Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Blago profesorki kad u svom beznađu uspe simboliku tragova u snegu da vidi.

Razmišljam da glasam za radikale.

Što, šta fali...

Ne imao roda ni poroda, da bog da ga sunce ne ogrejalo itd.

Nek se nose svi, na čelu sa RASIMOM LJAJIĆEM.
Korisnikov avatar
By scout_finch
bas smaraju vise sa izborima svake godine. a i ja sam budala sto izlazim i glasam, ko da ima neke vajde od toga. kapiram da ce sns da dobije jako puno glasova, al' ne znam sta vucicu to treba, s obzirom da je sad u idealnoj poziciji da je de facto najjaci politicar u srbiji a za sve neuspehe ima alibi jer je dacic premijer. a realno malo sta moze da se uradi po pitanju ekonomije i standarda, pa mu je politicki mudrije mozda bilo da ostane u dacicevoj vladi i saceka da sve sto je obecano padne u vodu, jer prosto to mora da se desi.

za koga cu glasati stvarno pojma nemam, od svih aktuelnih politicara mi se bljucka.
Korisnikov avatar
By corto
ja od kad znam za sebe u ovoj zemlji je sve u ku*cu. Biraju se jedni isti vec 20 godina. mada s obzirom da se niko ne buni valjda nam je lepo samo ja ne vidim dobro. :neznam: Ustvari mislim da bolje ni ne zasluzujemo, jer covek zasluzi samo za sta se sam izbori, a mi se nismo ni za sta izborili pa nema ni potrebe za izborima.
By Sixto
Sto se mene tice spreman sam da stisnem zube i zapusim nos jos narednih 4 godine ukoliko bi novi izbori znacili uzimanje poluga vlasti SPS-u. Ono koliko oni malo rade tj sjebavaju mislim da ne moze ni Vucic.

Licno me interesuje polje ministarstva zdravlja i da negde imam priliku da sretnem Djukicku Dejanovicku, boze pa u katran i u perje bi je uvaljao. Parazitna krmaca koja nista pod milim bogom nije uradila. Na svaku molbu, podnesak samo klimne glavom 'bice, bice... moramo to svakako' i na tom se zavrsi.

Sto se tice SNS prilika da se kapitalizuje popularnost i to mogu da razumem. Diskutabilno je koliko ce im trajati jer bi mogla brzo da se okruni. Zato je Radulovic i ostao bez zaledjine. Ni jedna vlast ne sme ostro sa masom, jer to znaci pad.
Zato smo i imali u prethodnoj garnituri podmazivanje subvencijama besnih ratara koji voze John Deere traktore i slicno.Jednostavno niko ne moze da zareze ma koliko se mi tome svim srcem nadali.
Cinjenica je da nemaju kadrove. Kojekakvi menadzeri estradni im vode kadrove, ministri lupetaju gluposti... Sve sto smo vec videli i kod ranijih Vlada.
Skupstina i jednoglasna podrska je ocekivana. Oni su jos na pocetku postojanja stranke i ne postoji ni neka eventualna druga struja u stranci, a kamo li dovoljno jak protukandidat Vucicu.
Dobice natpolovicnu podrsku, a ako ne natpolovicnu onda ce da uleti LDP i jos pokoja manjina i resen problem. Vucka gledamo do 2018. pa mozemo se srditi koliko nam volja.

DS. Sta reci o njima. Stranka koja je dva meseca po silasku s vlasti objavila 'Plan za izlazak iz krize'. Sio mi ga Djura. Nisu sposobni da istrpe cetiri godine bez fotelje. Prosto bi da eksplodiraju od muke. Sikcu na fejsbuku, sikcu na tviteru, sikcu na konferencijama za stampu. Pad rejtinga, gubitak lojalnosti redakcija razlicitih medija i gubitak 'ekskluziviteta na evropsku mantru' im je tesko pao. U sustini elitisti kojima je elitizam dosao glave.
Sa vlasti su pali zato sto su utripovali da dobro stoje i imaju podrsku. Ok, ali vecina Srbije ne ostavlja komentare na Blicu.
Ovih dana osipaju drvlje i kamenje na bele listice, a i dalje im nije jasno da beli listic nije ZA Vucica, vec PROTIV DS. Prva naznaka izborne kampanje je recenica sa 'najboljim ljudima izlazak iz krize...'
Oce malo morgen. Glavni Odbor je bio DS-ova 'osma sednica' samo sto 'Stambolic' nije ubijen. Bar ne jos, bar politicki. Ujedno odrzavanje u NS je davanje podrske poslednjem bastionu DS vlasti u zemlji. Aplaudiranje Djilasu, kampanja sa govornice (pred svojim ljudima umesto biracima, LOL)... sve to ostavlja iste ljude koji su se ogadili Srbiji. Maloviceva, Pajtic, Sutanovac... Kurta, Murta.

