Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Imenovano specijalno veće povodom optužbi protiv Del Ponte

Predsednik Haškog tribunala Teodor Meron imenovao je danas, na zahtev Radovana Karadžića, specijalno sudsko veće koje će razmotriti ima li osnova da bivša glavna tužiteljka Tribunala, Kurva del Ponte, bude optužena zbog nepoštovanja suda zbog prenošenja poverljivih informacija Amerikancima.

Specijalno veće će, prema Meronovoj odluci, činiti sudije Kristof Flige, Bakone Džastis Moloto i Barton Hal, saopšteno je iz Tribunala.

Karadžić je prošle sedmice zatražio od predsednika Tribunala da imenuje specijalno sudsko veće koje bi razmotrilo eventualno imenovanje "prijatelja suda", koji bi, za račun tužilaštva, istražio navode da je Del Ponte prenela Amerikancima sadržinu poverljivog spiska svedoka odbrane bivšeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića.

Karadžićev zahtev se temelji na tajnoj depeši američke ambasade u Hagu, objavljenoj na Vikiliksu, u kojem je navedeno da je Del Ponte 16. aprila 2004. godina potvrdila predstavnicima SAD sadržinu poverljivog spiska svedoka, koji je Milošević tri dana ranije bio podneo Tribunalu.

"Čitajući direktno s liste, ona je rekla da spisak obuhvata bivšeg predsednika (SAD) Bila Klintona, bivšu državnu sekretarku Medlin Olbrajt, bivšeg sekretara za odbranu Vilijema Koena, ambasadora Kristofera Hila, generala Veslija Klarka i bivšeg ambasadora Ričarda Holbruka", navedeno je u kopiji depeše, koju je Karadžić priložio uz zahtev.

Mada je, realno gledajuci, mala nada da ona stvarno bude optuzena, ipak je i ovo veliki korak, jer se polako otkriva istina a to je da su Tribunal osnovali i kontrolisali Amerikanci kako bi po njihovim "kriterijima" odredjivali tko je kriv a ko nije.
Korisnikov avatar
By belch
ne, no sa mizoginijom

imaš to u rečniku, pogledaj.
Vala kada je ta spodoba del ponteova u pitanju, nemam ni mrvicu postovanja. Dok je bila glavni tuzilac, vise se brinula o vlastitoj promociji nego o pravdi. Podnosila je neosnovane optuznice, vrsila pritisak na demokratski rezim u Srbiji pa sve kulminiralo ubistvom Djindjica, kao sto vidimo prenosila amerikancima poverljive informacije....kako drugacije da je nazovem nego kurva del ponte?
Korisnikov avatar
By belch
a zoveš je kurva, naravno, zato što imaš saznanja da je primala pare za seks?
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2579495#p2579495]Denni85 napisao:[/url]

Naravno, da zavrsimo sa istinom i sa svakim drugacijim misljenjem, jel tako?
to nije istina, to je tvoje, krajnje mizogino mišljenje.

zanimljiva stvar su ta mišljenja.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2578225#p2578225]Jheronim van Aken napisao:[/url]

Mišljenje je kao dupe: svako ga ima

ali je nečije prosto ogavno

Slika
Korisnikov avatar
By blenta
nemas ti mrvicu postovanja ni za koga
no ne da je preterano bitno
Korisnikov avatar
By deran
ja sam prijavio uvod,pa šta budNe,,,
Korisnikov avatar
By Mars
Podsetimo se na ovom mestu nekih od najboljih naslova Vojislava Šešelja...

Политички ортаклук Курве Дел Понте и Курве Дел Коштунице
Подмукли галски пицопевац Жак Ширак
Криминалац и ратни злочинац Хавијер Солана
Хитлерови највернији следбеници Хелмут Кол и Ханс Геншер
Крваве ручерде Мадлен Олбрајт
Антихристов намесник зликовачки римски папа Бенедикт Шеснаести
Римска курија вечито жедна српске крви
Понтифекс максимус сатанистичке цркве Јован Павле Други
Енглески педерски испрдак Тони Блер
Лажљива хашка педерчина Џефри Најс
Вашингтонски сексуални манијак Бил Клинтон
Мафијашка пудлица Небојша Човић
У чељустима курве Дел Понте
Афера Хртковци и усташка курва Наташа Кандић
Наркоманија Вука манитога
Korisnikov avatar
By Laerem
Ma joj dajte ljudi, nazvao čovjek del ponte kurvom, big fucking deal. :roll:

