Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Sixto
Koliko je po vasem misljenju cross-dressing muskog dela ekipe Tvoje Lice Zvuci Poznato doprinelo senzibilizaciji homofobnog dela populacije u Srbiji ili ih je to samo ucvrstilo u svojim degenskim predrasudama?

Slika
Korisnikov avatar
By haemoglobin
bez Ivana Ivanovica mozda bi doprinelo
sa istim, tesko..onolika kolicina homofobicnih bljuvotina izrecenih od strane ovog prasca nije ni za komentarisanje
By Sixto
Bas. Cini mi se da je u stanju sa pola recenice da pokvari ceo nastup.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
pokvario je on vise od nastupa..njegovo prisustvo u emisiji nema poente. Sam je rekao kako nije tu da komentarise pevanje, igranje, jedino zbog cega je tu jeste da prosudi da li je to bilo zabavno NJEMU ili nije.. Mislim, koji si ti kurac da te bilo ko zabavi..
Svaki crossdress nastup bio bi propracen kritikom i podsmevanjem.
Korisnikov avatar
By LUNA_Slender
Tacno, ali nije samo Ivan Ivanovic, vec su tome doprineli i homofobicni gosti koje su zvali da komentarisu i ocenjuju nastupe, kao sto se onaj odvratni Bora Djordjevic becio i cudio na nastupu Alekse Jelica.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
svi muskarci, osim Alekse Jelica, su i sami prevrtali ocima i "stideli se" kada dobiju zensku imitaciju.
Aleksa je zaista izdominirao i za njega jedno veliko BRAVO :dance:
Korisnikov avatar
By blenta
ne pomaze i nije aktivizam
nekako prodje ispod radara i kao 'zabava'
kao ismevanje pedera u kursadzijama - isto mu dodje
Korisnikov avatar
By Katengl
Nisam nešto pratio emisiju, mislim da sam odgledao samo prvu epizodu i par klipova, ali mi se čini da je traženi efekat u ovom slučaju komičan? Tako da mi je malo teško da zamislim na koji način bi neko samo na osnovu ovoga napredovao od "ubij pedera" do "možda su pederi ipak ok".
Zapravo mislim da se za homofobne elemente u Srbiji ova vrsta zabave zasniva na mizoginiji. A to mi tek ne ide sa bilo kakvim aktivizmom.
Korisnikov avatar
By bern
jeste donekle, ali ne mnogo. povećana je malo izloženost tom nekom drag actu, ali tu se sve zadržava jer se ne naziva pravim imenom.
By barni
ne racunajuci gosta u ziriju koji se uvek menja, meni je Ivan Ivanovic bio najiskreniji sa svojim komentarima i cini mi se da radi na tome da pobedi sebe u tim svojim homofobicnim stavovima, njegov nacin je njegov humor

Slicno su i muski ucesnici u ulozi zene kroz taj neki humor pobedjivali i menjali neke svoje stavove.
Ja to postujem i taj deo showa mi je najzanimljiviji bio.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Jeste, na zalost, i to jako malo.

Ogromna vecina je po prvi put videla ista sto ima veze sa drag-om (zbog toga je na zalost) i siguran sam da je dosta njih skontalo smisao drag entertainment-a. Prilicno sam siguran da kada bi sada neki dobar drag resio da se javno bavim drag-om u srbiji da bi mu bilo isplativo i da bi imao publiku, mnogo vecu nego sto bi imao pre ovog show-a.

Ali to nije povezano sa aktivizmom, ovo je zabava, to sto je ljudima ok da ih cross-dresser zabavalja ne znaci da ce biti ok sa tako nekim u privatnom zivotu, makar ne odmah, za to je potrebno vreme.

a ivan je serator, kao i uvek. ocekivao sam mnogo gore od njega doduse, mozda se brzinom spomenika popravlja?

bas me zanima kakva ce ekipa biti u sledecoj sezoni.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne mislim da performativni cross-dressing pomaže bilo kakvom aktivizmu. Ljudi nemaju problem jer mi svi znamo da je to gluma i da niko OZBILJNO ne bi voleo da se tako oblači, tj. barem ako ne planira da bude ugledan građanin Srbije.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Mislim da je doprinelo otprilike nula posto. Ti cross-dress nastupi su ionako bili mahom u pežorativnom kontekstu, čast izuzecima poput Alekse.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603930#p2603930]blenta napisao:[/url]ne pomaze i nije aktivizam
nekako prodje ispod radara i kao 'zabava'
kao ismevanje pedera u kursadzijama - isto mu dodje
to bi bilo to.

izigravanje gej mečke na lancu za homofobne mase, koji kroz cerekanje potvrdjuju svoju zadrtost i predrasude, nije bas i neki aktivizam.
da je tako, azdejkovic bi odavno rijesio problem homofobije u srbiji.
Korisnikov avatar
By Vel boy
samo da kažem da se u dosadašnjim postovima na ovu temu, na žalost, ne mogu složiti s postovima berna, barnija i Anhea (jer, kamo sreće da ima mesta i tolicnom optimizmu koliko bi da proveje iz ova tri posta). što će reći da se s svim drugim postovima ovde, na žalost, slažem, posebno s Katenglovim, srkletovim i sl..

mali relax off, ne zamerite, nastupiše li i zvezda foruma :vatroslava: , te peđa, da zabave ivana ivanovića i ubažđenu čorbu... ? :lol:
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603999#p2603999]alexandermagic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603927#p2603927]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]svi muskarci, osim Alekse Jelica, su i sami prevrtali ocima i "stideli se" kada dobiju zensku imitaciju.
Aleksa je zaista izdominirao i za njega jedno veliko BRAVO :dance:
:cvece:

Aleksa je divna osoba i privatno. :)
verovatno jeste, odaje takav utisak i bio je moj favorit sa svojim nastupima

ne znam jel postoji forumska arhiva iz vremena kada se Aleksa takmicio za predstavnika Srbije na Eurosongu,...voleo bih videti tadasnje komentare sa foruma i uporediti ih sa sadasnjim od Ivana Ivanovica.
Bas bi bilo zanimljivo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!