Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By scout_finch
Je l' ste vi znali da se Vucic razveo i opet ozenio u proteklih par meseci, posto sam ja ko pala s Marsa, nisam pojma imala do pre par dana. I da li vam je i koliko spuki stepen cenzure u Srbiji?
Korisnikov avatar
By scout_finch
jos su i djilasa navatali sa onom malom mladjom sestrom milice dabovic, a on je kao kralj medija u srbiji, bar bio. a o ovome niko ni slovce. jos mi hys kaze da je cula to za vucica, ja reko ti si to pobrkala nesto, jbt citam svu dnevnu stampu svaki dan. da se najezis od uzasa.
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam na to naletela u na nekom žnj portalu, pojma nemam kom i mislila da se neko sprda...i posle saznam da je istina.
niko nije smeo da prenese. da.

nego, mene zanima, zašto se svi njega toliko plaše? :puzzle:
Korisnikov avatar
By scout_finch
jebemliga, i za milosevica su bar neke novine smele bar nesto da napisu. i za one padavicare od njegove dece i zene. a o ovom mrak jbt.
Korisnikov avatar
By *deni*
Zašto su Rusi iskreno i masovno plakali kad je Staljin umro, iako je Boga i oca poubijao, čak i članove familije onih koji su iskreno plakali ?
Voli slovenska duša da se muči i da je gaze. :gotika:
Korisnikov avatar
By Trilian
čula za ovo... pa onda natezanje jeste-nije...generalno zabole me za njihove žene i ljubavnice...što se ovog plaše nemam pojma...njemu nije odgovaralo da se štampa kad je pre kritikovao kolege političare koji se razvode i švalerišu a on fin porodičan čovek i ostala patrijahalna sranja...da cenzurišu, cenzurišu... i čula sam da za razliku od ds, koji je znao na finjaka i sa taktom novinarima neke stvari da stavi do znanja, ovi to ne znaju ili neće
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618144#p2618144]scout_finch napisao:[/url]jebemliga, i za milosevica su bar neke novine smele bar nesto da napisu. i za one padavicare od njegove dece i zene. a o ovom mrak jbt.
konačno neko koje sa istim stepenom zaprepašćenja reagovao na ovu vest. ja sam bila u šoku. o svadbi sam čula od mame, i to kolika je fešta bila jer su čitavi svatovi išli na dalek put od BGa do mladnog mesta. ja sam bila zaprepašćenja da nigde nije bilo NITI JEDNOG SLOVCETA o tome, ama baš nič. zaprepašćena! koji stepen cenzure, brale! i baš sam sa istim rečima komentarisala, pa ček se i u Miloševićevo vreme :deda:, kada su na dnevniku prodavali lale dok su nas bombardovali i sl, čak su i tada mogli nešto ovako da objave. scary ako mene pitaš! :uplasen:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Eh, Vučić, loznički zet, očekujem autoput Loznica-Beograd u bliskom vremenskom periodu.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Zabranio čika Vučić da se o tome piše u medijima kako mu se sin ne potresao (koji je hardcore radikal, ekstremno krilo).
Korisnikov avatar
By Denni85
Ne znam u cemu je problem ako se covek razveo i ponovno ozenio, to je njegova privatna stvar. Ne verujem da je zabranio novinama da pisu o tome, ko uopste moze danas u vreme interneta i razvijene tehnologije nekome nesto zabraniti?
Korisnikov avatar
By *deni*
Mene onda čudi indiferentan stav domaćih medija spram tog događaja. Toliko su ekspresni i ekspeditivni da se na licu mesta nađu usred zavejane vukojebine da zabeleže momenat kada on spašava nejač iz smetova, a nisu bili u stanju da se probiju do jednog tako dostupnog i otvorenog mesta, kao što je matičar.
Korisnikov avatar
By *deni*
A nije bilo ni mećave u vreme obreda venčanja.
Korisnikov avatar
By Herald
Nasao sam samo da je Vuciceva bivsa zena imala visok krvni pritisak i zacepljenje grudne i trbusne aorte.
Korisnikov avatar
By *deni*
I onda hajd' - kraljica više nije valjašna, otpusti je i uzmi drugu.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
pa, cujte, ako bi novine pisale o tome, ubrzo bi krenule da pisu i o drugim porodicnim facama i vrednostima.
a ako brani, to samo moze da sugerise da je posredi neki hardcore bizzare zanr.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa, pokusao je da cenzurise, svim mogucim silama ove zemlje, one klipove o supermenu. to nije uspeo jer su ljudi sherovali kao ludi. ova stvar nikoga ne zanima ali mediji obozavaju takve price.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618135#p2618135]scout_finch napisao:[/url]Je l' ste vi znali da se Vucic razveo i opet ozenio u proteklih par meseci, posto sam ja ko pala s Marsa, nisam pojma imala do pre par dana. I da li vam je i koliko spuki stepen cenzure u Srbiji?
Probaj da nađeš emisiju Mareta i Dareta sa Radija B92, zaboravio kako se zove (zvala), nisam ih redovno slusao.

E, posle te emisije su skinuti s programa. 3 sata price (zajebancije) na tu temu.

Tvit Vučiću pre neki dan: "Možda je žena samo htela da se zaposli".

...ili, posle skandala Olanda sa ljubavnicom: "Ko je kriv Olandu što je SAMO predsednik Francuske pa ne može da kontroliše medije kao PPV republike Srbije".

Tuga i jad.

Poenta priče je potpuno izvrnuta kao što je to najčešće slučaj kod nas: potpuno legitimna stvar, iz potrpuno pogrešnih razloga. O merama sprovođenja da ne govorimo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!