Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
To sve pod hitno na kurs iz demokratije, da se pripreme za ulazak u EU.
:eu:
Korisnikov avatar
By *deni*
A ova Zorica mora da je otvarala glave jednim udarcem, nešto njušim da je tako bilo. :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Eh deni deni jel tebi ta zorica zapela u oko jer je zensko? Kakve su to insinuacije da zene ne bi trebalo da budu deo tuce? :neto:
Korisnikov avatar
By *deni*
Malo mi je to ipak neprikladno i neprimereno.
Korisnikov avatar
By blenta
pa nije tu samo zorica zensko koja je zadrzana
nego i tahira, trajka, nami i arslana
.
:rambo:
Korisnikov avatar
By *deni*
Teraš šegu ? :)

Mera zadržavanja određena je Tahiru A. (36), Trajku A. (38), Šabanu A. (42), Nami K. (35), Arslanu M. (52), Srđanu M. (34) i Zorici M.(50), svi iz Niša, zbog sumnje da su izvršili krivična dela učestvovanja u tuči, kao i Danijelu H. (31) iz Niša zbog sumnje da je izvršio krivično delo teške telesne povrede, saopštavaju iz policije.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa zato, hajde da kažemo, što je ipak reč o jednoj tradicionalnoj, porodičnoj tuči. Nisu se pošibale neke pomodne feministkinje, lezbejke, već porodični ljudi, koji poštuju porodične vrednosti i tradicionalne odnose. A sa tim nije u skladu da jedno žensko učestvuje u uličnoj tuči, pa da još bude zbog toga i privođeno u policiju i zadržavano u pritvoru, te s krivičnom prijavom sprovođeno istražnom sudiji. Još uz sve to je reč o jednoj ženi od pedeset godina po imenu Zorica.
Pa stvarno nije primereno. :nono:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
:shrug: a otkud znas da su tradicionalne porodice? cak i da jesu, kakve veze ima tvoj stav sa tim sta je za zene primerno?
Korisnikov avatar
By Vespertine
Vi ste ocigledno skroz operisani od juznjackog mentaliteta i temperamenta :D
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2557620#p2557620]Anhedonie napisao:[/url]:shrug: a otkud znas da su tradicionalne porodice? cak i da jesu, kakve veze ima tvoj stav sa tim sta je za zene primerno?
Pa zato što ako se preteruje u takvom pomodnom, radikalnom liberalnom trendovanju da ničiji stav nije bitan i ničije mišljenje nije validno, neka svako radi šta hoće i sl., to onda vodi pravo u štetnu anarhiju. Bitno je, kako nije bitno, ako su to tradicionalne porodice koje se zalažu za porodične, drevne vrednosti, onda ne mogu selektivno da budu takve, već u svakoj prilici.
Nemojte biti radikalni liberali, nemojte biti radikalni uopšte u bilo kom smislu, jer, zapamtite, radikalno je jače i od levog i od desnog, pa ako ste i radikalno politički korektni liberali, taj radikalizam vodi u najmanju ruku u ono beznadežno polemisanje šta se i kad sme reći, ko je šta mislio da kaže onim što je napisao i da li je to u redu. To, osim što je dosadno i smorno, samo je na korak od golog fašizma. :yes:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2557626#p2557626]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2557620#p2557620]Anhedonie napisao:[/url]:shrug: a otkud znas da su tradicionalne porodice? cak i da jesu, kakve veze ima tvoj stav sa tim sta je za zene primerno?
Pa zato što ako se preteruje u takvom pomodnom, radikalnom liberalnom trendovanju da ničiji stav nije bitan i ničije mišljenje nije validno, neka svako radi šta hoće i sl., to onda vodi pravo u štetnu anarhiju. Bitno je, kako nije bitno, ako su to tradicionalne porodice koje se zalažu za porodične, drevne vrednosti, onda ne mogu selektivno da budu takve, već u svakoj prilici.
Nemojte biti radikalni liberali, nemojte biti radikalni uopšte u bilo kom smislu, jer, zapamtite, radikalno je jače i od levog i od desnog, pa ako ste i radikalno politički korektni liberali, taj radikalizam vodi u najmanju ruku u ono beznadežno polemisanje šta se i kad sme reći, ko je šta mislio da kaže onim što je napisao i da li je to u redu. To, osim što je dosadno i smorno, samo je na korak od golog fašizma. :yes:
a tvoja osuda zene u tuci (jer je to neprimereno tradicionalnim porodicama) nije fasizam? radikalno liberalno je lose i treba ostati patrijarhalan? stvarno? mozda je tebi dosadno i smorno ali meni jednakost polova uopste nije ni dosadno ni smorno ni beznadezno polemisanje niti smatram da je jednakost zena ni najmanje radikalno.

