Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Kako je to Nikola Đuričko '' zarad malo slave, žrtvovao svoju karijeru u filmu AnDželine Džoli '' ?
:retard:
Hteo malo slave, pa žrtvovao karijeru u flimu, ili šta ?
Ovo je pisao pokret SNP Nasi ili kako se vec zove? Glupost, svako ko ne hvali Srbiju na sva usta je po njima srbomrzac. Od svih osoba na spisku najvise mi je krivo sva ta hajka koja se dize oko Djurickog, ja njega bas volim kao glumca. A ovo za knjizevnike poput Basare mi je tek besmisleno
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma to su obične, drama kvin muške tetke i to kritično nepismene. Lansirale taj tekst i sad zadovoljno trljaju svoje neradničke ručice što se to širi po društvenim mrežama, što se komentariše... Čak je i RTS objavio. Šta ćeš više ? Živi su na javnoj sceni.
Korisnikov avatar
By Trilian
pročitala do pola, posle samo imena...mrzelo me... posle petog skontaš svi su kvazi-intelektualci i NATO plaćenici

mirjana karanović više nije poznata??
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol:
Ima tamo kod njih na sajtu odeljak sa kontakt podacima, pa predlažem da svi koji smatraju da su neopravdano izostavljeni sa spiska, upute dopis sa urgencijom da se taj propust otkloni.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Razočarana sam opisom Nataše Kandić. Moglo je to mnogo sočnije.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Daju im previse prostora u medijima zbog ovog spiska, ali mozda je ovo prilika da pociste ta fasisticka govna.
Korisnikov avatar
By Mars
spisak na nivou saut parka u epizodi kad devojčice biraju i prave listu koja među njima ima najlepšu tašnicu
Korisnikov avatar
By Mars
ja ne mogu da se priberem kolika je sonja liht

doduše, u svim emisijam jesma primećivao kako joj vise i klate joj se nogice u stolici, ali onoliko niska... hobit.

(VALJDA je hobit, prespavao sam sve te filmove u bioskopu...)

ali staviš ti NEBOJŠU KRSTIĆA u istu kategoriju sa...SVIMA ostalima
Korisnikov avatar
By Mars
realno, meni sa onim đuričkom spisak izgleda prilično nabudzeno

mislim, igrali su mnogi u tom filmu pa nisu pomenuti, a ne vidim neki drugi anti-srpski angazman koji mu spocitavaju...
By Sixto
Cekaj, znaci treba mi jos citata u patriotskom Kuriru da bi dospeo na listu? Shit!
Korisnikov avatar
By Denni85
Spisak nema veze sa pameti i realnosti, ajde razumem zasto su figure tipa Natasa Kandici, Sonja Biserko, Srdja Popovic na listi ali Nikola Djuricko ili Mirjana Karanovic??? Ljudi su samo radili svoj posao, igrali uloge na filmu koje su im poverene...ono....glupost da su oni na listi!
Korisnikov avatar
By Trilian
nije samo zbog filmova, đuričko i mira karanović podržavaju prajd... a svi znamo da je to atak na srpstvo i pravoslavne vrednosti patrijahalnog srpskog naroda
Korisnikov avatar
By Hellas
Je li moguce da je Trilian pisala van Trash-a, i to u Drustvo i politika? :D

ont: NASIma je bas dosadno u zivotu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!