Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

PROFESORICA LIKOVNOG ZAVODILA UČENICE I ZVALA IH NA ORGIJE U SVOJ ATELJE
Davala im marihuanu i alkohol

http://www.jutarnji.hr/profesorica-iz-l ... e/1160164/" target="_blank

Zbog seksualnog zlostavljanja i podvođenja srednjoškolki u Novom Pazaru privedena je 40-godišnja profesorica likovnog odgoja Nataša Prtinac iz novopazarske gimnazije.

Riječ je o umjetnici koja je najprije zavodila mlade djevojke, a potom priređivala lezbijske orgije u svom ateljeu. Srpski mediji javljaju da je profesorica privedena pod optužbom za kazneno djelo obljube zloupotrebom službenog položaja i određen joj je dvodnevni pritvor. Nataša Prtinac, kako je priopćila policija, sumnjiči se da je u razdoblju od 2009. do 2013. izvršila obljubu nad učenicom srednje škole.

Prema neslužbenim podacima iz istrage, profesoricu je prijavila njezina bivša učenica T. P. Ta je djevojka policiji ispričala kako ju je profesorica 2009. pozvala u svoj atelje u Ulici oslobođenja u Novom Pazaru i tamo je najprije poljubila u usta, a sljedećih mjeseci i godina su uslijedila viđanja uz milovanja, svlačenja i seksualne odnose.

:lezba:

Slika
Jedna od ovih osoba je profesorica likovnog.

any thoughts? lepeza1

ps
koji je age of consent u srbiji? ^^
Korisnikov avatar
By scout_finch
mislim da je 14, ali nisam sigurna. ali valjda ako je odnos specifican, tipa ucenik-ucitelj onda je 18.

btw, i ovo se desilo http://www.kurir-info.rs/pronadena-mrtv ... ak-1202919" target="_blank

ZAKLALA JE NOŽEM: Ubila ljubavnicu jer je spavala i sa muškarcima!

lici na lova na vestice od strane kurira, ali bolje i ne ocekujem od tog smeca. koje citam svaki dan iz nekih izgleda mazohistickih nagona.
Korisnikov avatar
By Hys.
Denika nemoj tako, kako matora ..... žena u najboljim godinama.

khm.
Korisnikov avatar
By *deni*
Sugestivno mi delovao Srkletov navod u naslovu - Zla, stara lezba. Pa jeste matora, naročito u odnosu na te učenice, na koje se nameračila seksualno.
Korisnikov avatar
By Hys.
you are killing me here :drama:
Korisnikov avatar
By 2kune
a možda je i obrnuto bilo... :giggle:
osim što je stara i lezba, još i likovni predaje... a zna se da taj nepotrebni opskurni predmet lud i gay sam po sebi... ikone bi valjalo obrađivati iz vjeronauka a likovni zabraniti jer dovodi do orgija...
iz novosti:

Problem je, prema informacijama iz policije, nastao kada je T. P. našla dečka i kada je počela da se distancira od profesorke. Tada je N. P. počela da je ucenjuje golišavim fotografijama i da joj preti. Ona kaže da to više nije mogla da izdrži pa je odlučila da sve kaže ocu i da zajedno odu u policiju. Pre toga, otac je razgovarao sa profesorkom, ali ona je sve negirala.

zamisljam da je ova prijava neki wannabe egzorcizam, uplasila se klinka da je lez, i jos dala podrsku caletu da to lepo pravno razrese i vrate sve na svoje mesto

:zvezdas:
Korisnikov avatar
By 2kune
ukratko, vjerovat ćemo učenici na riječ a ne staroj lezbi... jerbo je stara lezba ucjenjivala učenicu pa je učenica učinila upravo ono čime ju je lezba ucjenjivala, objavila je priču... logično... znači stara lezba je sada zadovoljna?
Korisnikov avatar
By *deni*
E, pa ako je stara lezba ucenjivala ovu mladu lezbu, onda je zaista kriva i to je za svaku osudu.
Korisnikov avatar
By Mars
Neverovatan je bio broj pitanja upućenih meni svojevremeno, tipa: "A je li...učenici, škola...JEL IMA NEŠTO?!" (98% muška škola), sa nekim totalno bolesnim sjajem u očima... A istina je ta da su meni sve klapne u tom nekom smislu bile ZACEMENTIRANE kao u nuklearnom reaktoru posle havarije, te se redovno cudim slucajevima kao sto je ta nastavnica gore - kako to ljudi sebi mogu da dozvole, nebitno za seksualne orjentacije u igri.