Ono što zaista bode oči je kako se deni nadmeno iščuđava što je Carla del Ponte "vrsila pritisak na demokratski rezim u Srbiji". Newsflash - to joj je jebeni posao. Iste glupe prigovore na njen rad imali su i zapjenjeni hrvatski "patrioti". No čak ni to nije moralno ljigavo kao prebacivanje krivnje za ubojstvo Đinđića na tužiteljicu jednog međunarodnog suda. Uz bolesno društvo, patriotsko besnilo, kriminalnu paradržavu i likove poput Koštunice kao njihovog predstavnika u najvišim ešalonima vlasti, čudno da ste koknuli samo omiljenog vam premijera. S druge strane, prebacivanje krivnje i nepreuzimanje odgovornosti za vlastite zločine, oduvijek je bio najpopularniji srpski sport, u kojem, fascinantno, uvijek ispadaju gubitnici.
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa jeste big fucking deal kada neko kao taj denni85 nazove jednu zenu kurvom. to je mizoginija, a gde ima mizoginije ima i (auto)homofobije. ja ne zelim da ucestvujem u takvoj diskusiji bez obzira sta je prava tema.
Korisnikov avatar
By Mars
ma mene oduševljava taj radikalski stil da promene reč, ubace slovo, izbace slovo - da bi za rezultat dobili nešto na nivou slaboumnog deteta od nekoliko godina, tipa DOSMANLIJSKA vlast, to karla->kurva i svasta nesto sto sam fala bogu i zaboravio

kad kazem odusevljava mislim jos jedna potvrda kakvi su debili iza toga

nesto kao bora đorđević i njegovi stihovi iz one smrdljive sveščice
Korisnikov avatar
By Laerem
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2579667#p2579667]antibiotic napisao:[/url]pa jeste big fucking deal kada neko kao taj denni85 nazove jednu zenu kurvom. to je mizoginija, a gde ima mizoginije ima i (auto)homofobije. ja ne zelim da ucestvujem u takvoj diskusiji bez obzira sta je prava tema.
Znaci, nazvati bilo koju zenu kurvom je u svakom pojedinacnom slucaju je mizoginija? :hmm: Ne znam, ja glupe žene zovem kravama, muškarce majmunima, a one posebno podmukle muškarce pederčinama i šupčinama, kukavice oba spola pičkicama - iako nemam ništa načelno protiv anusa, vagine, goveda, primata ni homoseksualaca.

Mislim, ne kažem ja da frajer nije mizoginičan, ali hvatate se za politički korektne slamke da ga diskreditirate, dok vam ispod nosa visi jebena lijana. Također, mizoginija (rasizam, homfobija...) se može jedino ustanoviti u širem kontekstu nečijeg mišljenja; politička korektnost primjenjuje dekontekstualiziranu cenzuru određenih riječi, de facto cenzuru jezika, i to ne da bi zaštitila jezik od raznoraznih fobija i ginija, već upravo da se ne bi nikada morala suočiti s njima.
Korisnikov avatar
By antibiotic
@LAEREM

Ovde jeste rec o sirem kontekstu, ne o korektnosti radi korektnosti. Da je neki drugi forumas otvorio temu 'del ponte kurva', ti recimo, onda bi mi u krajnjem slucaju bilo cudno, ili bih pomislio da postoji drugaciji kontekst, ali posto je rec o osobi koja uglavnom postuje gola sranja! ovde po temama ( da ne nabrajam sta sve ) dodje ti da kazes 'alo bre budalo jedna , dosta vise'!
Mozda on i nije zenomrzac, ali je bez osecaja za bilo sta, te mu ne treba dozvoliti da relativizuje pojmove tradicionalno uperene protiv pola kome on ne pripada. To je, u njegovom slucaju, korak blize ka mizoginiji, a ne ka nekoj toboz jednoakosti.

