Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Treba li je bojkotovati?

Triba
6
40%
Ne triba
4
27%
Hej, Jugosloveni nek se cuje glas, mi smo slicni steni bratstvo spaja nas.
5
33%
By Kragi
Ok, mene licno ne zanima njena nacionalnost ni rodoljubive pesme koje je snimala u karijeri ali zaista po prvi put imam dilemu oko toga treba li 'bojkotovati' nekog izvodjaca (u ovom slucaju iz Hrvatske) u Srbiji (zbog koncerta) ali i bilo gde drugde generalno.

Treba li bilo ko oberucke da prihvata osobu koja je drzala pocasnu strazu jednom Franji Tuđmanu?
Zasluzuje li nekada ponosna 'kraljica Torcide' bilo cije postovanje ili to nema veze sa njenim 'umetnickim' vrednostima?
Postoji li bilo kakva odgovornost za to sto u jednom momentu svoga zivota jasno podrzavas fasizam (iako bas i ne moras) ili je to prosto neka 'vecinska rutina' u vremenima koja su proslost? Na stranu sto znamo i obratne primere.

Diskutujte i glasajte :D
Ceca je držala koncert ispred skupštine, što da ne dođe i Risdo.
Ne bih ja tu ništa zabranjivao, ni bojkotovao, Rafael je rekao da su umetnici bludnice koje žive od svojih mecena. Ako je to tako pojmio veliki Sancio, što ne bi i mala Doris.
U krajnju ruku, briga me za nju, njenu glupavu muziku i sve što ona simboliše.
Korisnikov avatar
By *deni*
Prcala se sa Arkanom, naša je, samo neka dođe. :srba: :jankovicka:
Korisnikov avatar
By Sunce
U Beogradu ce biti savrseno prihvacena, kao i svi pevaci koji dolaze iz Hrvatske. Ja bih povecao porez kada su u pitanju koncerti.
By Kragi
Nije poenta u savrsenom prihvatanju svega iz Hrvatske, njihovih glazbenika/ica i sl, nego u licemernoj fasistkinji kakva je Doris. :D
Nije cak ni sposobna da da odgovor na jedno novinarsko pitanje koje se tice takve njene proslosti. Pa aman, je li ona zaista misli da je to 'nista'?
Sad je posvecena Bogu :pop:
Korisnikov avatar
By Srklet
@kragi: naravno da razlozi u hrvatskoj i srbiji nisu isti. mislim da joj torcida zamjera pjevanje u budvi or something. :lol:

doris je u suštini samo jedna obična splićanka. ništa što ona govori nije različito u odnosu na blitvu blitvić s pujanki.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ma ne znam ko to može da sluša i kakve ona to hitove ima, za Arenu. Njene izjave i sektaški život su davno poznati.
By Sixto
Ovde joj zameraju sto je 'ustaskinja', tamo sto je nedovoljno to isto. Ko ce im ga udovoljiti...
Licno sam skeptik da ce da napuni Arenu. Nije ona Oliver.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
off, dakle

ponekad ne znam da li sam luda ja, koju onako najiskrenije zabole za muzičare van pjesama (jebe mi se i šta priča, i gde živi, čime se hrani, i s kim se jebe, da l' se drogira etc)
ili oni kojima je to bitno, pa će slušati nekoga (ili neće) zato što je.. NEŠTO.

il' ti paše to što snima ili ne.

ILI SAM JA DEGEN.

:osama:
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611449#p2611449]Srklet napisao:[/url]

doris je u suštini samo jedna obična splićanka. ništa što ona govori nije različito u odnosu na blitvu blitvić s pujanki.
Doris, falabogu, ne znam ali Blitvu Blitvić s pljuvanki poznajem osobno. Istina je da isto govore ali Blitva Blitvić nije splićanka nego hercegovnka. Što, naravno, nimalo ne ide u prilog Doris. Dapače.
Bojkotiranje je prejaka riječ. Doris valja ignorirati.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611464#p2611464]ultraviolet napisao:[/url]off, dakle

ponekad ne znam da li sam luda ja, koju onako najiskrenije zabole za muzičare van pjesama (jebe mi se i šta priča, i gde živi, čime se hrani, i s kim se jebe, da l' se drogira etc)
ili oni kojima je to bitno, pa će slušati nekoga (ili neće) zato što je.. NEŠTO.

il' ti paše to što snima ili ne.

ILI SAM JA DEGEN.

