Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By scout_finch
http://www.kurir-info.rs/rade-markovic- ... ak-1182597" target="_blank

Slika

Nadležnim organima ponuđeni su dokazi da su za smrt šestorice srpskih mladića u kafiću „Panda“ u Peći 1998. odgovorni pojedinci iz tadašnje službe Državne bezbednosti, saznaje Kurir.

Izvor blizak Vladi Srbije tvrdi da je Radomir Marković, bivši načelnik DB, ponudio nadležnima konkretne dokaze da je napad na kafić „Panda“ 14. decembra 1998. izveden u organizaciji Milorada Ulemeka Legije! Marković, navodno, ima dokaze da je grupu koja je izvela tu akciju, za koju se godinama verovalo da je delo albanskih ekstremista, organizovao bivši komandant JSO. Cilj ovog zločina bio je, prema rečima našeg izvora, da se u očima međunarodne javnosti OVK prikaže kao teroristička organizacija i opravdaju akcije srpskih snaga na području Kosova.
Korisnikov avatar
By Zvonki
E kada vidim Kurir...pegla mi se, a i zabole me za taj vise incident i za vise tu politiku,nakon filma "tezina Lanaca" neki stvari su mi jasnije
By Sixto
Ne bi me cudilo. Iz te kuhinje je izgleda poteklo mnogo 'obroka' za ovih poslednjih dvadeset godina.
By Speculum Columbae
zaista imam potrebu ovo da postujem:

Slika

Gens absque consilio est et sine prudentia utinam saperent et intellegerent ac novissima providerent

Jer su narod koji propada sa svojih namjera, i nema u njih razuma. Kamo da su pametni, da razumiju ovo, i gledaju na pošljedak svoj!

Slika

Abscondam faciem meam ab eis et considerabo novissima eorum

sakriću od njih lice svoje, vidjeću kakav će im biti pošljedak, jer su rod pokvaren
Korisnikov avatar
By Mars
Sonja :love:

Ot: šokiran sam ovim gore iz razloga što mi je baš juče jedan Albanac na poslu, svedok tih doagađaja, rekao isto.
Korisnikov avatar
By Srklet
pa nedavno je i kao slucajno o prometnoj nesrecui stradao glani koljac skorpiona medic. coek osudjen na 20 godina zatvora za ratni zlocin pusten na par dana da proslavi novu godinu. :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
meni najstrasnije to sto ocigledno nije moguce ni naslutiti do koje mere su ljudi koji su vodili sve te drzavne sluzbe 90ih bili monstrumi. ja sta god da zamislim u svojoj glavi realnost bude jos crnja.

da ne pricam o tome koliko se svaka od tih njihovih akcija ispostavila kao autogol pre ili kasnije. sve budala do budale, iq dvocifren, moc neogranicena a savesti nigde. ono, clusterfuck.
Korisnikov avatar
By Mars
to, i što još uvek postoje, u toj formi ili infiltrirani u neke druge
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2608636#p2608636]Mars napisao:[/url]to, i što još uvek postoje, u toj formi
u tome je stvar, psihološki i fiziološki, ništa na ovom svetu ne stoji i miruje, ni u ćeliji, ni u atomu, tj. ako ne ide napred, survava se nadole.
Sad, možeš da zamisliš duševno i mentalno stanje takvih ljudi posle svih tih godina izolacije od sveta, ratova, života u nekim palanačkim, autističnim indoktrinacijama, nenegovanja opažajne, emocionalne, intelektualne osnove mišljenja - mada ne moraš da zamišljaš, oko nas su, čak i pišu na forumu, kolike su to psihopate. I oni i njihova kopilad.
Korisnikov avatar
By Mars
I čekaju da budu korisni.

Crno.
Korisnikov avatar
By 2kune
A da ste poslušali koji puta i svoje komšije albance, bošnjake i hrvate sve biste to znali mnogo ranije... :angel:
Korisnikov avatar
By scout_finch
^

a ovi drugi su 12 godina bili na vlasti pa nisu otkrili ko je ubio curuviju. i nisu ni pokusali recimo da utvrde politicku pozadinu ubistva djindjica. ispade ko da se nekim tamo poluuspesnim krimosima digo da ubiju premijera drzave.

niko tu nije zlatan, ni dacic a ni ds. ne znam kako to ne razumes, i ranija vlast nije vredela kurcu, i to sto imaju rec demokratija u svom imenu ne menja cinjenicu da su nacionalisti/korumpirani/homofobi/stagod.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
A ja skoro negde procitala da su neki Britanci poubijali te mladice da bi malo "podgrejali" celu situaciju. :retard:

