Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
PO mene je i bez tih statistika Novi Sad smrtno dosadan grad, sam po sebi.
mars jeste dosadan odnosno nije toliko dopadljiv da coveku nedostaje ako se iz njega iseli.ok ko je tamo rodjen i ima na osnovu toga cvrste veze sa njim.ja sam ziveo u njemu 15 god. otisao cim nisam imao vise razloga tamo da budem i shvatio brzo da mi ne fali ni grad niti jedna osoba iz njega.no tako je i sa drugim gradovima.u njima sam samo dok mi je udobno i isplativo u njima da boravim.
By Sixto
:fancyklap:

Je ona zivi na Petoj Aveniji i frendica je sa Keri Bredso, dok im Ana Vintur pece kiflice i komentarisu pomadice! Fragrantne! :lol:
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603425#p2603425]Mars napisao:[/url]PO mene je i bez tih statistika Novi Sad smrtno dosadan grad, sam po sebi.
:lol:

to je i moja prva asocijacija na Novi Sad,
medjutim leti i pogotovo u danima exita Novi Sad je pun desavanja i tolike kolicine ljudi koje prete da se on od tezine surva u neku provaliju ispod njega,
Meni je Novi Sad u to vreme predobar i volim biti tamo tada.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
strašno! sada su još i naoružani!

šta trebada se desi da bi se promenio zakon! ja sam za promenu zakona i spuštanje starosne granice kada su upitanju ovakvi zločini. ako ima ispod 18 godina nema šta ne može, zaštićen je kao beli medved. dokle više tako? stvarno sam revoltirana. šta vredi ako policajci i odrade svoj posao i pronađu maloletne počinioce kada su oni opet na ulici za sat vremena.

užas i očaj!
Korisnikov avatar
By 2kune
ipak držim da je BG daleko najopasniji grad u Srbiji a i šire... bez njega ne bi bili ovako opasni ni Novi Sad, ni Jagodina, a bogme ni Split... :zmija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!