Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Laerem
Pa ako je mgoao Obama, što ne bi i Putin?

Ugl. ta kategorija nobela za mir i nije baš neka ugodna skupina ljudi. Ratni zločinci, teroristi, masovni ubojice.i ona neka cura iz Myanmara. Putin bi se savršeno uklopio.
Korisnikov avatar
By blenta
vec sam okacio nocas u slucaj putin temu
Korisnikov avatar
By V25
Ok, ono za Obamu je bilo sramno, ali ovo je way too much...
Korisnikov avatar
By Mars
Posle može Boris Tadić. Ili Silvio Berlusconi. Ili ono debelo žuto govno iz Koreje...
Korisnikov avatar
By V25
Zadnje vreme došlo...
Inače, ja samit Ujedinjenih Nacija zamišljam ovako:

Slika

Ideja: Na samit UN-a poslati Azisa u podvezicama, striperskim platoformama, brena-miniću i goca tržan devedesete frizura, kao delegata bugarske kulture.

Kreću tehno muzika i zurle, ostali predstavnici UN-a se pozivaju na pistu, okončavaju se svi ratovi
Korisnikov avatar
By 2kune
ovaj svijet zreo je za prvostupnike... :hamlet:
Njena ljubav prema Putinu nema nikakve veze sa položajem LGBT u Rusiji.

Sem toga nama (njoj i meni bar) je i ovde užasno ali nemamo gde drugde. U Rusiji kako je ne znam dok ne vidim i proživim.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
pa i pretpostavio sam da nema veze..

mozda samo moje licno misljenje ali ko god donese/odobri/.. zakon o 'zabrani gej propagande' nije nesto narocito brizan prema ljudima
(ne samo gej nego inace, nerazumevanje gej ljudi je nerazumevanje ljudi in general)

..why like someone like that?
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2685207#p2685207]svemirskimajmun napisao:[/url]pa i pretpostavio sam da nema veze..

mozda samo moje licno misljenje ali ko god donese/odobri/.. zakon o 'zabrani gej propagande' nije nesto narocito brizan prema ljudima
(ne samo gej nego inace, nerazumevanje gej ljudi je nerazumevanje ljudi in general)

Sve je to počelo sa ruskom književnošću, ruskim filmovima, uopšte ruskom umetnošću i eto dokle je stigla! Do Putina! Džaba joj govorim da mu je faca puna botoksa i da sam ja i dalje njen najbolji izbor( bar nemam botoksa u sebi). Gleda mene, misli na Putina. Veruj mi, i ja sam šokirana.
Korisnikov avatar
By blenta
vreme je markiza opet da zakuvas neko kupusno jelo
i odagnas zle duse koje vam zaposednuse domacinstvo
the power of kavurma compells you
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2685505#p2685505]Markiza napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2685207#p2685207]svemirskimajmun napisao:[/url]pa i pretpostavio sam da nema veze..

Sve je to počelo sa ruskom književnošću, ruskim filmovima, uopšte ruskom umetnošću i eto dokle je stigla! Do Putina! Džaba joj govorim da mu je faca puna botoksa i da sam ja i dalje njen najbolji izbor( bar nemam botoksa u sebi). Gleda mene, misli na Putina. Veruj mi, i ja sam šokirana.
iskreno ne razumem ni njenu ni bilo ciju fasciniranost Putinom *
ali dobro ko voli nek izvoli

ja sam poprilicno egocentricna osoba
umem da se izolujem od ostatka sistema i nisam mnogo upucen u politicka i ekonomska desavanja pa nije ni posteno da nesto mnogo pricam o Putinu ili Rusiji

ono sto ja tu mogu da razumem je : sto vise upoznajes nesto to ga vise volis
(mada na neki nacin moze i : sto vise volis to bolje upoznajes)

(* malo glupo da kazem ovako nesto posto devojku ne znam uopste xD ali dobro nije kao da mi nijedan post pre ovog nije bio tupav)
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Nisam religiozan, ali se prekrstih kad procitah ime topica
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2685505#p2685505]Markiza napisao:[/url]
ti joj objasni da putin ima veze s svim tim kao rašakaradžić sa svim Srbima..... :lol:

mislim, volim i ja određene ruske stvari, ali tim više ne volim putina ni njegov sistem, jer ono rusko što ja volim, on i njegov sistem podjarmljuje i ugrožava. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2685828#p2685828]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2685505#p2685505]Markiza napisao:[/url]
ti joj objasni da putin ima veze s svim tim kao rašakaradžić sa svim Srbima..... :lol:

mislim, volim i ja određene ruske stvari, ali tim više ne volim putina ni njegov sistem, jer ono rusko što ja volim, on i njegov sistem podjarmljuje i ugrožava. :ozbiljan:
Dostojevski, Jesenjin, Tarkovski i tako još poneki umetnici - podržavam.Shvatam ja tebe ali shvati i ti mene : prvo je bio K.Kostjukov (ukrajinac je ali sve to isto) pa sam se jedva sa njim izborila pa Aleksej Jegudin, Julija Lipnickaja pa Sergej Bodrov pa Maksim Šabalin pa Oksana Domnina pa Tatjana Navka pa Tatjana Tarasova pa Evgenij Mironov pa Zvagnjicev i tako dalje i tako dalje. Učimo ruski, evo i ja propričala ruski nesvesno. Na desktopu nam stoji slika nekog rusa,samo o Rusima pričamo po vazdan. AJDE SVE TO I NEKAKO.
Ali botoksirani Putin - pa kraj!
Korisnikov avatar
By antibiotic
Upravo citam na b92 da EU produzava i zaostrava sancije Rusiji uz podrsku SAD.
nista mi nije jasno.
Korisnikov avatar
By antibiotic
"...Vladimir Putin was nominated for the Nobel Peace Prize by an advocacy group that credits him with bringing about a peaceful resolution to the Syrian-U.S. dispute over chemical weapons."

Znaci moze se biti nominovan za nobela za doprinos miru u svetu, bez obira sto si s druge strane doprineo nemiru u svetu, zanimljivo.
Korisnikov avatar
By 2kune
najbolji lijek za rusofile je put u rusiju... :giggle:
po ovoj logici Musolini bi trebao dobiti nobela za mir jer nije ubio toliko židova kao Hitler a mogao je... :radosnice:
@Markiza, preporuči joj da učite ruski i s ovim http://www.gay.ru/" target="_blank :)

ONT, ta advocacy group treba da zna da su najviše unutrašnja američka protivljenja uvlačenju Amerike u još jedan rat gde nema bolje strane, to što je sprečilo američki napad na Siriju over chemical weapons.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!