Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Zakonska zabrana Parade ponosa u Srbiji je...

nemoguća
10
56%
vjerojatna
5
28%
sigurna
Nema glasova
0%
neizbježna
3
17%
srbija je pred parlamentarnim izborima, a jedna opcija se natjece na platformi koja ukljucuje i zabranu parade ponosa, odnosno uvodjenje antigej zakona po uzoru na rusiju.

http://www.crol.hr/portal/vijesti/svije ... onosa.html" target="_blank

Jedan od voditelja ultradesničarskog pokreta "Dveri", Vladan Glišić, predstavio je sličan politički program svoje stranke. U njemu se, među ostalim, navodi sljedeće: donošenje zakona o zaštiti prezaduženih obitelji, zakon o ispitivanju porijekla imovine svih političara i tajkuna od 1989. godine do danas i trajna zabrana "gej parada" u Srbiji.

mislite li da je moguce da se donese zakon koji bi zabranio odrzavanje parade ponosa?
Korisnikov avatar
By Blady
Ne verujem, ali me ne zacudilo
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne bi me začudilo da se Dveri okrenu evrointegracijama i možda konačnom priključivanju Srbije NATO-u, pa je l se sećate kako je bilo sa SNS, potpuno drugi ljudi sada.

Nego je l vi još uvek verujete u politiku?
Korisnikov avatar
By bern
da, uradili bi to oni sa zadovoljstvom čim bi dobili vlast.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Homoseksualnost je bila prisutna na ovoj planeti koliko i njeni stanovnici, zar oni misle ukoliko donesu antigej zakone da nas od tog dana jednostavno nece biti? Ovakvo razmisljanje je ravno uzrastu desetogodisnjeg deteta, ne mozes tako nesto da jednostavno zabranis. Ja mislim da su dveri svesni toga da su sitna riba, a da bi bili u rangu ajkula moraju da nadju nacin kako bi dobili sto vise glasova. Samo iskoriscavaju trenutnu situaciju sa svim stereotipima i mrznji prema gej populaciji u srbiji, i time pokusavaju da se domognu vlasti, zabole njih bre kurac za patriotizam i porodicne vrednosti.

OT: Ne.
By Sixto
Ne.

Ako zelimo kandidaturu zabrana nije opcija ni za Palmu jer bez pedera nece dobiti ni centa predpristupnih fondova cak ni deponiju da si u Jagodini napravi...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Nema šanse.

Mislim, ne bi me začudilo, ovo je Srbija.

Ali nema šanse.
Ma ako se zajebavaju sa pepelom nikole tesle mogu is a prajdom,mada ne verujem da ce tako nesto biti....
MIsa vacic:"E baba ajde sada uzmi ti ovaj nas magazin pa kao ti citas,znas ono interesujes se"
Stara Majka:"Ma ne vidim sine slova"
" Ma samo ti kao citaj samo da te slikamo"
Stara Majka:"Dobro ajde kada ste zapeli...D..da...nas je M...m...misa..."
Slika
Korisnikov avatar
By 2kune
Ovisi kako se drug car Putin I pokaže u 2. Krimskom ratu. :hvala:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Pominje se u medijima da PPV namerava da promeni Ustav, valjda zbog nekavkih "reformi". Prilika da se u paketu promeni i definicija braka?
Korisnikov avatar
By cornflakes
Mislim da je prošlo to mračno vreme klerofašizma i da se u potpunosti prebacilo na istočne zemlje. It just gets better I believe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!