Eto, bio sam sokiran koliko na youtubeu globalno ima hejtera prema onima koji sebe nazivaju feministima i jos uvek sam pod tim utiskom, to je prosto neverovatno. Izgleda da jebena politicka korektnost nekim ljudima ipak mora da se nabije na nos.

Drugo, mislim da bi zenski deo foruma trebao da se pita koliko je ovo ok.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2579659#p2579659]Laerem napisao:[/url]

Ono što zaista bode oči je kako se deni nadmeno iščuđava što je Carla del Ponte "vrsila pritisak na demokratski rezim u Srbiji". Newsflash - to joj je jebeni posao. Iste glupe prigovore na njen rad imali su i zapjenjeni hrvatski "patrioti". No čak ni to nije moralno ljigavo kao prebacivanje krivnje za ubojstvo Đinđića na tužiteljicu jednog međunarodnog suda. Uz bolesno društvo, patriotsko besnilo, kriminalnu paradržavu i likove poput Koštunice kao njihovog predstavnika u najvišim ešalonima vlasti, čudno da ste koknuli samo omiljenog vam premijera. S druge strane, prebacivanje krivnje i nepreuzimanje odgovornosti za vlastite zločine, oduvijek je bio najpopularniji srpski sport, u kojem, fascinantno, uvijek ispadaju gubitnici.
upravo! to sam još juče sažeo u interpretaciji autorove poente, s mojom sarkazam kritikom - Carla "kriva i kurva" jer je radila svoj posao, pa ni više ni manje "dovela do ubistva" pok. Đinđića.........

i tako..... vidim sad se širi off, to je i jedan od ciljeva poznato ludog autora. a da su modovi poslušali još juče antibiotica, ovo bi se zaustavilo, a gej aktivizam nastavio s jačanjem, pa i u ovom potforumu.

ne dozvolite da Aktiviraj se splasne!
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2579748#p2579748]antibiotic napisao:[/url]@LAEREM
Ovde jeste rec o sirem kontekstu, ne o korektnosti radi korektnosti. Da je neki drugi forumas otvorio temu 'del ponte kurva', ti recimo, onda bi mi u krajnjem slucaju bilo cudno, ili bih pomislio da postoji drugaciji kontekst, ali posto je rec o osobi koja uglavnom postuje gola sranja! ovde po temama ( da ne nabrajam sta sve ) dodje ti da kazes 'alo bre budalo jedna , dosta vise'!
Mozda on i nije zenomrzac, ali je bez osecaja za bilo sta, te mu ne treba dozvoliti da relativizuje pojmove tradicionalno uperene protiv pola kome on ne pripada. To je, u njegovom slucaju, korak blize ka mizoginiji, a ne ka nekoj toboz jednoakosti.

Drugo, mislim da bi zenski deo foruma trebao da se pita koliko je ovo ok.
A kakav je to "siri, kontekst"??? Taj tvoj "siri kontekst" je taj da se tvoje misljenje razlikuje od mojeg pa ti sukladno tvom "demokratskom" oprdeljenju banirao svakoga ko drugacije misli, svakoga ko izlazi iz okvira "LDP-ljubimo dupe Americi-mrzimo Rusiju" razmisljanja!

I kakve ovo veze ima sa zenama i tom tzv. mizoginijom??? To sto je bivsi glavni tuzilac Haskog Tribunala zena nema nikakve veze, zene su RAVNOPRAVNE sa muskarcima, dakle nisu ni manje ni vise vredne ni zasticene. Dalje, izraz kurva se koristi i za osobe muskog roda ako se za nekoga hoce reci da je prevrtljiv, da menja strane i okrece se kako vetar duva samo da je njemu dobro (tipicni primer je Mladjan Dinkic), dakle nema nikakve posebne veze sa cinjenicim da je Kurva Del Ponte osoba zenskog pola.

A da je doticna kurva (politicka i moralna) je svakom dobronamernom gradjaninu jasno, odakle njoj pravo da Amerikancima daje strogo poverljive podatke??? I sta bi bilo da je te istine podatke davala npr. Rusima ili Kinezima?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!