Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Cimbaljeviću odobren politički azil u Kanadi
Slika
"LGBT Forum Progres" je informisan da je Zdravku Cimbaljeviću, osnivaču i prvom direktoru organizacije, odobren zatraženi politički azil u Kanadi. Iako žalimo zbog njegovog odlaska svesni smo da su sigurnost i odustvo straha od nasilja životni prioriteti svakog građanina. Verujemo da se Cimbaljević prema tim osećajima poneo krajnje odgovorno.

Obaveštavam javnost u Crnoj Gori da mi je danas zvanično odobren politički azil u Kanadi. Time je potvrđeno da je barem u slučaju jednog svog građanina, eksponiranog za zaštitu ljudskih prava i sloboda, Crna Gora pala na ispitu zaštite i procesuiranja pretnji i nasilja.

Imigracioni odbor, koji je potvrdio navedeni status, u ozbiljnom i odgovorno sprovedenom postupku, dao je mišljenje da Crna Gora nije zaštitila svog građanina i da je tužilaštvo olako shvatalo ispoljenu mržnju, nasilje i pretnje.
OPŠIRNIJE KLIK
Drago mi je zbog Zdravka jer ce mu u Kanadi sigurno biti bolje u svakom smislu, i egzistencijalnom i glede ljudskih prava i sloboda. Uvek sam govorio svima sa prostora bivse SFRJ da ako imaju sansu, odlaze (begaju) odatle, jer jos dugo nece biti realnog i stvarnog napredka na podrucju ljudskih prava LGBT populacije a o ekonomiji da i ne govorimo (osim u Sloveniji donekle). Neka mu je sretno u novom i boljem zivotu!
............ i da se učlane u neku kanadsku cda sestrinsku nemačkom cdu-u ili ajmeričkom teapartyju/religiousrightu.... kao tip iznad jer..... "ne valja biti levičar" (iako bi ove pomenute partije koje tip iznad simpatiše, kad bi mogle tj. da im levica i socijalliberali u tim zapadnim državama dozvole, skoro sve isto radile kao i balkanska nacifaši govna što rade, samo na kanadsko-holandsko-nemačko-američke načine).

elem back ont, tužno što i dalje gejevi moraju da napuštaju zbog antigej terora zemlje exYu.
Korisnikov avatar
By bern
pa da, 'povukao' se u trenutku kad je trebalo da postane mrtav mucenik. mrtav.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!