Edit:
Ispravljena greska.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
^
U pravu si, pogresih. :retard:
Ali u svakom slucaju nisu pominjali da su to "nasi" naredili.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2609420#p2609420]scout_finch napisao:[/url]^

a ovi drugi su 12 godina bili na vlasti pa nisu otkrili ko je ubio curuviju. i nisu ni pokusali recimo da utvrde politicku pozadinu ubistva djindjica. ispade ko da se nekim tamo poluuspesnim krimosima digo da ubiju premijera drzave.

niko tu nije zlatan, ni dacic a ni ds. ne znam kako to ne razumes, i ranija vlast nije vredela kurcu, i to sto imaju rec demokratija u svom imenu ne menja cinjenicu da su nacionalisti/korumpirani/homofobi/stagod.
ja nikad ne hvalim DS niti negiram da su bili slabići, kukavice, glupaci i debili. to su sve bili.
ali zločinci ni prema svom sopstvenom narodu ni prema drugim narodima nisu bili! to prvo.
kao drugo, nisu vladali 12 godina, već 4 maksimalno. od 2008-e do 2012-e.
od koštuničine asasinacije pok. Đinđića do 2008-e vladao je Srbijom-go figure- upravo taj ubica koštunica (koji je satelit (u senci ili bez nje) zajedno s vrhuškama spca, dverima, njihovima, bezobrazima...upravo ovoj vladi od 2012-e naovamo, btw.) . tadić je bio baš tada samo manekenska figura pred svetom, a što mu zameram.
kao treće, činjenice su činjenice, toga se samo držim.

@anhe, pod ovo treće. dakle, bez blesavog karikiranja i teatralnosti, nemoj da pitam - šta sam tačno netačno rekao o tipu vlade vam od 2012-e naovamo?.....
Korisnikov avatar
By scout_finch
ds nije bio u vladi od 2004. do 2007.od 2007. do 2008. su ucestvovali u vlasti, a premijer je bio kostunica. sve ostalo, od 2000. do 2003, djindjic, pa onda do 2004. zivkovic, cvetkovic od 2008. do 2012. to je ukupno 8 godina. plus izmedju 2007. i 2008. su ucestvovali u vlasti, to je znaci 9 godina. i imali su predsednika od 2004. do 2012. malo li je?
Korisnikov avatar
By Vel boy
za period od 2007 do 2008 sam i rekao- tadić je bio baš tada samo manekenska figura pred svetom, ništa više, a što mu zameram.
za period od 2000e do 2003-e, želiš reći nije Đinđić nikako valjao, or, šta želiš reći?
Živković do 2004-e, kao naslednik (imaš problem s tim?) tek, od strane koštunice i njegovih btw. sadašnjih satelita ovoj aktuelnoj vam vladi, asasiniranog Đinđića, dok nije čovek video da su koštunica i njegovi "rodoljubi" preuzeli sve te Živković digao ruke...
za cvetkovića sam rekao od 2008e do 2012-e, ne znam zašto me podučavaš nečem što sam već rekao i pokrio...
pa onda opet ponavljaš "plus izmedju 2007. i 2008. su ucestvovali u vlasti", iako sam se o tom takođe očitovao kako je to stvarno bilo i šta. kao i o predsednikovanju tadića....

ni u jednom od svih tih perioda nakon asasinacije pok. Đinđića, DS nije vladao u kapacitetu samostalnog ili samostalnijeg vođenja Srbije. izuzev u periodu od 2008-e do 2012-e. i što je najgore baš tada je DS i napravio najdebilnije greške- oživeo srs u obliku tzv. snsa čijem pravljenju je DS idiotski kumovao pa ih sjebalo i oživeo sps gljivicu i arkanovca palmu. što je delom odraz političkog st(r)anja u Srbiji a delom i samih autogolova i naivnosti DSa zato i jesam rekao da su bili debili pogotovo otkad su se bili povezali s gljivicom i oživeli i njega njegovog palmu te stvorili tzv. sns naivno misleći da time poboljšavaju imidž srpske političke scene pred svetom. ali biti naivni debil u politici kao što su bili DSovci od 2009e do 2012e, opet i povrh svega, nije isto što i premeditirano zlo kako prema drugim narodima tako i prema svom sopstvenom a što sadržava, kako iz prošlosti tako i još uvek i iz sadašnjosti, ova vlada koju ste izabrali od 2012e naovamo. i, onda se još čudite i vajkate šta je bre ovo kakvi su ovi na vlasti.... pa, kad su DSovci bili debili, što ste vi još gori debili, e, to ne znam.... :)