:osama:
Nisam ja mislio na takav bojkot. Ili bar ne primarno. Jasno je da zena ima svoju publiku i da bi eventualno oni koji se delimicno vagaju mogli da donesu takvu odluku.
Nego, ne bi bilo lose da nas nasi mediji malo sete na to ko je ona i sta je radila umesto sto se utrkuju oko ekskluzivnog intervijua vezanog za stvari tipa kad i gde ce nastupati i kako ce izgledati na bini.
Vidis, u Hrvatskoj su nepozeljni neki ljudi sa nase scene zato sto su skotovi, i ja to podrzavam a istovremeno ne kuzim zasto je nama ta skotica ekskluziva? :D
Ako jedna fifa sankcionise 'za dom spremni' koju uzvikuju pripadnici splitske Torcide ne vidim zasto ne bismo i mi 'sankcionisali' njihovu doskorasnju ponosnu kraljicu? :smug:
Uostalom, ne sumnjam da svi znamo ko je bio Franjo Tudjman i opet mi uopste nije jasno zasto se mi tako 'ljubazno' ophodimo prema nekada najvecoj zvezdi hdz-a? :D

Mislim da je treba medijski lincovati :D
Korisnikov avatar
By Dirrty

Voleo je baš kao klinac, prija mi uhu i dalje... mada znam samo nekolicinu njenih starijih pesama, zbog čega ni ne razmišljam o pomenutom koncertu.

Inače, lokalne zvezde i zvezdice ne poštujem dovoljno da bih znao bilo šta van njihovih pesama. Obični smrtnici, meh.
Korisnikov avatar
By Mars
Sve je bolje od onih godina nedolazenja i njihovih lokalnih aktivnosti van polja muzike, sa obe strane.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Cekaj malo, a Ceca?
Sve isto + organizovani kriminal,pa eto, pevala je ispred Skupstine.
Na kraju krajeva, svacije pravo da svoj novac trosi kako hoce. Ako neko bas zeli, nek plati ulaznicu i nek ide na koncert. Meni i dalje vise smeta sto se koncerti placaju iz dzepa poreskih obveznika (ako Ceca nije uzela pare, ne znaci da njen bend nije i svi oni koji su ucestvovali u organizaciji. I treba, naravno, ali je ona i dalje udova ratnog zlocinca i kuma coveka koji je ubio premijera Srbije i kriminalka itt)
Mada sam sklona da verujem da nijedna od te dve spodobice nije mentalno bas toliko napredna da shvata svoje zalaganje za pogresne ideologije. Neko im je rekao da rade tako i tako, i evo vam novci. A i da ne budemo licimuri, svi bi mi naucili bojnu cavoglave za 100 000 evra za vece, koliko trazi mister Thompson.
Korisnikov avatar
By Torry
A Andju onoliko ocrnise, popljuvase i bukvalno proterase iz Srbije iako je film sve samo ne anti-srpski----znam da nema veze sa ovom temom ali podvlacim paralelu.
Pokazali ste bezbroj puta da više cijenite govna sa strane nego svoja, i da im rado punite lisnice. Te Nina, te Ivana, te Tereza, te Vanna, te ona ili onaj.

Onda oni odu, pa vas u svojoj zemlji nanovo pljuju, do sljedećeg puta kad im zatreba novac, i sve tako u krug. :setnja:
Korisnikov avatar
By Torry
A Severina? :awesome:

No, ona se odomacila ovde.

Nebitno mi je ko je odakle, vazno je da je dobra osoba.

edit: jebomater, jos uvek dobro peva i super izgleda za svoje godine
Korisnikov avatar
By Torry
Ali ajde, sta je gore, toliko godina hraniti tu mrznju i prenositi na buduca pokolenja, s njihove strane, ili biti eto, budala i oprastati i dovoditi ih kod nas a da nije uzvraceno, s nase strane?
By Kragi
Ne znam sta je gore, ali je svakako bolje kad na kontu upises par desetina tisuca eura ili kuna i kazes 'Cao, Šabani'!
Je l' tako? Tako je.

edit: premda tema nije o svim pevacima/pevacicama iz Hrvatske i sl. Meni je prosto slucaj Doris Dragovic bas upao u oko.
Ustvari, bio sam frapiran vescu da uopste dolazi a onda i reakcijom nasih medija.
Pa hajde neka se bar ogradi od nekih stvari iz proslosti a ne da se pravi luda.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611520#p2611520]alexandermagic napisao:[/url]To ograđivanje bi bilo bespredmetno, jer postoje dokazi, što u vidu kompromitujućih fotografija, što snimaka.
Ma u smislu 'Nekad bilo, nisam vise takva niti to vise mislim'.
Pritom ne ocekujem izvinjenje ili nesto slicno zaista i skroz mi smesno kad na fb citam extremnu desnicu koja, u principu, sve svodi na to.
Videh interviju gde su je pitali za reciprocitet na sta je ladno prekinula snimanje jer ne bi o tome da prica. I onda je novinar ispostuje.
Pa cekaj bre, neka objasnjenja dugujes...
I stvarno sam za medijski linc :D

OFF ok, dosta sam pisao o DD. :bye:
Korisnikov avatar
By 2kune
nounari, Doriske i Cece svjedoče jednu te istu stvar: jugoslavenska mafija nije prošlost, samo je odlučila da je savezni SUP prošlost... a raja vole cajke... a što tek vole da mrziiii... issss!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!