Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li vam je bitan stav stranke/koalicije o LGBT pravima za odabir za koga cete glasati?

Da, bitno mi je i spram toga cu odluciti kome dajem glas
8
38%
Bitno mi je, ali ne presudno za zaokruziti na listicu
5
24%
Nije mi previse bitno, svoju opciju za glasanje vec imam
2
10%
Ponisticu listic na glasanju / beli listic
2
10%
Necu glasati
4
19%
Koliko ce vam eventualno izjasnjavanje stranaka o LGBT pitanjima pomoci da se opredelite za koga cete glasati na izborima? Koliko vam je to vazna komponenta necije kampanje?
Koliko ste spremni da zanemarite ostale vrednosne stavove politicke opcije ukoliko afirmativno govori o LGBT pitanjima?

I mozda najzanimljivija stavka, osecate li se iskorisceno kao "prase u oboru" koje politicari ljube u kampanji jednom godisnje samo da ispadnu brizni za radnike i seljake, u ovom slucaju LGBT populaciju?

Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
Došao sam do informacije da su stranke na lokalu prešle na novi nivo manipulacije i emotivnog pritiska na birače - Tačno znaju ko je sa kim na lokalu dobar i ko koga neće moći da odbije, pa ciljano šalju određenu osobu da drugu određenu osobu nagovara da ide da svojim potpisom podrži tu stranku na predstojećim izborima.
By Kragi
Ja se u nase politicare vise ne uzdam vec u 'pritisak' EU i uskladjivanje nekih standarda vezanih za ljudska prava sa njihovim.
Regulisace se bar neke stvari nadam se :fige: a ostalo ce u mnogome zavisiti od aktivista i angazovanosti same zajednice. Verujem i da postoje partije sa kojima je verovatno lakse saradjivati na tom polju a tu mislim na one levo orijentisane premda ne mora da bude pravilo.
Korisnikov avatar
By *deni*
Jeste, neka se i sama zajednica aktivira, svaki član zajednice može i treba da bude aktivista.
Korisnikov avatar
By nsc
to tako lici na tebe Predrage
Korisnikov avatar
By Tungi
Jeste, Predraže :smeh:
Daj malo inovativnosti.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2613907#p2613907]*deni* napisao:[/url]Došao sam do informacije da su stranke na lokalu prešle na novi nivo manipulacije i emotivnog pritiska na birače - Tačno znaju ko je sa kim na lokalu dobar i ko koga neće moći da odbije, pa ciljano šalju određenu osobu da drugu određenu osobu nagovara da ide da svojim potpisom podrži tu stranku na predstojećim izborima.
U Srbiji su svi ovi sa liste na milion nacina kompromitovani, i ne samo ovi u vrhu politickih stranaka, vec i svaki njihov clan sve do poslednjie selendre u Srbiji. Novi ljudi ne postoje ili ne zele da se bave svim tim ili bi im trebale godine zamlacivanja sa trenutnom garniturom na politickoj sceni sve dok se i oni ne kompromitiju. Ili im prosto niko ne dozvoljava, jer u Srbiji ni narod ne voli "ciste ljude" posto su mahom svi zavidni i ljudomorni, pa ko si ti da se pravis nesto pametan i cist ako se malo zna o tebi, moras prvo dobro da se izvaljas u blatu kao svi ostali. Cak se ni EU i SAD ne dopadaju previse novi i nepoznati ljudi na politickoj sceni.
Korisnikov avatar
By Mars
To mi malo sve infantilno.Kurčići, čiča gliše...

Ja bih se pokakio na glasački listić.
Korisnikov avatar
By 2kune
Narišite okruglu bombu s upaljenim fitiljem. Ako ne privuče njihovu pažnju sigurno će privući pažnju NSA. :merlinka:
Korisnikov avatar
By Mars
Što bi rekla Danica Draškoić nekad: "Srbija nema Apisa!"

Dođe mi sad žao što je tako.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne znam zasto ovo moje gradjansko pravo shvatam ovoliko ozbiljno. kao da moram da glasam, a bas i nije moranje. tako da cu verovatno izaci na izbore, i sigurno necu glasati sns, sps, ds, ldp i dveri i tako to. e sad ne znam ko ostaje, kapiran niko vredan glasa. tako da sam bas juce pricala sa hys da nemam pojma sta cu da radim. a i ti beli listici su bullshit bez ikakvog efekta, tako da radije ne bih izasla nego se zajebavala sa crtanjem i precrtavanjem.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Jao, pa sledece godine 10 godina kako ne glasam. Moracu da secem kolac ili tako nesto :radosnice:

ont
boli me kurac za izbore
Za sve one koje boli kurac za izbore...

Obraz, Dveri, 1389, SRS, Naši i ostale fašističke vaši se spremaju da se ujedine i tako ujedinjeni pređu cenzus, uđu u skupštinu, seju mržnju i imaju poslanički imunitet!!! Pa vi vidite da li vas i dalje boli kurac za izbore!

Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2613972#p2613972]antibiotic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2613907#p2613907]*deni* napisao:[/url]Došao sam do informacije da su stranke na lokalu prešle na novi nivo manipulacije i emotivnog pritiska na birače - Tačno znaju ko je sa kim na lokalu dobar i ko koga neće moći da odbije, pa ciljano šalju određenu osobu da drugu određenu osobu nagovara da ide da svojim potpisom podrži tu stranku na predstojećim izborima.
U Srbiji su svi ovi sa liste na milion nacina kompromitovani, i ne samo ovi u vrhu politickih stranaka, vec i svaki njihov clan sve do poslednjie selendre u Srbiji. Novi ljudi ne postoje ili ne zele da se bave svim tim ili bi im trebale godine zamlacivanja sa trenutnom garniturom na politickoj sceni sve dok se i oni ne kompromitiju. Ili im prosto niko ne dozvoljava, jer u Srbiji ni narod ne voli "ciste ljude" posto su mahom svi zavidni i ljudomorni, pa ko si ti da se pravis nesto pametan i cist ako se malo zna o tebi, moras prvo dobro da se izvaljas u blatu kao svi ostali. Cak se ni EU i SAD ne dopadaju previse novi i nepoznati ljudi na politickoj sceni.
Ti bi, srce. bio idealan psiholog za potrebe rijalitija velikog formata tipa ' Trumanov šou '.
Psiholog za Trumana, razume se. :yes:
By Sixto
Da odgovorim i ja. Jos uvek nemam odluku za koga cu glasati. Stav o LGBT pitanjima mi je sve manje presudan u odabiru koga cu zaokruziti kako vreme prolazi.

I da, osecam se "upotrebljeno" jednom godisnje il redje kad posegnu za 'glasom pedera' i onda se primire do sledecih izbora.
Korisnikov avatar
By *deni*
A voliš kad si upotrebljena ? Je li ?
Ja ne volim jedino kad sam izložena, ondaK se samo malo nelagodno osećam, inače sve ok.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2614029#p2614029]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Za sve one koje boli kurac za izbore...

Obraz, Dveri, 1389, SRS, Naši i ostale fašističke vaši se spremaju da se ujedine i tako ujedinjeni pređu cenzus, uđu u skupštinu, seju mržnju i imaju poslanički imunitet!!! Pa vi vidite da li vas i dalje boli kurac za izbore!
ok, svi mi, koje nas boli kurac za izbore, navedi nam stranke u Srbiji koje se AKTIVNO zalazu za to da LGBT osobe u Srbije budu jednako tretirane kao sve ostale osobe.
Navedi mi jednu stranku koja ima autovanog pedera/lezbejku/trans osobu medju "glavnima".
Navedi mi jednu stranku koja je rekla "STOP DVERI! STOP OBRAZ! STOP 1389!"

Mozda i glasamo, nikad ne reci nikad
By space_oddity
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2613983#p2613983]scout_finch napisao:[/url]ne znam zasto ovo moje gradjansko pravo shvatam ovoliko ozbiljno. kao da moram da glasam, a bas i nije moranje. tako da cu verovatno izaci na izbore, i sigurno necu glasati sns, sps, ds, ldp i dveri i tako to. e sad ne znam ko ostaje, kapiran niko vredan glasa. tako da sam bas juce pricala sa hys da nemam pojma sta cu da radim. a i ti beli listici su bullshit bez ikakvog efekta, tako da radije ne bih izasla nego se zajebavala sa crtanjem i precrtavanjem.
E ovako i ja.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2614130#p2614130]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2614029#p2614029]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Za sve one koje boli kurac za izbore...

ok, svi mi, koje nas boli kurac za izbore, navedi nam stranke u Srbiji koje se AKTIVNO zalazu za to da LGBT osobe u Srbije budu jednako tretirane kao sve ostale osobe.
Navedi mi jednu stranku koja ima autovanog pedera/lezbejku/trans osobu medju "glavnima".
Navedi mi jednu stranku koja je rekla "STOP DVERI! STOP OBRAZ! STOP 1389!"

Mozda i glasamo, nikad ne reci nikad
Nije bitno da li glasaš, bitno je da izađeš na glasanje, jer se time matematički povećava cenzus... Možeš da precrtaš listić.

Cenzus je 5% od izašlih glasača, što je više izašlih to im više treba glasova da pređu cenzus i uđu u parlament.
By Sixto
Hmmm... po toj logici znaci onemogucujes i ovu malu URS, LDP..etc etc boraniju da udju u parlament.

Mozda ipak izadjem i nacrtam kurcice! :lol:

PS. vidis niko se jos ni ne izjasnjava po pitanju LGBT populacije. Dal nisu primili upitnike/pristali na intervjue, sta vec... ili cuvaju to za finis! :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Naravno. Ja ću prilepiti sliku gole Slavice Đukić Dejanović raskrečene stare pizde, dok joj Gljivica timari minĐič, a JorGOVANka joj liže mlohave sise.
Lično ću da se potpišem ispod te slike, kao autor, na glasačkom listiću.
Sve dok nekom ne uđe u glavu da te skotove treba fizički eliminisati, zbog spasa nacije. Treba napraviti Front nacionalnog spasa, ovi vode Srbiju putem sigurne propasti i neće otići bez giljotine. :giljotina:
By Sixto
Apsolutno mi Djilas nije jasan sta hoce sa Zivkovicem.

Covek diskutabilne biografije, diskutabilnog obrazovanja i pismenosti, diskutabilne karijere (nacin dobijanja novca iz fondova za poljoprivredu namenjena vinogradima kojima se vise ne bavi, puj pike ne vazi, maca pojela)...
Zivkovic jos s onim cepanjem novina... mislim...
On mu dodje kao kad pozoves nekog na zurku a on na sav glas podrigne il prdne ti pred drustvom. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!