koliko puta trebam reći da - da ima novih (onih koji još nikada ni u bilo kojoj formi nisu vladali Srbijom) i boljih i progresivnijih od DSa, da bih prvi odmah rekao- ti su bolji, treba im dati šansu.
ali, dovlačiti na vlast one koji su se pro"slavili" zna se kako tj. baš ovako kako se još tek i saznaje (bez obzira što je kurir sranje od medija, u ovoj specifičnoj vesti mislim da ima istine, za novinu) te se onda tobož sablažnjavati i vajkati što vam je kako vam je, e, to ne razumem, takvu nezrelost i kenjkavost ni mala deca više ne poseduju.
dakle, ili ćutite i slušajte gospodare vam života i smrti na aktuelnoj vam vlasti ili se trgnite i uradite nešto, ali izigravati sablažnjavanje o nečemu davno poznatom a što tek nekako pokušava da dopre na površinu u Srbiji, je baš bezveze....
Korisnikov avatar
By scout_finch
da li ti stvarno mislis da je bilo koji politicar naivan?
u srbiji ne postoji dvopartijski sistem, sto znaci da je jako tesko zamislivo da bilo koja stranka vlada sama. ti tvrdis da ds zapravo bas i nije vladao jer je imao koalicione partnere, pa se to onda ne racuna.

nisam rekla da djindjic nije valjao, rekla sam da te vlade nisu valjale. nisu uspele da utvrde ko je ubio curuviju, i nisu uspele da obuzdaju korupciju, i nisu se resile nepotizma. ni vlada zorana djindjica ni vlada zorana zivkovica ni vlada mirka cvetkovica. a trebalo je da to urade jer je logicnije da to ocekujemo od njih nego od dacica i vucica. i nece daciceva vlada spreciti korupciju, i nece uciniti nista znacajno bolje nego sve prethodne vlade, ali ne mogu da kazem da su sve te ranije vlade bile bilo kako bolje od ove aktuelne.
Korisnikov avatar
By Vel boy
ne postoji dvopartijski sistem u Srbiji, to jako dobro znam, ali postoji razdvojenost matrica na dve (jedna bolja, dakle ne nužno sasvim dobra ni savršena ali bolja sigurno, na jednoj strani, te druga dokazano i jasno zla, na drugoj strani).
ja sam jasno rekao - ni u jednom od svih tih perioda nakon asasinacije pok. Đinđića, DS nije vladao u kapacitetu samostalnog ili samostalnijeg vođenja Srbije. izuzev u periodu od 2008-e do 2012-e. i što je najgore baš tada je DS i napravio najdebilnije greške- .....
čitaj, nemoj da se ponavljam, scout.

pok. Đinđić jednostavno, posle dugotrajnosti i duboke pervazivnosti sanu-smilošević-šešelj-spc orgijanja više od cele decenije (talk about 12 godina...) te uvreženosti tog orgijanja i repova tih orgijanja u sistemu Srbije, nije bio stigao da iznađe tačne ubice pok. Ćuruvije, a kao predobričina nije hteo da nasumice hvata i osuđuje sve devedesetaše iz konteksta orgijanja, jer bi se vriskalo "vidi ovog Đinđića što se sveti i što se osilio..." po Srbiji. čovek je radio na hvatanju tačnih naredbodavaca i egzekutora pok. Ćuruvije, između ostalog, pa ga ubiše isti oni koji su bili deo orgijanja devedesetaša, bilo ideološki bilo praktični.

zar nije bolje da sebi postavite pitanje-- kako vi u Srbiji dovodite na vlast one za koje i sami znate da su ubice bilo indirektne ili i direktne npr. pok. Ćuruvije a brzi ste da spočitate pok. Đinđiću što eto nije ekspres uhvatio te ubice? a da je ekspres bio uhvatio te ubice, vriskali bi "vidi što se Đinđić sveti i osilio...".
za korupciju isto tako.
pa, ljudi jeste li svesni koliko dugo i DUBOKO U SVIM PORAMA SISTEMA Srbije i srpskog naroda se zlog (u svakom smislu zlog) i koruptivnog taloga nataložilo od dolaska smiloševića i njegovih na vlast??? i, koliko neometano i sistematski bi Đinđićeve, Živkovićeve itd.. vlade morale da to rešavaju - da im je istinski bila data šansa u Srbiji? a, nije im istinski bila data šansa u Srbiji, jer su bili upravo najgrublje i najkriminalnije ometani od strane poluga sistema devedesetaša kao i od nezrelog i nedoraslog vremenu i trenutku većine naroda (a to je najtužnije).
stoga, moram se ponoviti--- sada i nakon svega--- ili ćutite i slušajte gospodare vam života i smrti na aktuelnoj vam vlasti ili se trgnite i uradite nešto, ali izigravati sablažnjavanje o nečemu davno poznatom a što tek nekako pokušava da dopre na površinu u Srbiji, je baš bezveze....
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma taman posla da se ponavljas zbog mene.

a za to predobricina ne znam kako tako nesto mozes da tvrdis za nekog koga nisi poznavao.

i ok, ocigledno se necemo sloziti, taka da aj da ostavimo na tome.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!