Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

U Srbiji je u privatnom sektoru zbog ekonomske krize 600.000 ljudi dobilo otkaz i ostalo bez posla, dok javni sektor raste i nakon sto smo mi dosli na vlast. Prema poslednjim informacijama od pre 24 sata, oko 92 odsto budžetskih korisnika je unelo svoje podatke i imali smo 660.000 građana koji primaju platu iz budžeta. To je 20 odsto više nego što smo pretpostavljali da imamo, i taj broj ce da raste, rekao je Krstić Radioteleviziji Srbije.

http://www.nadlanu.com/pocetna/info/eko ... 1.292.html" target="_blank
Korisnikov avatar
By 2kune
pa koji će ti kurac nacionalizam ako te nacija ne plaća? :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako nas ne oženi EU, pukli smo sa i bez smanjenja tog apsurdnog broja... uz stopu nezaposlenosti i broj penzionera, pa ko puni budžet?!
Korisnikov avatar
By blenta
nije problem trti samo ko puni budzet
u vecini je drzava problem ko ga sve prazni
By Sixto
Mislim da je graktao DS o tome (u zapanjujuce PUPS zapomagackom stilu), a i sami su rekli da su u budzetu za ovu godinu odvojili 600mil dinara za otpremine. Sad kad prodju izbori donece zakon o radu ad hoc (dosta vise zajebavanja sa Orbovicem i ostalim olosem) i krenuti u cistku. Administracija ne da je ogromna po ministarstvima, opstinama, agencijama... da ti nije dobro ko sve sedi za racunarom.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ma sutra malo ce neko da se zajebava sa tim zmijskim gnezdom.
Javna preduzeca, uprave, agencije, opstine, sekretarijati, ministarstva su oduvek deo izbornog plena i nacin da se nagrade politicki podobni, te drze u stanju pripravnosti za sledece izbore. Najbolje od svega je sto nikad niko nije otpustio prethodne, nego se samo gomila bagra i talog koja cak ni ne zna da koristi te kompjutere pored kojih sedi.
Ja mislim da bi sve to moglo da funcionise i sa 80% manje kadrova. Samo, otpusti ispijace kafa i sta ces sa njima? Gurni ih na biro, napravi tri puta mracniju sliku nezaposlenosti, a oni nemaju nikakvih kvaliteta niti vestina, pa da mogu da pronadju neki drugi posao.
Korisnikov avatar
By Herald
Da. Tacno. I ovo povecavanje broja zaposlenih u javnom sektoru je najvecim delom rezultat spoznavanja tog broja da ne ispadne slucajno da su zaposljavali stranacki kadar. Krstic kaze da ce "spoznajni broj" premasiti 800.000. Realno ih ima oko milion, mozda malo vise.
cak ce i ono malo postenih i vrednih ljudi u drzavnim firmama biti oznaceno kao "ispijaci kafe" bas zbog vecine onih koji to zaista i rade

za cifru me ne cudi nimalo, svi su uspeli da dovedu neke svoje, sto opet s jedne strane i razumem, ali opet, kradite i muljajte i dalje ali zaposlite kompletno ovaj jadan i bedan narod
Korisnikov avatar
By Galadriel
781 000 od kojih je 780 000 kompjuterski nepismeno ^^
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2611426#p2611426]Torry napisao:[/url]cak ce i ono malo postenih i vrednih ljudi u drzavnim firmama biti oznaceno kao "ispijaci kafe" bas zbog vecine onih koji to zaista i rade

za cifru me ne cudi nimalo, svi su uspeli da dovedu neke svoje, sto opet s jedne strane i razumem, ...
da. komplet post do tačkica.
i najgore je uvek što zbog brojnih aljkavih, i vredni ili barem vredniJI nastradaju.
Korisnikov avatar
By 2kune
ispijači kafi u javnom sektoru uopće nisu problem... pravi problem su upravo oni koji vrijedno rade... jerbo, što oni imaju toliko raditi u javnom sektoru? štambiljati i ovjeravati puste papirusine koje vas koji ovo čitate koštaju vremena, novaca i truda za ih izvaditi, ovjeriti i poštambiljati... a sve to potpuno bez ikakve potrebe... osim one da se drže na uzdi ti koji su zaposleni uu javnom sektoru... i vi koji ovo čitate... to se zove sistemska agresija... to je način vladanja koji stvara apatiju u masama... a onda kad rukne sve ode u 3 PM i nitko više ne može ništa suvislo sastaviti generacijama... daklem, stvar je puno dublja, dalekosežnija i gora od pukog uhljebljivanja stranačkih pajdaša i netijaka...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!