i opet, kakve veze ima to sto su te porodice "tradicionalne" sa tvojim misljenjem? sta, ako je drustvo patrijarhalno to znaci da je to skroz ok i da ne treba teziti necim drugim jer je to "radikalno"?
Korisnikov avatar
By Vespertine
Bas sam se sad prisetio jedne prilike kad sam bio mladji i kad je moja divna, sitna , fina mama :lepeza: umlatila (sa punim pravom) jednog tipa telefonskom slusalicom koju mu je iscupala iz ruke i fixnog telefona. Ubila ga je ko vola u kupusu. Smatram da nema neprimerenosti u nasilju ako ima razloga za isti posebno ako zena bude izazvana na nasilje.
Korisnikov avatar
By *deni*
I dalje tvrdim da nije primereno da jedna žena od 50 godina učestvuje u uličnoj tuči i pri tom stavu ostajem.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2557636#p2557636]Vespertine napisao:[/url]Bas sam se sad prisetio jedne prilike kad sam bio mladji i kad je moja divna, sitna , fina mama :lepeza: umlatila (sa punim pravom) jednog tipa telefonskom slusalicom koju mu je iscupala iz ruke i fixnog telefona. Ubila ga je ko vola u kupusu. Smatram da nema neprimerenosti u nasilju ako ima razloga za isti posebno ako zena bude izazvana na nasilje.
I moja majka se ne libi da bude fizički agresivna, kao bivša rukometašica i dalje ima prilično jaku ruku, učestvovala je i u komšijskoj tuči sa jednom komšinicom svojevremeno, gde je toj komšinici bridela glava od udarca, a i dan danas se u lokalu prepričava događaj od pre 30 godina kad je na jednoj utakmici, gađajući gol, pogodila slučajno u glavu jednog čoveka loptom, posle čega on nikad više nije bio isti.
Ali to i dalje ne znači da se to meni dopada.
Intrige, trovanja, spletke, to su po meni tradicionalna oružja kojima treba da se služi jedna dama, a ne gole pesnice u uličnoj tuči.
Korisnikov avatar
By Vespertine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2557641#p2557641]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2557636#p2557636]Vespertine napisao:[/url]Bas sam se sad prisetio jedne prilike kad sam bio mladji i kad je moja divna, sitna , fina mama :lepeza: umlatila (sa punim pravom) jednog tipa telefonskom slusalicom koju mu je iscupala iz ruke i fixnog telefona. Ubila ga je ko vola u kupusu. Smatram da nema neprimerenosti u nasilju ako ima razloga za isti posebno ako zena bude izazvana na nasilje.
I moja majka se ne libi da bude fizički agresivna, kao bivša rukometašica i dalje ima prilično jaku ruku, učestvovala je i u komšijskoj tuči sa jednom komšinicom svojevremeno, gde je toj komšinici bridela glava od udarca, a i dan danas se u lokalu prepričava događaj od pre 30 godina kad je na jednoj utakmici, gađajući gol, pogodila slučajno u glavu jednog čoveka loptom, posle čega on nikad više nije bio isti.
Ali to i dalje ne znači da se to meni dopada.
Intrige, trovanja, spletke, to su po meni tradicionalna oružja kojima treba da se služi jedna dama, a ne gole pesnice u uličnoj tuči.
Intrige trovanja i spletke su zakulisani kurveraj, a kad zena otvoreno i slobodno uradi ono sto se od muskarca ocekuje to nije primereno? Daj Deni, to mi stvarno dodje malo prekonzervativno za tebe.
Korisnikov avatar
By *deni*
Moguće da je prekonzervativno, svi imamo neke mane i nedostatke, ovo je možda moja. Ja ni dan danas nisam odustao od poriva da i majku i sestru stilizujem po sopstvenim zamislima, iako ne kao ranije. Sestra to baš i nije dozvoljavala, ali majka je u jednom periodu ( pre oko 20 godina, kad sam bio u naponu kreativne snage ) baš ličila na okorelu folk pevačicu pod mojom rukom. Od blajhane kose, tigrastih helanki, umetaka, jake šminke do vrtoglavih štikli, sve sam joj ja to birao, a ona nosila da bi meni udovoljila, na opšte zgražavanje familije, a naročito tate. Šta ću, kad volim takav stil.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!