Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Denni85
Kako gledate na dogadjanja u Ukrajini?

Po meni - vec vidjen scenario, "spontano" okupljeni "mirni" protestanti koji traze smenu "nenarodnog" rezima sa jedne strane a sa druge strane arogantna vlast koja ne ume da odigra pametno, diplomatski nego ide u konflikt za koji se nikad ne zna kako ce se zavrsiti! Niko ne kaze da je Janukovic idealan i krasan ,ali kao da su ovi drugi bolji? Uostalom, Janukovic je demokratski izabran, pa ako zele njegovu smenu neka sacekaju izbore a po nagovoru EU i USA da pokusaju nasilnu promenu vlasti. Mozda odbijanje trgovinskog sporazuma sa EU nije najpametniji potez ali ako sa druge strane Rusija nudi vise zasto ih apriori odbiti? Nece iz EU stici med i mleko, a i ponuda koju je Janukovic dobio od EU (600 miliona eura) je bedna i podcenjivacka. U Ukrajini se ne radi o sukobu dobra i zla kako te neki zele predstaviti , nego o sukobu dve strane gde nijedna nije nevina i sama po sebi dobra za narod. A i kazu da su tamo aktivni i onaj narkoman Srdja Popovic i njegova organizacija koja, kako i sami kazu, su specijalizovani za "rusenje diktatora koji nisu po volji USA"! Znaci, ako je diktator po volji Amerike, onda je dobar?
Korisnikov avatar
By corto
Gledam kao sukob eu i nato sa jedne strane i rusije sa druge, a ukrajini se ne pise dobro posto su ionako duboko podeljeni medju sobom (za/protiv eu).
By Sixto
JER KAD TI ONA ISECKA POST NA KOMADE I ODGOVORI U SVOJ SVOJOJ GRANDIOZNOSTI BICE TI LOSE! :oklagija:
Korisnikov avatar
By *deni*
Vela k'o da prima neku novčanu naknadu od tih vlada i kabineta raznih, pa tako ostrašćeno i lično diskutuje i protivi se SNS-SPS-PUPS koaliciji, a zdušno podržava Tadića i Đelića.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa normalno, ja to i ne krijem. Pošten odnos prema sebi, drugima i prema svojim žudnjama, ma kako bile banalne, uvek daje na kraju dobar rezultat, barem prema mojim iskustvima. Nismo savršeni, a još manje savršeni postajemo kad maskiramo svoje prave želje i kad se trudimo da sebe predstavimo u naličju Majke Tereze, kao ti. :jezik:
Korisnikov avatar
By 2kune
ako uzmemo da je veljo uzimao ko Janukovič a deni ko Timošenko full ste ontopic... :D
By Sixto
I imas krunu od pletenice na glavi, jer ti si ipak jedna umetnica! Ziva legenda!
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611185#p2611185]*deni* napisao:[/url]Pa normalno, ja to i ne krijem. Pošten odnos prema sebi, drugima i prema svojim žudnjama, ma kako bile banalne, uvek daje na kraju dobar rezultat, barem prema mojim iskustvima. Nismo savršeni, a još manje savršeni postajemo kad maskiramo svoje prave želje i kad se trudimo da sebe predstavimo u naličju Majke Tereze, kao ti. :jezik:
jedno je priznati nešto prizemno i podzemno te tražiti da te kuju u zvezde i da ti ovacije daju zbog toga svega, a sasvim drugo je lagati na nekog koga ne poznaš, pripisivati iste ili i gore osobine tom drugom iz čiste flejmaške zlobe i hteti vući tog drugog u ponore u kojima si.
ali, na ovoj forum-terapiji za tebe, tebi je kao očito bolesnom (no pun intended, nisi ti kriv što si bolestan, ali jesi kriv što manipulišeš kao psihopata svim time te što kroz neuspešna ofucana cirkusanja i kabareisanja a čega talenat ni u najjeftinoj od estrade ne možeš da upotrebiš ni unovčiš... jer te niko neće, pa ti je ovaj forum jedini outlet, pokazuješ namerno izabran denial u vezi svega) u denialu u vezi nečeg čega baš ne bi smeo biti u denialu data forumska medveđa usluga jednom tebi da ovde radiš šta hoćeš. da je to vrlo promašen i kontraproduktivan oblik terapije, tek će se videti i razobličiti. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Vela, opet gubiš kontrolu, skočio ti tlak.
Korisnikov avatar
By Vel boy
to je moj problem, ako je i da je tako. :)
ti se denika bavi svojim očajem kojeg si bar priznao u this much I know temi, malo razmisli da ne visiš nonstop na forumu (jebo te pa svaki put kad pomolim na forum, a to je jednom u dan-dva na pola sata, ti denika visiš na forumu kao slutinja :luda: ) i porazmisli da li ti ova neadekvatna forumska terapija stvarno pomaže ili odmaže. :ozbiljan:
a little advice-- pokušaj da stvarno iskoristiš taj, recimo, talenat za entertainment i kabare-zabavu kojeg, recimo, imaš na način da ne moraš spadati da s sel(j)akovičevog krivosuđa moraš da iskamčuješ koju milostinju i crkavicu, kad bi već mogao kao komičar da bivaš primerenije i pristojnije plaćen. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By cornflakes
Meni ovo sve novo. Imao sam 6 godina kada smo rušili Slobu. Lego kockice su mi bile bitnije tada.
Korisnikov avatar
By *deni*
Na moje neprestano prisustvo i dalje možeš računati, Vela, držim te na oku. :wink:
Ja moju terapiju uzimam redovito, a za tebe su pripremljene već proverene šok terapije. :doktor: :elektro:
Lepo ćemo se terapeutizirati, kao i do sada. :kiss:
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611401#p2611401]Vel boy napisao:[/url]to je moj problem, ako je i da je tako. :)
ti se denika bavi svojim očajem kojeg si bar priznao u this much I know temi, malo razmisli da ne visiš nonstop na forumu (jebo te pa svaki put kad pomolim na forum, a to je jednom u dan-dva na pola sata, ti denika visiš na forumu kao slutinja :luda: ) i porazmisli da li ti ova neadekvatna forumska terapija stvarno pomaže ili odmaže. :ozbiljan:
a little advice-- pokušaj da stvarno iskoristiš taj, recimo, talenat za entertainment i kabare-zabavu kojeg, recimo, imaš na način da ne moraš spadati da s sel(j)akovičevog krivosuđa moraš da iskamčuješ koju milostinju i crkavicu, kad bi već mogao kao komičar da bivaš primerenije i pristojnije plaćen. :ozbiljan:
Bese ko je cistog obraza neka baci prvi kamen? :kuckuc:
Ti brojis nekome vreme provedeno na forumu? Ti nekome brojis izvor prihoda?
Lenji parazitu. Nasao se da zvocas nekome za izvor prihoda, a lezis i prdis na krevetu kucajuci po forumima placajuci net od socijalne pomoci. Umesto da dignes guzicu i radis nesto i zivis zivot dostojan coveka ti nekom drzis predavanje o prihodima.