A ovu ispod što je ZAKLALA ljubavnicu...pf. Ne da se komentarisati (osim onog poznatog: da obračuni homoseksualnih parova umeju da budu posebno svirepi i maštoviti).
Korisnikov avatar
By antibiotic
Objavili joj puno ima i prezime, da je ubica ili kriminalac verovatno bi stajali samo inicijali, kao i obicno, a da je ucenica muskarac dodlili bu mu orden.

Lezbe priznajte da ste se nalozile :djavo:
Korisnikov avatar
By blenta
a u koliko strejt parova imamo varijante svirepoh obracunavanja
ista stvar sa ucenik/profesor odnosima
u mojoj srednjoj skoli je bilo par devojaka koje su sa par profesora bile u 'vezama'
zavisno od potrebe
bio je i jedan profesor koji je bio sa par klinki

ne vidim sta je ovde toliko senzacionalno sem sto je profesorka gej
Korisnikov avatar
By ultraviolet
zato što su gej profesorke ono.. neviđena atrakcija
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa senzcija je u tome što je uključena i druga osoba. Ucene, LEZBO ORGIJE, i sl, Mediji vole malo da stvore moralne panike kod naroda, kod kojih inače moralne panike ne manjka.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa stvarno je potrebno problematiku tih lezbo orgija saseći u korenu kuninim metodom.
Izbaciti likovno iz školskog programa i pripojiti taj predmet veronauci.
Samo da to ne dovede do još gorih komplikacija, imajući u vidu nezvanične navike naših duhovnika u Srbalja. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By antibiotic
^
^
zapravo, moral je nesto sto kod 'naroda' i u medijima jako manjka, ili bolje receno etika,
ne manjka lazni moral i licemerje.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa kad pogledaš i ovi sa lažnim moralom mogu da se podiče kako imaju morala. Lažnog, doduše, ali ga imaju. Ne može se reći da su nemoralni.
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa čini se da je onaj istinski moral samo mit.

Medijima nikako ne fali melodramatičnosti i demonizovanja kad su naslovi a pitanju, pa i sami tekstovi, pa kad krenu još da ponavljaju kao ratni izveštači i da govore u množini sa sve preuveličavanjima, jasno je da se stvara senzacija kako bi što bolje prodali tu svoju priču već 'prestrašenom, ogorčenom, poluobrazovanom ' narodu kako bi predstavili neku stvar kao društveno devijantnu (a taj narod i bez medija ima takvu sliku o tom i tom društvu). A svi zajedno i mediji i konzumenti učestvuju u etiketiranju i personalizovanju pojava. Jako je ružno što su objavili ime te žene, a da nije ustanovljeno njeno učešće i eventualna krivica.
Korisnikov avatar
By 2kune
jašta... jope nije bitno ono što je zaista bitno... a to je da se profa razapinje i javno linčuje... ono što se zaista dogodilo jest to da je profa privedena na osnovu priče jedne učenice... to je jedino... onda ide priča učenice i nemamo nikakvu informaciju jel profa zadržana u pritvoru, dal se brani sa slobode, dal je dignuta optužnica,dal je profa suspendirana ili još radi... bitno je profi objavit sliku te puno ime, prezime i jmbg...
znam za ljude koji su prošli isti tretman i kada se dokazalo da su učenici lagali novine o tome nisu objavili ni riječ... nekad ugledni profesori danas kopaju po kantama i nitko neće da ih zaposli... jer novine sve znaju i nikad ne griješe...
jebote,već se i drugaši prijete 'daj mi duju ili ću reć da si me dira'...
Korisnikov avatar
By bas bleu
pa koliko se meni cini, objavljivanje punog imena i prezimena vs inicijala je vrlo arbitrarno u nasim krajevima. sto je vest sokantnija, vise je sanse da svi dostupni detalji budu objavljeni. posto je ovde u pitanju zena kao abuser i to istopolni, dali su i ulicu. sto je naravno nedopustivo.

ali podjednako su nedopustivi nastavnici/profesori koji sebi dozvoljavaju seksualne odnose sa ucenicima/studentima. to je najobicnija zlouptreba pozicije autoriteta. simple as that. age of consent meni tu ni ne ulazi u pricu.
Korisnikov avatar
By Mars
Najbolje kad stave DRAGAN PETROVIĆ i njegov maloletni sin M.P.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2612178#p2612178]bas bleu napisao:[/url]ali podjednako su nedopustivi nastavnici/profesori koji sebi dozvoljavaju seksualne odnose sa ucenicima/studentima. to je najobicnija zlouptreba pozicije autoriteta. simple as that. age of consent meni tu ni ne ulazi u pricu.
To se slažem. Ta praksa iz više razloga može da bude štetna, često i kobna i treba od nje definitivno odustati. Nikom nije neophodno baš da spava sa svojim učenicima. :nono:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!