Sto se mene tice, neka se DS malo 'izrenovira' u smislu da uvidi svoje greske tj da shvati da nije svaki glasac u Srbiji osoba od 35godina, obucena u Zari, H&M, Springfildu, ______, sa smartfonom u ruci, internet konekcijom kuci, punim friziderom i autom maksimalno starim 5god u garazi.
A od Vucka. Hmmmm... ne ocekujem nista spektakularno. Ocekujem da makne Bacevica koji je neopevani kreten, kontam da bi mogao ipak sam da formira vladu, a u tom duhu onda ocekujem i odstranjivanje SPSovih ministara. Jedino ozbiljno sto od njega trazim jeste potpis na priznanje Kosova, de facto ili de jure, meni je svejedno. Samo neka zavrsi s tim.

Sad vise nemam inspiraciju... dopisacu kasnije... :lol:
ali, Blic pa Blic pa Blic....
pa i on je pod invazijom skakavaca (neki eufemiziraju s "gubitak lojalnosti redakcija razlicitih medija" ) , ne bojte se...
e, jedino kad bi Jorgovanka Tabaković, Zorana Mihajlović (kao onomad jesenas u tv duelu s Đilasom o gradonačelništvu što se bila "proslavila"), Nikola Selaković, Nebojša Stefanović, Nebojša Bakarec... objasnili ko je i gde je glas većine Srbije ..... :lol:
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611181#p2611181]Vel boy napisao:[/url]ali, Blic pa Blic pa Blic....
pa i on je pod invazijom skakavaca (neki eufemiziraju s "gubitak lojalnosti redakcija razlicitih medija" ) , ne bojte se...
e, jedino kad bi Jorgovanka Tabaković, Zorana Mihajlović (kao onomad jesenas u tv duelu s Đilasom o gradonačelništvu što se bila "proslavila"), Nikola Selaković, Nebojša Stefanović, Nebojša Bakarec... objasnili ko je i gde je glas većine Srbije ..... :lol:
Ti ko Vucic sinoc u Utisku. Pravimo se malo mutavi da ne znamo da ce pobediti na izborima vec ostavljamo odskrinuta vrata da se DS vrati u velikom stilu sa 80% podrske. Aj ne prdi Vela, vinjaka ti!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Indiferentan sam na ovu temu, posraću se na glasački listić.
Korisnikov avatar
By 2kune
kill them all... i metnite kralja... što luđeg i seksualno dekadentnijeg... to Srbiji hitno treba... dosta je bilo ozbiljnih pljački, kriminala, korupcije i sličnih yapijevskih sranja... fali pravog i maštovitog sexa! :alexis:
Korisnikov avatar
By mega therion
dodje mi da glasam za Dveri, da za koju godinu imam na osnovu cega azil u belom svetu da trazim -.-
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611153#p2611153]corto napisao:[/url]ja od kad znam za sebe u ovoj zemlji je sve u ku*cu. Biraju se jedni isti vec 20 godina....
I više od 20 godina. Nisu novi, nisu sveži, samo su sve halapljiviji i uvek su tu - na vlasti, ili u niskom startu da u nekim sledećim izborima opet dobiju vlast. Nema ko da ih skloni, zato su i dalje tu.
Njih treba skloniti. :giljotina:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, možeš ti beli listić da glorifikuješ k'o Vela vinjačić i DS što glorifikuje, ništa to ne vredi. Opet će naštimovati kako njima odgovara, šteta što je Srbija naseljena sve samim jajarama i slabićima, nema ko da se organizuje u jednu novu '' Crnu ruku '' da skloni skotove. Ja kad bih znao da ima jedna takva organizacija, odmah bih se u nju prijavio. Serem vam se u vaše salonske ' bele listiće ', ima da pocrkate pod ovim dušmanima na vlasti - Vučić, Dačić, Tadić, Đelić, sve je to ista klasa, koju treba skloniti.
Korisnikov avatar
By Mars
Tadić predvodi široki demokratski pokret.

Tadić predvodi bilo šta.