Ne seri Vela, leba ti ne seri.... :kuckuc:
Korisnikov avatar
By Vel boy
^ :lood: i sixterko :rotflmao: ovo su informacije s njegovog "poznavanja" mog ličnog života baš kao u rangu onog vrrrlo logični dedukovanog "zaključka" kako "sam s krevetom srastao" jer eto vidi uslikah sebe tako koristeći svoju Video Web Cameru, u ćejfu kojeg imadoh i u pozi koju sam ćejfio. kako je sixto inteligentan :retard: :shmi:

pa, sixterko, slabo ti prođe ta "skok odbrana" denike, de, nešto prostačkije i klevetničkije, luđačkije pokušaj da uvrediš, možeš ti to još :cekam: ova ti se raspala u paramparčad,
jer, ja sam deniki samo odgovorio na njegova prva ofenzivna jurišanja zamnom po forumu (toliko o tome ko je kome prvi bacao kamen i kamenje), rekoh mu što su činjenice (nikakvo brojanje vremena provedeno na forumu, samo opažanje da stalno visi), te mu dadoh prijateljski savet da umesto ofucanog prosipanja i traćenja svog, nazovimo, satirično-komičnog talenta po forumu- bolje da ga iskoristi profesionalnije. to su mu i drugi davno rekli! ništa mu drugačije ne rekoh što mu još odavno nisu drugi već rekli.
no, ako je deni zaista spao da ovisi na ovom forumu od denijevog advokata - jednog notornog sel(j)akovića forumskog s nikom sixto :pokazuje: , piši propalo i u tom kontekstu. :lol:
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611330#p2611330]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611259#p2611259]2kune napisao:[/url]ako uzmemo da je veljo uzimao ko Janukovič a deni ko Timošenko full ste ontopic... :D
S tim što sam ja moralno uzvišenija i čistija, prava mučenica, takoreći, baš k'o Julija Timošenko.
:isus:
pa mila, upravo to ja i velim... samo ti pletenice fale... :kiss:
Korisnikov avatar
By Vel boy
a znam da i ti imaš praktičnih savjeta iz vlastitih ti iskustava :deda:
pa reci, je li više voliš tail ili anus ili onaj callous part (para)noja, de, pričaj, barba dvičak....
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!