Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Sixto
Odlicna prilika!

Pred sledeci (nada se sef beogradske policije) uspesan prajd, valjalo bi u jeku medijske kampanje da neko od aktivista u medijima baci Tomi vruc krompir u ruke.
"Predsednice, posle neuspesnog prajda 2012. ste izjavili da bi ste setali na paradi sa gejevima da je odrzan. Nadamo se da cemo imati priliku da vas ugostimo ove godine?" :D
Korisnikov avatar
By Vel boy
možda Toma oće da potrefi godinu koja dolazi posle nesrećne 13-e tj. 2013e .....
sujeverje ili kakav ocd ritual ........ :lol:

mada, ukoliko Blic nije ovo s njuzneta pokupio, ovo jesu do sad kanda najgejfriendlyje njegove reči.....
Korisnikov avatar
By acid drop
USRAĆU SE
MDNA mode off

Gde je bio kazanče, kad su organizatori tražili sastanak sa njim? :wcsolja:
Korisnikov avatar
By Mars
U njegovoj glavi (tj. tog što mu piše izjave), sledeća godina je apstraktan pojam. Možda je bude, a možda i ne, što daje prostor za nepodnošljivu lakoću lupanja gluposti i licemerja.

Plus momenat Pepeljuge i instrukcije "Ne smeš da se vratiš POSLE ponoći" koji u stvari znači nemoj da se vratiš ni PRE ponoći (jer se ja, dobra vila, jebem sa tvojim tatom kući) - ko si ti da nam određuješ da nam prajd bude baš SLEDEĆE godine?! Možda mi želimo do kraja ove godine ILI za PET godina ako nam se prohte, jebao te ugrožen status Srbije na putu EU integracija.
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2579315#p2579315]Mars napisao:[/url]U njegovoj glavi (tj. tog što mu piše izjave), sledeća godina je apstraktan pojam. Možda je bude, a možda i ne, što daje prostor za nepodnošljivu lakoću lupanja gluposti i licemerja.

Plus momenat Pepeljuge i instrukcije "Ne smeš da se vratiš POSLE ponoći" koji u stvari znači nemoj da se vratiš ni PRE ponoći (jer se ja, dobra vila, jebem sa tvojim tatom kući) - ko si ti da nam određuješ da nam prajd bude baš SLEDEĆE godine?! Možda mi želimo do kraja ove godine ILI za PET godina ako nam se prohte, jebao te ugrožen status Srbije na putu EU integracija.

ja samo da te ljubnem :*
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!