:isus:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611219#p2611219]Sixto napisao:[/url]
Ti ko Vucic sinoc u Utisku. Pravimo se malo mutavi da ne znamo da ce pobediti na izborima vec ostavljamo odskrinuta vrata da se DS vrati u velikom stilu sa 80% podrske. Aj ne prdi Vela, vinjaka ti!
:roll: vidim, neko se prepoznao pa bržebolje pokušava da komunicira direkt samnom s uvredama i lažima. pih, isto deni-denial. ništa novo. još samo onaj s brzopoteznim memljivim meme nešto da uskoči.... :rotflmao:
uživajte braćo i sestre u žabokrečini političke scene u Srbiji i ovog vam foruma.
I so vam ne bih hteo biti u koži, regardless... :jezik:
Korisnikov avatar
By cornflakes
Da Radulović sutra napravi stranku, bezuslovno bih glasao za njega. Nije čovek nešto spektakularno uradio za ovih nekoliko meseci, ali svakako jeste udario na suštinu toga šta i kako treba da se promeni, i krenuo bi da ga Vučko i Dačko nisu prekinuli radi veštakog održavanja socijalnog mira. Cela politička elita se već petnaest godina dere kako znaju šta treba da se promeni toliko da svaki smrtnik u ovoj državi zna isto. To nije nikakva nauka više. Svi smo postali ekonomisti i pravnici samo na osnovu teške demagogije koja nam je plasirana. SVE stranke su identične i ne postoji različiti politički program, već samo stepen realizacije istog, i u tome se razlikuje dobar političar or ovih naših kvai reformatora. U svakom slučaju ću uvek izlaziti na izbore i glasati za najmanje zlo, radije bih da me grize savest zbog toga nego da nisam uopšte izašao.
Korisnikov avatar
By .:Q:.
ljudi su glavni problem, ne vlast.

sto se tice prosecne svesti naroda, izbori u Srbiji su pearls before swine
ljudi prosto ne znaju sta tacno znaci - zahtevati biti pitan, zeleti biti odgovoran, boriti se za svoje pravo jer ti ga niko nece tek tako dati, smatrati pare koje idu za porez svojim i pitati se gde su tacno, itd... - te kako to tacno u praksi izgleda. ljudi ne veruju da imaju ikakvu moc na bilo kom nivou jer su retko imali priliku da se osete u toj ulozi i provezbaju je, danas su maximum otpori bus plusu i hypeovi oko notornih trivijalnosti i slicne kompenzacije

vlast u srbiji nece funkcionisati drugacije dokle god joj je dosadasnje ponasanje omoguceno, a ljudi samo posmatraju desavanja kao da je u pitanju farma - "samo vas gledamo" u tragicnom, apaticnom, impotentnom, mozda cak i voajerskom znacenju

imam utisak da ljudi i ne zele da se nesto sustinski promeni sem da na vlast dodje neko drugi, neko dobar, posle cega ce im, eto, svanuti
Korisnikov avatar
By Torry
^

slazem se, jako smo cudan narod, imamo nekako neobjasnjivo razmisljanje i (ne)delovanje

u stanju smo da pricamo, pricamo, hejtujemo vecinom, a malo toga da zaista radimo, radimo na sebi i pokrenemo se...kao da sve cekamo da neko drugi to radi umesto nas..pa kada je tako, nek nas preuzme EU, bar su dosta sredjeniji i uredjeniji..

sto se hejtovanja tice, ko god dodje novi svi ce ga pljuvati, komentarisati lose, naci mu mane a ovamo pricati kako im je dosta istih lica na politickoj sceni..opet, nama niko nije dobar a ne zelimo da krenemo sami od sebe, a jos manje da promenimo ono sto ne valja, ona poslednja "zivahnost" bese 5. oktobra, davno to bese,,,upali smo u apatiju
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611395#p2611395]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611219#p2611219]Sixto napisao:[/url]
:roll: vidim, neko se prepoznao pa bržebolje pokušava da komunicira direkt samnom s uvredama i lažima. pih, isto deni-denial. ništa novo. još samo onaj s brzopoteznim memljivim meme nešto da uskoči.... :rotflmao:
uživajte braćo i sestre u žabokrečini političke scene u Srbiji i ovog vam foruma.
I so vam ne bih hteo biti u koži, regardless... :jezik:
Aj mani se trucanja i svojih semantickih logoreja... jasno je da lupas kao Maksim po diviziji.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!