudbalska saveza ali i to da se utakmica ili ponovi ili sluzbeno registruje 3:0 za nas jer bi bio red da UEFA preuzme deo svoje odgovornosti u celoj prici.
Korisnikov avatar
By blenta
tsa se tacno dogodilo? moze neki dajdzest?
Korisnikov avatar
By 2kune
UEFA nema niti trunčice odgovornosti jer ona organizira nogometne susrete a ne ratne igre...
dakleM, vazda ista priča... svak je kriv osim onih koji su činili sranja na terenu... kako sa Srebrenicom tako i sa jebenom nogometnom utakmicom... nisu krivi koljači i zločinci nego je kriva ajmerika, UN i EU... posebno niskozemska! nisu krivi huligani nego je kriva UEFA... aman dokle tako bre?!
što se same braće tiče, olako se zaboravlja još jedan bratac koji je pokušao napasti stanoviti gay prajd... a nije bilo tako davno... uostalom, već su neki skopski šiptarski šverceri preuzeli odgovornost... sam dron je jako jeftina igračka i svatko ga može priuštiti... u splitu se već godinu i po dana s dronovima snimaju vjenčanja... svaka šuša ga ima... ne treba biti brat premijera... još jednom se obistinilo predviđanje cyberpunk pričica iz doba moje mladosti... očekujem uskoro ratove navijačkih i pandurskih dronova iznad stadiona širom svijeta... BG je jedno od mjesta gdje počinje 21. stoljeće... :meduza:
balkanci će uvijek biti balkanci... nogomet kod njih nikada neće biti samo sport... a huligani će uvijek biti politička elita zemlje... jebiga...
e da... lgbt-žnj udruge da tuže onog što je Vučića nazivao pederom... sramoti se riječ peder ako se meće kao epitet Vučiću... :sudija:
By Sixto
Srbija i dalje ne ubada sustinu.

Umesto da se krljas pesnicama. Dohvatis zastavu, bacis je izvan linije terena kao sto se radi sa svakom rolnom papira ili bakljom kad je ubace navijaci, nastavis utakmicu i to je to.

Iz ovog proizilazi sustinsko pitanje za momcad na zelenoj travi, a to je:
ZASTO PICKA VAM MATERINA SE TUCETE OKO ZASTAVE UMESTO DA RADITE SVOJ POSAO ZA STA STE PLACENI OD OVE JEBENE NAPACENE DRZAVE I NE UBACISTE SINOC DO TOG 41. MINUTA BAR DVA TRI GOLA AKO VEC MISLITE DA IM POKAZETE NEKAKVU TOBOZNJU SUPERIORNOST, NA KURAC VAS NATAKNEM!?
Korisnikov avatar
By Srklet
genijalan potez!

vrhunski politički performans, posve miroljubiv a pritom maximalno izluđujući, pregnantan značenjem a jednostavan poput bacanja banane prema crncu. smijao sam se ko lud, doslo mi je da vicem 'UÇK! UÇK! UÇK! UÇK!'... prezabavno <3
By Kragi
O ho ho, ali je zato merodavna za svaki incident koji se desi na njenim utakmicama u smislu donosenja odluka o kazni?
UEFA je znala da izmedju Srbije i Albanije postoje tenzije i bas kao sto je pred start kvalifikacija iz istih razloga razdvojila Spaniju i Giblartar, Azerbejdzan i Jermeniju, opciono i Rusiju i Gruziju isto je morala da uradi i sa pomenutima.
Sa druge strane ista ta UEFA je zabranila dolazak albanskih navijaca u Beograd i obrnuto sto jasno govori da je svest o medjusobnoj netrpeljivosti postojala. Upravo i zato sto bas ta UEFA organizuje takmicenja i sam zreb koji u nekoj meri moze biti planiran snosi deo odgovornosti za incidente sinoc.
To naravno ne umanjuje nasu i albansku odgovornost. :D
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2661526#p2661526]Srklet napisao:[/url]genijalan potez!

vrhunski politički performans, posve miroljubiv a pritom maximalno izluđujući, pregnantan značenjem a jednostavan poput bacanja banane prema crncu. smijao sam se ko lud, doslo mi je da vicem 'UÇK! UÇK! UÇK! UÇK!'... prezabavno <3
Zastava velike Albanije sa teritorijama 4 susedne drzave nije miroljubiv potez ni pod tackom razno.
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2661532#p2661532]Kragi napisao:[/url]O ho ho, ali je zato merodavna za svaki incident koji se desi na njenim utakmicama u smislu donosenja odluka o kazni?
UEFA je znala da izmedju Srbije i Albanije postoje tenzije i bas kao sto je pred start kvalifikacija iz istih razloga razdvojila Spaniju i Giblartar, Azerbejdzan i Jermeniju, opciono i Rusiju i Gruziju isto je morala da uradi i sa pomenutima.
Sa druge strane ista ta UEFA je zabranila dolazak albanskih navijaca u Beograd i obrnuto sto jasno govori da je svest o medjusobnoj netrpeljivosti postojala. Upravo i zato sto bas ta UEFA organizuje takmicenja i sam zreb koji u nekoj meri moze biti planiran snosi deo odgovornosti za incidente sinoc.
mjerodavna je silom prilika jer lokalne vlasti i lokalne nogometne glavešine ližu dupad huliganima... ko bi drugi bio mjerodavan? vijeće sigurnosti UN-a? da unprofor osigurava utakmice? ako je za mir u svijetu mjerodavna grupa koja provodi TM a ne NATO onda je UEFA mjerodavna i za divljanje na balkanskim stadionima...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2661532#p2661532]Kragi napisao:[/url]To naravno ne umanjuje nasu i albansku odgovornost. :D
ćut bre urgsuzu! nemoj odavati što si radio jer nikada ne znaš tko čita... :maji:
Korisnikov avatar
By Mars
Bogat program, u svakom slučaju.

Utisak večeri mi je ipak onaj lik što u kameru urla VUČIĆU, PEDERU!, tačnije PRESTRAVLJENA faca onog reportera iza. Govori dosta.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!